8.díl

508 19 1
                                    

Ráno jsem vstala celkem brzo, když jsem se podívala na hodiny, tak bylo 9:48. Já většinou vstávám ve 12:00 i později. Chvíli jsem ještě ležela a přihlásila jsem se na Instagram. Instagram mě strašně baví, někdy víc než FB. Když mě to nebavilo, tak jsem se rozhodla, že si zajdu do sprchy. Vysprchovala jsem se a vyšla jsem ze sprchy a namířila jsem si to do pokoje. Byla jsem omotaná v ručníku. Otevřela jsem si skříň a nevěděla jsem, co si mám na sebe obléct. Nakonec jsem se rozhodla, tak že si na sobě nechám pyžamo a potom se převleču. Ještě spodní prádlo a oblíkla jsem se. Ještě jsem si zašla do koupelny, tam jsem si vyčistila zuby a opláchla si obličej. Šla jsem zpátky do pokoje a tam jsem si vytáhla taštičku s malovátky. Nemalují se moc, jen tužku a řasenku. Řasenky mám na očích 100 tun, ale mě se to líbí. A nedávám si make-up. Když jsem se namalovala, tak jsem taštičku zase schovala. Šla jsem do kuchyně. Zaplá jsem si konvici a hrnku jsem si dala pytlík heřmánkového čaje. Otevřela jsem ledničku a vyndala jsem s tama mléko. Vzala jsem si misku a do ní jsem si nasypala čokoládové kuličky a na to mléko. Vodu jsem nalila do hrnku,nasypala jsem si do něho cukr. Sedla jsem si za stůl a jedla jsem kuličky. Když jsem dojedla, tak jsem to dala do dřezu. Zase jsem si sedla a pila jsem čaj. Potom jsem si vzpomněla na ten inzerát. Plácla jsem se do čela. Opsala jsem si číslo do telefonu a hned jsem na něj volala.
„Dobrý den, tady Sarah Brown. Volám na ten inzerát. Na kterým píšete, že hledáte sekretářku."
„Dobrý den, ano hledáme. Vy byste měla zájem?"
„Ano měla."
„No.. Dneska jsou pohovory. Tak jestli máte zájem tak, tak příjděte. Začínají ve 12:30."
„To je skvělé. Ano dostavím se. Děkují a promiňte že jsem otravovala"
"Nemáte zač. A neotravujete. Na shledanou"
„Na shledanou"
Tipla jsem to. Je 11:40, to abych se šla připravit. První jsem si po sobě uklidila a potom jsem jsi vlezla do pokoje. Stála jsem u skříně a hledala, co vhodného si obleču. Vytáhla jsem černou sukni,bílou košili a na to černé sako. Oblíkla jsem se a na nohy jsem si obula černé lodičky. Vzala jsem si kabelku a dala jsem si tam mobil,peněženku,občanku,rodný list a maturitní list. Ano, mám i maturitu. Šla jsem dolů,do kuchyně.
„Dobré ráno" řekla jsem překvapeně.
„Dobré, co si tak překvapená?" řekl Louis a od shora dolů mě sjel pohledem.
„A kam jdeš?" dodal.
„Překvapeně se dívám jen proto, protože už si vzhůru. A takhle jsem se oblíkla protože ....protože jdu na rande" zalhala jsem mu.
„Aa-ha, teď?S kým?" nevěřil mi.
„No, on dneska někam letí, tak mě chce vidět předtím než odletí. A s kým, tak to tě nemusí zajímat" řekla jsem mu a odešla jsem na chodbu, kde jsem si obula ty lodičky.
„Ty máš kabelku?" koukal se na mě nevěřícně. On si všiml.
„Tak jako správná dáma mám kabelku" řekla jsem a podívala jsem se na něj vraždícím pohledem.
"Já jen, že jsem si myslel, že ty nenosíš kabelky"
"Jak to můžeš vědět? Vždyť jsem tady teprve 3 den." řekla jsem a na rukách jsem mu ukázala 3 prsty.
„Když jsem tě viděl poprvé kabelku jsi neměla,když jsi chtěla odejít, taky si jí neměla a včera taky ne" řekl a taky počítal na prstech.
„Dobře no, máš pravdu, nenosím kabelky a nemám je ráda. Ale dneska si jí musím vzít. A už musím. Ahoj" řekla jsem, zamávala jsem mu a vyšla ze dveří.

