13.díl

472 18 0
                                    

Na stole tančila Sarah! Chvíli jsme tam jen tak stály a koukaly jsme na ní. Abych pravdu řekl, byla víc než sexy! Navíc ty její šaty! Chtěl bych vidět její mamku.  Najednou začala hrát nějaká písnička, kterou neznám ale Sarah asi jo, protože na DJe ukázala palec nahoru. Stála na stole a tancovala kolem tyčky. Viděl jsem hodně holek tančit, ale tak jak tancuje Sarah, ještě ne. Vnímala hudbu jinak, jinak než třeba já, a to jsem zpěvák. Podle mě, měla hodně dobrý hudební sluch! Hudbu prožívala jinak než ostatní holky. Tancovala sice stejně jako každá jiná holka, buď na parketě nebo u tyčky. Tancovala s bokami, tak jako jiné holky, ale u ní to vypadalo líp. 

,,Ty vole, Louisi! Řeknu ti, viděl jsem hodně holek tančit u tyče, ale tak jak tančí ona, ještě ne" řekl mi do ucha Harry. Nebudu se tomu vyjadřovat! Písnička skončila a všichni jí začali tleskat, teda kromě holek. Tak, ale ani se nedivím, že jí závidí. Sarah se klonila a klonila, už jsem myslel, že si rozbije páteř. Ale to mě až tak nezajímalo, protože tím jak se klaněla ukazovala svůj dekolt, který není vůbec malý! Najednou se ozval nějaký blbeček a chtěl jí sundat ze stolu. Tak jsem honem běžel k ní.

,,Sarah to stačilo! Jde se domů!" řekl jsem a položil jsem si jí na rameno i když protestovala.

,,Kluci a Danielle, jdete nebo zůstáváte?" zeptal jsem se kluků a Danielle.

,,Jo, jdeme." řekli naraz a už se zvedali. Došli jsme k východu a Harry volal Paulovi, aby pro nás přijel. Vyšli jsme ven na ulici, kde byly paparazzi a hodně holek. Dobře, chápu novináře, oni jsou dospělý, ale ty dívky vůbec ne. Některým je 12 let a jsou ve 2 hodiny ráno před nočním klubem.  Před námi zastavila auta a hned s nich vylezli naší bodyguardi. Stáli před holkami a paparazzi, aby se k nám nedostali. Hned na nás začali křičet. Hlavně na mě.

,,Louisi! To je vaše nová přítelkyně? A nebo vaše kurva?!" řekl nějaký blbeček a ostatní novináři se zasmáli.

,,A co vaše přítelkyně Eleanor? Nevadí jí to?!" křičel další. Já si toho nevšímal a položil jsem Sarah na sedačku. Všichni jsme si sedli a hned jsme vyjeli.

,,Konečně doma!" řekl jsem si pro sebe. Hned jsem vyšel schody a šel do Sarah pokoje a položil jsem jí na postel. Ona se probudila a podívala se na mě.

,,Už jsme u tebe?" zeptala se mě.

,,Chtěla si říct doma, že jo? Jestli jsme už doma?" řekl jsem trochu nervozně.

,,Ale Louisi, tohle přece není můj byt a ani můj domov. Já ještě nezaplatila nájem" řekla a začala si vyzouvat boty.

,,Ale ano, Sarah! Je to i tvůj byt a i tvůj domov. Myslíš, že mě jde o peníze! Prosím tě! Vždyť, já už ani nevím co s nimi!" vylil jsem si na ní vztek.

,,No, dobře ale hned se nerozčiluj. Já tě nechtěla naštvat a ani urazit!" řekla a podívala se na mě. 

,,To ty mi promiň. Neměl jsem na tebe zvyšovat hlas, ale pochop, že tady už bydlíš!" řekl jsem a chtěl jsem odejít.

,,Louisi! Počkej!" řekla a já se na ní otočil a šel k ní blíž.

,,Děkují ti za všechno!" řekla a objala mě.

,,Nemáš zač" řekl jsem a objetí jsem jí oplatil. Řeknu vám ona a Harry patří mezi nejlepšími objímáče ze všech! Odlepil jsem se od ní.

,,Prosím tě Louisi, můžeš mi rozepnout ten pitomý zip?" řekla, vstala a otočila se ke mě.

,,Jo, jasně" řekl jsem a rozepnul jsem jí ten, jak ona říká pitomý zip. Šaty jí hned spadli dolů a ona zůstala jen ve spodním prádle. 

Bad girl + Famous boy = perfect couple (Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now