8. Strange Things

121 20 21
                                    

----------------- Keith ----------------

Οι μέρες περνούσαν και τις θέσεις τους σιγά σιγά έπαιρναν  οι νύχτες μέχρι που στο τέλος πέρασα δύο εβδομάδες σχεδόν από τότε που επέστρεψα από το δάσος εκείνη τη νύχτα. Φυσικά δεν είχα πει σε κανέναν για τα γεγονότα που πήραν θέση εκείνη τη νύχτα, ούτε καν στον  Damian, εδώ δεν τα έλεγα στον εαυτό μου. Το να έχω έναν τσακωμό με τους γονείς μου επειδή δεν τους είπα κάτι που δεν είναι τίποτα στην ουσία δεν ήθελα να είναι ένα από τα τωρινά μου προβλήματα, και αυτήν τη στιγμή ήταν πολλά.

Είχα αρχίσει να νιώθω σαν τον αδερφό μου, χαμένος, χωρίς να με ενδιαφέρει τίποτα γύρω μου, λες και η ζωή χανόταν από παντού, λες και έψαχνα αυτό που θα επέστρεφε την ουσία στην ζωή μου. Ήξερα πως ήταν τρελό αλλά, μπορούσα να νιώσω πως κάτι έλειπε από εδώ, κάτι που χρειαζόμουν. "Οπότε θέλεις να έρθεις να πάμε για καμιά βόλτα πριν το φαγητό; ". Ο Seth διέκοψε τις σκέψεις μου καθώς έβαλε το χέρι του γύρω από το σβέρκο μου και με τράβηξε προς τα κάτω γελώντας. Έπρεπε να το παραδεχτώ ήταν ο μόνος που μπορούσε να το κάνει αυτό, και όχι επειδή αν δεν τον άφηνα θα είχα μπελάδες, απλά τον άφηνα να το κάνει, που και που.

"Δεν έχω όρεξη Seth". Παρόλο που δεν θα άλλαζα καθόλου γνώμη και το ήξερε συνέχισε να προσπαθεί να με πείσει. "Έλα τώρα, δεν έχεις έρθει μαζί μας εδώ και δύο εβδομάδες. Έχω αρχίσει να νιώθω ότι μας κερατώνεις με καμία". Ο ξάδερφος μου και τα αστεία του, θα θελα να ξέρα πιάνουν καθόλου γιατί τόσα χρόνια όλα κρύα τα ακούω. "Πολύ αστείο, αν ήταν να σε κερατώσω θα φρόντιζα να το ήξερες. Και απλά δεν έχω όρεξη κάποια άλλη φορά". Συνέχισε να με κρατάει καθώς περπατούσαμε για λίγο ακόμα μπας και τα καταφέρει αλλά όταν κατάλαβε ότι δεν θα περνούσε το δικό του με άφησε και σοβάρεψε για πρώτη φορά σήμερα.

"Ξέρεις έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι συμβαίνει με εσάς τους δυο. Ξέρω ότι ο Damian είναι συνήθως απόμακρος αλλά τώρα τελευταία το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, και εσύ ακολουθείς τον ίδιο δρόμο... Αν θέλετε να μιλήσετε είμαστε εδώ για εσάς, όπως και οι γονείς σας".  Φυσικά και θα ήξερε τι είχε γίνει, ολόκληρη η πόλη ήταν ικανή να το μάθει μέσα σε μια μέρα και αυτός θα ήταν από τους πρώτους. Πάντα αν ήθελες να κρατήσεις ένα μυστικό δεν έπρεπε να το μάθει ο Seth, όλοι στην οικογένεια μου το ξέραν αυτό, όχι επειδή θα το έλεγε, αλλά επειδή θα του ξέφευγε αν ήξερε κάποιος πως να πιέσει. "Δεν έχω όρεξη Seth, και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό που έγινε. Είναι ανάμεσα σε εμένα και τον αδερφό μου κανέναν άλλον".

Betrayal  (Mortal Enemies Book 1) NOW COMPLETEDOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz