14.díl

424 19 0
                                    

Ráno jsem vstala celkem brzo, protože je neděle a já musím jít do kostela. Možná si říkáte, taková sprostá a chodí do kostela. Ale věřte mi, že to není vůbec nějaký těžký hřích. Existují 10 přikázání a v žádném se to tam nepíše. Horší je ,když něco ukradnete a nebo ještě hůř, zabijete. 

Šla jsem do koupelny a tam jsem si vykonala svojí denní rutinu. Stála jsem u skříně a dívala na jednotlivé přihrádky. Co si mám na sebe vzít?  Nakonec jsem si vzala, černý peplum top a jeansy a k tomu černé boty na podpatku. Nalíčila jsem se a mohla jsem vyrazit. Mobil jsem si nechala doma. 

V kostele to bylo fajn, akorát nejsem zvyklá že se tam mluví i zpívá anglicky. Přišla jsem si kuchyně a co ne vidím. Louise bez trička, jak se opírá o linku.

,,Dobré ráno, jsem doma. Co tady děláš? "zeptala jsem se ho, zatím co jsem pokládala chleba a rohlíky na stůl.

,,Dobré ráno! Dobré ráno! Víš jak jsem se lekl, že tady nejsi?! Ne nevíš!! Kde jsi byla? Já málem volal Obamovi aby mi půjčil F.B.I!!" doslova křičel Louis.

,,Ježíš. Zklidni hormon, byla jsem v kostele. Řekni mi co je špatný na tom, že si zajdu v neděli do kostela?" 

,,Aha, promiň. Já to nevěděl. Ale říct si mi to mohla" řekl a sedl si za stůl.

,,Jo ale já nejsem zvyklá na to, že se ptám jestli tam můžu jít a nebo ne. Já si prostě jdu. Mámě to chvilku trvalo než si zvykla, taky šílela a jednou i zavolala fízly." mluvila jsem a přitom jsem na stůl dávala máslo, paštiky a marmelády a eidam.

,,Aha, chudák tvoje máma" řekl a přitom se i smál.

,,Tak co je dneska v plánu?" zeptal se mě.

,,Dneska je v plánu. UKLÍZENÍ!" zakřičela jsem na celý barák.

,,Co a proč?" 

,, Proč? Myslíš, že ponožka má viset na rohu televize?" zvedla jsem jedno obočí a překřížila jsem ruky na prsou.

,,Tak přemýšlím, že bych mohl vysát" poškrábal na zátylku a nevinně se usmál.

,,Takže, já se jdu převléct a ty to tady uklidíš" řekla jsem a šla jsem nahoru. Ze skříně jsem si vzala leginy a dlouhé tričko. Šla jsem dolů a daly jsme se do práce.
++++++++++++++++++++++++++++

Ráno mi začal zvonit mobil, což znamenalo že musím vstávat do práce. Vykonala jsem hygienu,nalíčila jsem se a oblékla a vyrazila jsem do práce.

V práci to celkem ušlo ale trošku mě bolí ruka, jak musím pořád zvedat ty telefony.
,,Na shledanou" řekla jsem paní sedící za pultem a vyšla ven z budovy. Ještě se mi nechtělo k Louisovi, tak jsem se rozhodla,že půjdu pěšky. Procházela jsem kolem různých výloh s různými věcmi. Londýn je nádherný, škoda že jsem tady naposled. Kolem mě projel ten červený dvoupatrový autobus. Musela jsem se usmát, naživo vypadá líp. Usmívala jsem až do doby, než mě najednou začalo píchat u srdce. Pravou rukou jsem se opřela o sklo výlohy a levou jsem si položila na prsa, kde mě to píchalo. Zase mě to tam píchlo, ale bolest byla ještě silnější.
,,Slečno? Jste v pořádku?" zeptal se mě nějaký starý pán.
,,A-ano, jsem." odpověděla jsem mu těžce.
,,Dobře" řekl a šel svým směrem. Chvíli jsem tam jen tak stála. Kolem jdoucí se na mě dívali,buď že zabírám trochu místa na chodníku a nebo se dívali na mě, jako by honem chtěli vědět co mi je. Pícháni najednou přestalo, tak jsem se narovnala a udělala jeden krok. Chyba, hned jak jsem udělala druhý krok, jsem spadla na kolena. Zase mě začalo píchat u srdce ale úplně nehorázně. Chytla jsem si za to místo a najednou mě začala bolet i hlava. Viděla jsem rozmazaně, slyšela jen tak tak. A najednou černo.

Probudilo mě pípaní nějakého stroje. Otevřela jsem oči, sice těžce ale otevřela. Otevřeli se dveře.
,,Á. Pane doktore pacientka se probudila!!" křičela nějaká kráva, teda asi sestřička. Takže jsem v nemocnici. Hmmm. Bezva!!
,,Dobrý večer, slečno. Jak vám je?" zeptal se mě doktor, když vešel do pokoje.
,,Úplně bezvadně. Bombově. Perfektně. A už nevím co ale vím že mě můžete pustit" řekla jsem a usmála jsem se.
,,Ale slečno to nejde" řekl.
,,A proč jako?" zeptala jsem se s naštvaným tónem.
,,Vy nejste zdravá. Nevím jestli vám to mám říct" umlčel se.
,,Vykecejte se" překřížila jsem ruky na prsou.
,,N-no, prostě vám funguje už jen 50% srdce. A-a vy"
,,Jo já vím umírám. Takže si chci užít ještě život, takže mi doneste reverz a já to podepíši" přerušila jsem a tak trochu jsem jim zavelela.
,,No, dobře. Jak se jmenujete?" řekl a zeptal se mě.
,,Sarah Brown" řekla jsem a vstala z postele.
,,Proč mám na sobě tady tu hadru a ne svoje oblečení?" zeptala jsem se jich, když jsem na sobě viděla nemocniční košilku.
,,No, první jsme s vámi chtěli jít na sál ale nemáme žádný povolení a ani jsme neznali vaše jméno. A prostě ani tady nemáte složku. Takže se žádná operace nekonala" řekl a něco zapisoval.
,,Aha, já bych stejně žádnou operaci nedovolila" řekla jsem.
,,Tak já už půjdu. Mějte se Sarah, a ať se vám daří a ať jak vy říkáte, užívejte života. Nechcete abych vám někoho zavolal?"zeptal se mě.
,,Ne děkují. Nikdo se nesmí dozvědět, že jsem byla v nemocnici" řekla jsem mu.
,,Aha, no dobře. Takže se mějte. Na shledanou" řekl, potřásl rukou a zmizel. Oblíkla jsem si věci ve kterých mě přivezli.
,,Tady je ten reverz. Stačí ho jen tady podepsat" řekla sestřička když vešla do pokoje a podala mi nějaký papír. Podepsala jsem to.
,,Děkují. Pěkný den" popřála mi.
,,Vám taky. Nashle" pozdravila jsem jí a už mě nebylo.

,,Kde jsi do prdele byla?" křičel na mě hned Louis, když jsem se vyzouvala na chodbě.
,,V práci" odpověděla jsem mu jednoduše.
,,Aha, do 7 hodin večer jo?"
,,Měla jsem tam hodně práce. Nemohla jsem s tamať odejít dřív. A neřvi, co máš v sobě mikrofon?"
,,Sorry no, ale víš jak jsem se o tebe bál? Nevíš co? Ale kašlem na to. Pojď se najíst" řekl a tahal mě do kuchyně. Najedla jsem se, šla se osprchovat a jelikož jsem byla unavená tak jsem si šla už lehnout.

Nový díl je na světě! :D Snad se bude líbít! :D 637 reads *___* :333!!! Myslím že mě chytne šlak!! Jestli mě chytá teď tak nevím, nevím co budu dělat až tady bude 1000!!!! To mě už asi odveze sanitka! :DD 

STRAŠNĚ!

STRAŠNĚ!    VÁM MOC DĚKUJÍ!!! JSTE NEJ!!

JINAK KDYŽ MĚ ZAČNETE SLEDOVAT S RADOSTÍ VÁM TO OPLATÍM.

Takže ještě jednou vám strašně moc děkují! Snad se bude líbít! :DD 

Sarah xoxo


Bad girl + Famous boy = perfect couple (Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat