3.díl

611 21 0
                                    

,,Cože?!! A proč?" zeptala se mě. ,,No, já tam vždycky chtěla a když si tam letěla ty, tak já jsem s tebou letět nemohla. A ty víš, že já tam vždycky chtěla bydlet a pracovat. No, a když mi zbývá tak málo času, tak si myslím, že bych si to mohla splnit". ,,Já vím, žes tam vždycky chtěla, ale já myslela, že by jsme ten tvůj poslední čas strávili spolu". ,,Já bych tam byla jen možná, tak měsíc víc ne a potom bych přiletěla zpátky a užívali bychom si spolu". ,,No, tak fajn. Já ti to zařídím,tím myslím letenku a kde bys mohla na tu chvilku bydlet" usmála se na mě. ,,Já tě milují!!" a skočila jsem na ní a silně jsem ji objala.


DEN ODLETU

,,Mami nebreč! Nebo se taky rozbrečím a veř mi, že se mě v tom letadle, tak leknou, že budu v tom letadle sama" zasmála se. ,,Zas až tak škaredá bez make-upu nejsi. A dobře, už nebudu brečet" usmála se a utřela si slzy kapesníkem.

"Prosíme,cestující z Prahy do Londýna aby si nastoupily do letadla. Letadlo odlétá za 45 minut. Děkujeme".

,,Tak mami, už budu muset jít. Měj se tady pěkně a ne, že přiletím domů a barák bude vzhůru nohama". ,,No jasně, to řekla ta pravá. Dej si tam na sebe pozor a nechoď ven v noci". ,,Jasně mami a neboj" usmála jsem se na ní a objala jsem jí a dala jsem jí pusu na líčko. Vzala jsem si kufry a šla jsem. Když jsem té paní odevzdala letenku, tak jsem se ještě podívala na mámu a poslala jsem ji vzdušnou pusu a naposled jsem se na ní usmála a zamávala.


V LETADLE

No, takže v letadle jsem letěla poprvé a bála jsem se. Když jsme se odpoutali od země, tak to bylo takový divný, ale potom už to bylo v pohodě. Cesta do Londýna trvá cca 2 hodiny, takže jsem si nasadila sluchátka a pustila jsem si Rihannu - Man Down. Bože, jak já milují tu písničku. No, vlastně já milují Rihannu. Podle mě je to ta nejlepší zpěvačka na celém světě. Když jsem poslouchala, tak jsem se spíš jen dívala z okénka nebo jsem hrála nějakou hru.


LONDÝN

Hned jak jsem přiletěla a vyzvedla jsem si kufry, tak jsem vylezla z letiště, které bylo obrovské. Když jsem už byla venku, tak sice byla tma, ale už se tady líbilo a tma byla jen proto je 19:48 a já letěla 16:50, takže asi 2 hodiny a něco jsem byla v letadle. Šla jsem nějakou uličkou a hledala jsem nějaký ne moc drahý hotel. No, hledala jsem dlouho a už mě to nebavilo a navíc se tahat s tím hloupým kufrem! Zabočila jsem do nějaké tmavé uličky. No super! Co teď ?! ,,Ale,ale copak to tady vidím" slyšela jsem za mnou. ,,Copak ztratila ses Kotě?" zeptal se mě. Tak jsem se na něj otočila a odpověděla jsem mu ,,ne vůbec, jen jsem špatně zabočila" a schválně jsem se zasmála. ,,Hmm, ty jsi ale kočka" přišel ke mě blíž a do ucha mi pošeptal ,,chci tě, teď a tady" začal mě líbat. Já hned zareagovala a odstrčila jsem ho od sebe a kopla jsem ho do rozkroku. On se skrčil a držel si rozkrok a nadával. Já chtěla honem utéct, tak jsem chytla kufr za rukojeť a obešla jsem ho. Jenže on se vzpamatoval a chytl mě za ruku. ,,Pusť mě!" zakřičela jsem. On neposlechl a přitiskl mě na zeď a zase mě začal líbat a osahávat. Blbeček jeden!! Já ho od sebe pořád odstrkávala, ale on byl silnější. Vlepila jsem mu facku ale on mi jí oplatil. Facka byla tak silná, že zeď mi dala další 2. Takže jsem se složila na zem, když jsem viděla nějakého kluka, jak tomu blbečkovi dává pěst, ale potom jsem asi omdlela a nic...Černo.



Ahoj :D takže nový díl, snad se bude líbit :D Předem děkují všem, kteří si to čtou strašně moc Vám děkují :D Mám Vás ráda. :D

Jo a omlouvám se za chyby :D

Sarah xoxo 



Bad girl + Famous boy = perfect couple (Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now