17.díl

424 20 0
                                    

Políbil mě ale já uhla hlavou,takže mi dal pusu na líčko.
,,Promiň,nechal jsem se unést" mluvil,když se zvedal ze země a podával mi ruku.
,,Jo v pohodě. To se stává i v lepších rodinách" ruku jsem přijala a Louis mě zvedl. Usmála jsem se.
,,No nic jsem unavená a bolí mě prsty. Takže se jdu osprchovat" oznámila jsem mu a chtěla jsem odejít. Ale zastavila mě otázka, která vyšla Louisovi z úst.
,,Proč si se nenechala políbit?" zůstala jsem stát jako opařená ve dveřích.
,,Louisi, nejde o to, že by ses mi jako chlap nelíbil nebo něco. Ale spíš jde o to, že takový typ jako jsem já se k tobě nehodí. A nejde o fanynky, jako tím myslím, že by mě hatetovaly, myslím, že mě už znáš dost dobře na to abys věděl,že takový věci mám v prdeli. Ale musíš se podívat na mě a na Eleanor. Ona je dokonalá a vážně jste se k sobě hodily, ale myslím si, že my dva ne. Promiň" dokončila jsem svůj dialog a šla do svého pokoje. Asi si teď myslíte,že jsem největší kráva na světě. Ano,máte pravdu ale já si Louise nezasloužím.

,,Dobré ráno, slečno Brown. Jak jste se vyspala?" pozdravil mě a zeptal se mě můj šéf, když vešel do mé kanceláře.
,,Skvěle. A vy?" také jsem se zeptala.
,,Skvěle. Uděláte mi,prosím kávu. Děkují" odešel do své kanceláře. Vstala jsem a došla jsem ke kávovaru. Udělala jsem mu kávu a odnesla jsem mu ji.
,,Děkují"
,,Nemáte zač"
,,Sarah, připravte tyhle papíry. A až dopiji kávu, tak půjdete se mou" podal mi papíry a já jen přikývla. Šla jsem do své kanceláře a ty papíry vypsala a potom jsem je zanesla šéfovi aby je podepsal.

,,Slečno Brown, jste připravená?" vešel do kanceláře a dal mi na stůl hrnek.
,,Ano, hned se obleču a můžeme vyrazit" odpověděla jsem mu a začala si oblékat svůj černý kabát. Vzala jsem si do ruky všechny potřebné papíry a společně ze šéfem jsme vyrazily do posledního patra. Vyšly jsme před budovu. Myslela jsem si, že pojedeme někam taxíkem, takže jsem se postavila na okraj chodníku a mávala rukou.
,,Slečno Brown, co to děláte? My nejedeme taxíkem" oznámil se smíchem šéf.
,,Aha no, to mi říkáte hodně brzo". Hned jak jsem to dořekla, se před námi objevil bílí Maseratti.
,,Hmm. To je fáro" řekla jsem šéfovi, jenže už vedle mě nestál. Kde je?!?!? Podívala jsem se před sebe a šéf otevíral dveře toho auta.
,,Slečno Brown. Pojedete s námi a nebo půjdete pěšky? Já osobně bych radši jel autem. Na soud je to celkem daleko"
,,U-u-ž jdu Pane" vykoktala jsem se a sedla jsem si do toho fára. Chápete to?? jedu v Maseratti!!! To je jen sen!! Jelikož jsem tomu nevěřila,tak jsem se štípla. Auu! Ono to fáro existuje!! Sedačky byly bílé a kožené,takže jsem si na všechno sáhla. Všechno jsem si prohlížela. Najednou auto zastavilo. Nee!! Já se chci vozit!! Jenže chtít můžu. Vystoupila jsem z auta a zavřela dveře, jenže jsem zapomněla, že šéf taky vystupuje mými dveřmi, protože na jeho straně je moc aut. Takže, jsem mu zavřela před nosem. Trapas!!
,,Ježíši Kriste! Není vám nic?" zeptala jsem se šéfa, hned jak jsem otevřela dveře.
,,Strašně se vám omlouvám" omlouvala jsem se.
,,Slečno Brown. Nic se mi nestalo,takže se neomlouvejte" řekl, spravil si kravatu a společně jsme vyšly do budovy.
,,Takže, slečno Brown. S touhle budovou už jste se seznámila a soudní síň jste taky viděla, ale teď nebudete psát ale budete se jen koukat" seznamoval mě s dnešním plánem můj šéf.
,,Dobře" řekla jsem a vstoupily jsme do soudní síně. Sedla jsem si do lavice, která se podobala tým kterým jsou i v kostele. Posunula jsem se, protože jsem si myslela, že si šéf taky sedne, jenže jsem se mýlila.
,,Slečno Brown, tady se posaďte a doufám, že se nebudete moc nudit" řekl a odešel.
,,A kam jdete vy?" zeptala jsem se ho.
,,Nebojte se a jen seďte" a už ho nebylo. Jenže jsem si nevšimla, že řvu přes celou soudní síň a lidi se na mě dívali vražedným pohledem.
,,Co čumíš?!" řekla jsem jednomu starému blbečkovi, který se na mě díval jako na jídlo. Dědek vykulil oči ale už se na mě nedíval,což je hlavní. Seděla jsem tam 5 minut a už mě to nudilo. Najednou to začalo a jako první vešla porota, když jsem si mezi nimi všimla i šéfa, tak jsem myslela, že omdlím. Co dodat. Můj šéf je prostě frajer.

