38.díl

236 11 5
                                    

Samozřejmě jsem to řekla česky a on mi nerozuměl. 
,,Co jsi řekla, Kotě?" pošeptal mi do ucha.
,,Ale nic zajímavého" usmála jsem se. Byl víc sexy než v televizi a nevím kde všude. Prostě naživo je o mnohem krásnější. Jen přikývl. Ruce měl pořád na mých bocích a tančili jsme.
Podívala jsem se na kluky. Dívali se na mě... zvláštně. 
,,Proč tady je taková kočka sama?" ptal se, zase.
,,A co tady dělá takový kocour sám?" flirtovali jsme? Ano. Zasmál se.
,,Kočka a ještě vtipná" řekl nahlas.
,,Vražedná kombinace" to už mi pošeptal do ucha. Odtáhla jsem se od něj trochu, protože měli jsme tancovat a ne si to rozdat na parketě. Zakňučel. 
,,Proč jsi se odtáhla? Líbí se mi tvé tělo přilepené na mém." 
,,A proč se ti to líbí?" zeptala jsem se provokativně.
,,Protože máš skvělý kozy" řekl to narovinu a to se mi líbí. Navíc byl opilý, tak ale komu to vadilo? Mně rozhodně ne. 
,,Nech si jen zdát, hošánku. Nic pro tebe" mrkla jsem na něj a otočila jsem se k němu zády, protože začali hrát písničku, na kterou se velice dobře dělá twerk. Provokovala jsem ho? Ano. A vadilo mi to? Ne. On si to užíval stejně jako já.  Položil svoje ruce na mé boky a víc si mě k sobě přitiskl.
,,Řekl jsem, že máš skvělý kozy. To sice máš, ale zadeček máš ještě lepší" zašeptal mi do ucha. Jeho mentolový smíchaný s alkoholem mě lechtal, takže jsem se musela usmát.
,,Díky" no co? Jsem slušná holka, přece. Slyšela jsem jak se taky zasmál a potom jsem ucítila jeho rty na mém krku.
,,Dovolil ti to někdo?" zeptala jsem se ho, ale neodtáhla jsem se.
,,Ne, ale já se ani neptám, Kotě" zašeptal mi do ucha a kousl mě do lalůčku. Sakra! Tak tohle ne, chlapečku! Ty mě provokuješ, tím pádem já tebe taky! Jako by mě v tom podpořila samotná Štěstěna, protože se klubem ozvala ještě lepší písnička než hrála doteď. Takže jsem se víc hýbala do rytmu, nejvíce se svým zadkem a tím pádem se víc třel o jeho rozkrok.

Několikrát jsem i sjela dolů nebo jsem se zaklonila dopředu, aby můj zadek cítil líp

