3. Attraction

135 25 14
                                    

------------------- Keith ---------------

Σηκώθηκα από το κρεβάτι με μισή καρδιά, το ήξερα ότι κανονικά θα έπρεπε να σηκωθώ νωρίς και να αρχίσω να κάνω σχέδια αλλά ο ύπνος ήταν μια τόσο καλή εμπειρία, γεμάτη με ξεκούραση και όλα αυτά που σε κάνουν να θες να μην ξυπνήσεις ποτέ, που ένιωθα λες και μόλις μου είχαν στερήσει την ευτυχία μου. Παρόλα αυτά πάντως κατάφερα να κάνω αυτό που το σώμα μου δεν ήθελε με τίποτα και βγήκα από το δωμάτιο με προορισμό την κουζίνα. Όπως πάντα η θερμοκρασία ήταν αρκετά μεγάλη, και μιας και εγώ και ο Damian είχαμε πάρει και ένα μέρος της υψηλής θερμοκρασίας του πατέρα μας ήταν χειρότερα, αν και ο μπαμπάς φαινόταν να χρειάζεται να μετακομίσει στον βόρειο πόλο.

Δεν ήταν κανένας στον σαλόνι και οι καρδιές του Damian, της Sara's και του Chris ακούγονταν σε όλο το σπίτι, κάθε χτύπος ήρεμος και ρυθμικό σε μια αργή αλληλουχία από υποκοφους ήχους. Αφού ήπια περισσότερο νερό από όσο θα μπορούσε σε μια κανάτα πήγα προς το σαλόνι και έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη μου. Δεν ήξερα ακόμα τι ακριβώς θα έκανα αλλά το σίγουρο ήταν ότι θα ήταν με τα ξαδέρφια μου. Ο Damian ήταν τυχερός γιατί είχε ήδη σχεδιάσει να πάει με κάποιους φίλους του για ποτά, αλλά μόνο εγώ το ήξερα αυτό. Αμέσως μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Seth που έλεγε ότι οι ο θείος Alex και η θεια Alis θα έβγαιναν σε καμιά ώρα οπότε είχαμε το σπίτι δικό μας μέχρι τα μεσάνυχτα. Σύντομα ο Pitt και η Sierra μπήκαν και αυτοί στην συζήτηση, αν και χάθηκαν μετά καθώς άρχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλον με μνήματα. Ήταν απίστευτοι αυτοί οι δύο.

"Γιατί βρίζεται ο ένας τον άλλον ενώ είστε ένα κρεβάτι κρεβάτι διαφορά μόνο; Είναι γελοίο".  Η απάντηση που πήρα ήταν ότι ήταν οι γονείς τους στο σπίτι και δεν ήθελαν να βρίζουν. Με αυτά και εκείνα καταλήξαμε να βρεθούμε στο σπίτι του Seth σε μιάμιση ώρα και μετά να πάμε καμιά βόλτα. Οπότε αυτό με άφηνε με μιάμιση ώρα να σκοτώσω τον χρόνο μου. Φυσικά δεν θα ήμασταν μόνο αυτοί, θα ερχόταν και ο Ben ο σύντροφος της Sierra's.  Όσο περίμενα άνοιξα την τηλεόραση μας και είχε τίποτα ενδιαφέρον αλλά και πάλι το σύμπαν είπε να με διαψεύσει, δεν υπήρχε τίποτα ενδιαφέρον στην σημερινή τηλεόραση, όλο διαφορές φτηνές εκπομπές και παραγωγές. Καθόμουν για μια ολόκληρη ώρα και κοιτούσα το ταβάνι χωρίς να κάνω τίποτα όταν άκουσα τον πατέρα μου να βγαίνει από το δωμάτιο του και να κατεβαίνει τα σκαλοπάτια. Με κοίταξε για μια στιγμή και μετά πήγε στο ψυγείο. Περίμενα να πάρει νερό να πιει και μετά να κάτσει στον καναπέ προσπαθώντας να μην κοιμηθεί αλλά αυτός πήγε επάνω και έκανε το τέταρτο ντους για σήμερα, και να φανταστείς ότι ήταν ακόμα Μάιος.

Betrayal  (Mortal Enemies Book 1) NOW COMPLETEDWhere stories live. Discover now