"Dneska zvu na grilovačku. Přijeď s tím kašparem :D. Jsi VIP host tak si toho važ! :D Nialler Xx
P.S. ulož si moje číslo. Xoxxo"
Přišla mi SMS, hned jak jsem vyšla ze dveří. Nad SMS jsem se musela usmát. Takže, dneska bude kalba. Konečně něco zajímavějšího a zábavnějšího než práce. Zastavila jsem si taxi a nadiktovala jsem mu Louisovu adresu.
,,Jsem doma!!" křičela jsem na celý barák. Nic se neozívalo,takže jsem v tomhle domě sama. Pokrčila jsem rameny a vyzula jsem se. Vešla jsem do pokoje a po cestě k posteli jsem se vslíkala. Ve spodním prádle jsem si lehla na postel a dívala jsem se na lustr.
,,Sarah?!?! Jsi tady?!" ozvalo se ze dola. Neodpovídala jsem, protože se mi nechtělo.
,,Sarah!" otevřel dveře.
,,Ano?"
,,Promiň,nevěděl jsem,že jsi tady jen ve spodním prádle" omlouval se.
,,Jo v pohodě. Potřebuješ něco?" sedla jsem si a s úsměvem jsem se ho zeptala.
,,No, jen jsem přišel zeptat jestli jdeš na tu grilovačku?" zeptal se.
,,Jdeš ty, jdu já. Bro" řekla jsem ze smíchem.
,,Dobře. To jsem rád,že jdeš. Jdu se připravit" oznámil mi a zavřel. Vstala jsem a šla jsem do koupelny. Osprchovala jsem se a usušila jsem se. Vyšla jsem s koupelny do pokoje. Samozřejmě, že zase jsem jen v ručníku. Otevřela jsem skříň a jen do ní hleděla.
,,LOUISI!!" zakřičela jsem na celý dům.
,,Ano?" stál mezi futrama.
,,Co si bereš na sebe?" zeptala jsem se ho. Jenže on nevnímal, protože se díval na mojí postavu. Aha,už vím proč. Už zase jsem jen v ručníku. No jo, chlapy!
,,Louisi!" okřikla jsem ho.
,,Jo,sorry. Jen jsem přemýšlel, proč,když vejdu do tvého pokoje,jsi vždycky v ručníku?" řečnicky se zeptal.
,,Tak to nevím ale radši to neřeš. Ale radši mi řekni v čem mám jít na tu grilovačku"
,,Tak to ti nepomůžu. Ale dneska je celkem teplo, tak si můžeš vzít kraťase nebo něco podobného" řekl,usmál se a už ho nebylo. Debil!! Vážně, mi moc pomohl. Zase jsem trčela u skříně.
,,Jo, já zapomněl. Na té menší párty budou i Danielle,Gemma a Perrie" oznámil mi.
,,Fajn, Danielle znám ale kdo jsou do prdele Gemma a Perrie?"
,,Gemma je Harryho sestra a Perrie je Zaynová přítelkyně. Určitě jí znáš, ona zpívá ve skupině Little Mix. Taková blonďatá" popisoval mi jí. Och, tu bloncku nesnáším.
,,Aha, super" falešně jsem se usmála.
,,Fajn, hlavně si pospěš" rozkázal mi a zase ho nebylo. Takže Perrie a Zaynová jo? Fajn! Otevřela jsem líp oči a všimla jsem si ve skříni něco s maskáčovým vzorem. Tak jsem to vytáhla a byla to sukně a na zemi se k tomu válelo krátké triko. Super!! Vzala jsem si černé spodní prádlo a oblékla jsem si ten set. Podívala jsem se do zrcadla a poprvé v životě jsem uznala,že mi to sluší aspoň trochu. Nalíčila jsem se a udělala jsem účes,který si sama zvládnu udělat. Teď to poslední a nejhlavnější. Boty. Zase jsem stála u skříně, a potom jsem je viděla. Byly to sandálky na podpatku s maskáčovím vzorem. Obula jsem se,spravila jsem si kozy,vzala mobil do ruky a šla jsem dolů. Louis už stál na chodbě.
,,Wow! Tobě to sluší"
,,Děkují ale tobě víc" oplatila jsem mu kompliment a mrkla jsem na něho.
,,Tobě víc" začal.
,,Tobě a nehádej se mou, protože stejně vyhraju" oznámila jsem a sedla na místo spolujezdce.

AHOJKY!!
Nový díl je na světě! :D Omlouvám se, že to nepřidávám o víkendu jak jsem vám slibovala ale nestíhám to. Prostě mám každý den nějaký blbý písemky a musím se učit. Takže, budu přidávat to budu mít napsaný.
Děkují za pochopení :D
DĚKUJÍ ZA 1023 READS!!!! MÁLEM DOSTALA INFARKT, KDYŽ JSEM TO VIDĚLA!!!.
DĚKUJÍ,DĚKUJÍ,DĚKUJÍ!!
:D :D
Sarah xoxo



Bad girl + Famous boy = perfect couple (Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat