28.díl

315 16 0
                                    

Ležela jsem v posteli a zkoumala strop. Nic zajímavého tam nebylo, ale nechtělo se mi vstávat. Byla jsem šťastná, protože včera jsem vyhrála svůj první soud. Usmála jsem se. Najednou mi pípla SMS. Natáhla jsem se pro mobil. Otevřela jsem mobil a hned i SMS. Stálo v ní, že mi na účet přišly peníze. Zase jsem se usmála. Byla to dost vysoká částka. Mobil jsem odhodila a vstala jsem. Namířila jsem do koupelny, svlékla jsem se a vlezla jsem do sprchy. Po 30 minutách jsem vylezla, jeden ručník jsem si dala na vlasy a s druhým jsem se utřela. Ručník, který jsem použila na tělo jsem si uvázala kolem těla a stoupla jsem si k umyvadlu. Vyčistila jsem si zuby a opláchla jsem si obličej. Vyšla jsem z koupelny a hned jsem si to namířila ke skříni. Jelikož dneska nejdu do práce, tak jsem se rozhodla pro takové oblečení, které se mi líbí a které normálně nosím. Takže jsem si oblíkla:

A až půjdeme ven, tak na nohy si dám ještě kotníkové Adidas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A až půjdeme ven, tak na nohy si dám ještě kotníkové Adidas. Zase jsem si to namířila do koupelny. Nalíčila jsem se, i když tomu se říkat líčit nedá, protože nejsem ten typ holek, který se v tom rozumí. Takže já si dávám jen tužku na oči a řasenku a občas rtěnku, nic víc. Neumím si udělat ani linku, ani stíny, prostě nic. Jo, jsem divná holka. Vyšla jsem z koupelny, vzala si mobil a vyšla jsem i z pokoje. Vešla jsem do kuchyně a naivně jsem si myslela, že tam bude Louis, ale on tam nebyl. Asi ještě spí. Zlomyslně jsem se usmála a zase jsem vyšla schody nahoru, a hned jsem vlezla do jeho pokoje. Spal. Dneska si asi chtěl přispat, protože jestli jste si všimly, tak je většinou dřív vzhůru než já.

Potichu jsem vlezla jsem do jeho koupelny - samozřejmě, tak aby mě neslyšel. Hledala jsem nějakou nádobu nebo něco podobného. Až nakonec můj zrak skončil na kelímku ve kterém měl zubní pastu a kartáček. No co, i to bude stačit. Pastu i kartáček jsem položila na umyvadlo a do kelímku jsem napustila vodu. Potichu jsem se z koupelny vysoukala a už jsem stála nad Louisem, byl tak roztomilý. Uchechtla jsem se a vodu jsem vylila na něho.
,,Kurva! Co to?! Kdo t...! Sarah!" křičel, když se posadil a asi byl v šoku, tak ale kdo by nebyl v šoku, že?
,,Budíček!" zajásala jsem a s rukama jsem dělala, jakože mám třásně.
,,Bože! A to jsi mě nemohla vzbudit normálně?" utíral si obličej rukami, když už neměl ručník nebo něco.
,,Ne, nemohla" mrkla jsem na něho ,,ale jelikož jsem hodná holčička, tak ti donesu ručník" tak jak jsem řekla, tak jsem i udělala.
,,Prosím" podala jsem mu ho.
,,Hm, děkuji!" vyrval mi to z ruky.
,,Nemáš zač" usmála jsem se. ,,Jdu udělal snídaní, tak se dej do pucu a přijď dolů" oznámila jsem mu.
,,Hmm" vydal ze sebe tenhle zvuk, jakože je naštvaný. Musela jsem se usmát. Šla jsem k němu, vytrhla jsem mu ručník z ruky. On se na mě naštvaně podíval, jen jsem usmála. Jelikož pořád seděl, tak jsem si na něho sedla obkročmo. Ztuhl.
,,C-co t-to d-děláš?"
,,Sedám si?"
,,A-a-al-"
,,Nedělej jako by jsi na sobě nikdy neměl holku" přerušila jsem ho.
,,Jo to měl, ale..."
,,Ale co? Prostě seď!" poručila jsem mu. Už byl zticha. Ručníkem jsem mu vodu utírala z jeho obličeje a za chvilku tam neměl ani kapku.
,,Tak a je to. Teď se jdi dát do pucu" rozkázala jsem mu, přikývl.
,,A už se na mě nezlob, prosím" dala jsem mu pusu na líčko, slezla jsem z něho a vyšla jsem z pokoje.
V kuchyňi jsem Louisovi připravila něco k snědku a čaj. Akorát když jsem všechno dala na stůl se Louis objevil.
,,Sněz to a potom vyrazíme" dá se říct, že jsem mu to spíš rozkázala než oznámila, ale to nevadí.
,,A kam?" pořád stál ve dveřích.
,,Potom ti to řeknu. Teď si sedni a jez" zase jsem mu rozkázala. On si teda sedl a začal jíst. Já jsem zatím utírala dřez, protože tam bylo mokro. Když jsem utřela, tak jsem hadru pověsila na kohoutek aby vyschla. Otočila jsem se na Louise a prohlížela jsem si co má na sobě.

Bad girl + Famous boy = perfect couple (Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now