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Několikrát jsem i sjela dolů nebo jsem se zaklonila dopředu, aby můj zadek cítil líp. Jestli se mu to líbilo? Samozřejmě, dával mi to jasně najevo tím, že jsem na zadku cítila něco tvrdého a telefon v jeho kapse to rozhodně nebyl. Narovnala jsem se a opřela jsme se o jeho hruď zády.
,,Sakra!" zakňučel mi do ucha. Škodolibě jsem se usmála. Pomsta vyšla! Písnička skončila. Otočila jsem se k němu čelem.
,,Díky za spolutanečníka, ale už půjdu za kamarády. Ráda jsem tě poznala" mrkla jsem na něj, odtrhla jsem se od něj a chtěla jsem odejít, ale on mě stačil chytit za zápěstí a zpátky mě k němu přilepil. Naklonil se k mému uchu a zašeptal:
,,Najdu si tě" a pustil mě. Já jsem si to nakráčela ke klukům, ale v polovině své cesty jsem se otočila zpátky na něj. Pořád tam stál a díval se na mě. Podívala jsem se na něj výrazem ,,moc si o sobě myslíš, protože já nejsem lehká kořist" a mrkla jsem na něj. On překvapením otevřel pusu a věřím, že kdyby to bylo možný, tak jí má až na podlaze. Se spokojeným úsměvem jsme se vrátila ke klukům, kteří se na mě dívali jako kdybych přišla z Marsu. Přisedla jsme si k Louisovy a všechny jsem si prohlídla.
,,Co je?" zeptala jsem se.
,,Co je?!" ujal se slova Niall ,,jen si si to málem rozdala na parketě s JUSTINEM BIEBEREM!" pokračoval a poslední slova doslova zakřičel. Pokrčila jsem rameny, vzala si brambůrky, které ležely na stole a promluvila jsem:
,,Chtěl si si to s ním málem rozdat ty?" strčila jsem si brambůrku do pusy a čekala na jeho reakci. Kluci dostaly záchvat smíchu a Niall se na mě díval jako bych řekla sprostý slovo v kostele před farářem.
,,N-e!" odpověděl rychle jako by mu šlo o život.
,,Tak vidíš" protočila jsem očima.
,,Tak jdete si se mnou zatančit nebo tady budete sedět na prdeli jako staří dědci?" po všech jsem se podívala. Oni se na mě jen podívali a hned vstali. Usmála jsem se. Tak se mi to líbí. Taky jsem vstala a společně jsme šli na parket. Začala hrát písnička od Beyoncé - 7/11. Všichni v klubu začali jásat a začali napodobňovat taneční kroky jako jsou v tom klipu. My samozřejmě taky. Bylo nám skvěle. Potom začala hrát nějaká latinská písnička, tak jsem se víc přimáčkla k Louisovy a jelikož jsem mu byla zády, tak jsem neviděla jak se tváří, ale bylo mi to jedno. Držel mě za boky. Když písnička skončila, táhla jsem ho k baru a objednala jsem další flašku Jacka. 
,,Už jednu flašku máme. Na co objednáváš další?" zajímal se Louis.
,,Abychom se opili jenom my dva" mrkla jsem a něj. On se usmál a sedl si na barovou židli a já udělala to samí. Barman přede mě postavil Jacka a dvě malé skleničky. Nalila jsem sobě i Louisovi.

,,Na zdraví" 

,,Na zdraví" ťukli jsme si a celý obsah skleničky vypily.

O ŠEST PANÁKU POZDĚJI

,,A potom spadl ze židle!" vybuchli jsme smíchy. Jestli jsme opilí? Ano. Louis o něco víc něž já. 
,,Měli bychom jet už domů, ne?" objevil se za námi Liam.
,,Neee, kámo! Bavííme se! Přece! Nemůžeme jít domů" nesouhlasil Louis.
,,Jo ještě ne, Liáámku" udělala jsem na něj štěněčí oči.
,,Fajn, fajn. Ale jen hodinku a potom jedeme" upozorňoval.
,, Jo jo, běž radši pojebat tu svou holku!" Vykřikla jsem na něj, když se vzdaloval. Liam se otočil a zamračil se na mě. Jen jsem se na něj usmála. Pili jsme dál a dál, až nás nakonec kluci museli z toho baru doslova vynést.

Už jsme byli před barákem a mávali jak zhulení klukům, kteří odjížděli v taxíku.
,,Nevím kam jsem dal klíče od baráku" řekl Louis hned co kluci nebyli na obzoru. Já jsem dostala záchvat smíchu a ani nevím proč. Louis se taky začal smát. Nakonec jsme se začali prohledávat a našli jsme je v Louisové kapse na riflích. Louis odemčel a já vlezla jako první. Zakopla jsem o něco a když jsem padala stihla jsem chytit Louise a spadl přímo na mě. Začali jsme se smát. Louis se přestal smát jako první a vstal. Nabídl mi ruku a já jí přijala. Zvedla jsem se na nohy. Začala jsem se oprašovat a potom jsem se podívala na Louise, který se na mě díval od shora až dolů. Já si ho taky začala prohlížet.
,,Jebat na všechno" řekla jsem, vykročila jsem k Louisovi, žduchla jsem ho, tak aby byl přimáčklej na zdi za ním. Přilepila jsem se na něj a políbila jsem ho. Líbali jsme se, tak vášnivě, jenže pak se Louis odtáhl...

NOVÁ ČÁST!! 🎉🎉🎉
OMLOUVÁM SE, ŽE DLOUHO JSEM NIC NEPŘIDALA, ALE BUĎ SE MI NECHTĚLO NEBO JSEM NEMĚLA ČAS.
Snad se vám bude nová čast líbit.
DĚKUJÍ ZA VŠECHNY HLASY A KOMENTY! 😍😍
Sarah xoxo

Bad girl + Famous boy = perfect couple (Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now