Louisův pohled

Zamávala a odešla. Bože, byla tak nehorázně sexy. Co to plácám, dám si imaginární facku, vždyť mám Eleanor. Dneska máme volno, tak jsem šel do obýváku,sedl jsem si a zapl jsem TV. Jako vždycky nic nehrálo, tak jsem to nechal na sportovním kanále, hrál fotbal. Už asi, tak půl hodiny se dívám na TV a dostal jsem žízeň, tak jsem vstal a namířil jsem si to do kuchyně, když v tom někdo zazvonil. Kdo to může být? Asi Sarah, protože nemá klíče. Šel jsem teda otevřít.

,,Měl bych ti asi dát klíče, že?" řekl jsem, když jsem otevíral dveře,jenže Sarah tam nebyla. Byla to Eleanor.

,,Ty si mě čekal?" řekla a nadzvedla obočí.

,,Ne" řekl jsem.

,,Tak komu si to říkal?" řekla. Já jen mykl rameny a dal jsem jí náznak, aby šla dovnitř.Šla a vyzula se.

,,Tak. Jak ses měla v Manchesteru?" zeptal jsem se jí po cestě do kuchyně.

,,Jo, dobrý ale znáš to, škola. Samí písemky a pořád se učit. Ale nejvíc si mi chyběl ty!" řekla a přišla ke mě a objala mě.

,,Ty mě taky" řekl jsem jí a objetí jsem jí oplatil.

,,Dáš si něco k pití?" zeptal jsem se, když jsme se od sebe odlepili.

"Jo, dám si jen čistou vodu. Díky" řekla a sedla si na židli.

,,Louisi?" zeptala se.

,,Ano?"

,,Mohla bych si půjčit tvojí nabíječku do telefonu?" zeptala se nejistě.

,,Jo jasně. Je nahoře, ty víš kde" řekl jsem a nalíval jsem si Colu do hrnku.

,,LOUISI!!!" zakřičela El. Do prdele! Já zapomněl! Ta nabíječka je v pokoji ve kterém teď bydlí Sarah! Šel jsem teda nahoru za Eleanor.

,,Co se děje?" zeptal jsem se jí, když jsem stál mezi futrami.

,,Co se děje?!!!! Jako vážně?!!! Ty tady máš nějakou děvku a ty se ještě ptáš, co se děje?!!!" křičela.

,,Ale takhle to není! A není to žádná děvka, jmenuje se Sarah" řekl jsem jí v klidu.

,,A ještě k tomu mi řekne její jméno!! No super!!" řekla ironicky.

,,Louisi! Já na tohle nemám! Já se učím jak kráva a ty si tady necháváš bydlet nějakou děvku a kdo ví co tady spolu děláte!" řekla a ukázala na postel.

,,Nic s ní nemám. Je to moje kámoška. A nepodvádím tě!" poslední větu jsem řekl trošku víc nahlas.

,,Jo a ještě mi lžeš!!" řekla, přišla ke mě blíž a dala mi facku. Auu!! To bolelo!! Chytl jsem si moje pravé líčko a nevěřícně jsem se na ní koukal.

,,Blbečku!!" řekla, otočila se a šla dolů. Já jí následoval. Stáli jsme na chodbě a Eleanor si obouvala svoje bílé Conversky.

,,El, neblbni, nic s ní nemám, je to jen kámoška" řekl jsem jí.

,,Ne, Louisi!! Dej mi pokoj!! A nevolej mi a ani mi nepiš!!" řekla,narovnala se, vzala si kabelku a otevřela dveře. Jenže ne, aby šla, ale stála a dívala se před sebe. Tak jsem se podíval líp a za nimi stál/a............

Ahoj lidičky ! :D
Nový díl :D
Snad se bude líbit :D
Sarah xoxo


Bad girl + Famous boy = perfect couple (Louis Tomlinson)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum