Sezon Finalı 4.0

520 33 28
                                    

Bu şarkı Starship tarafından çıkarılmış en güzel şarkıdır!
Hyolyn-Blue Moon💙
Unutmayın hikayemiz çıktıktan çok sonra bu şarkı çıktı ve bu şarkı hikayemizin resmi şarkısıdır💙

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^^

Bay Park odaya geri döndüğünde elinde bir sürü dosya vardı. Bir kaç tanesini kendi masasına koyup bir kaçını benim masama bıraktı. Kendi masasına geçerkende aşırı düşünceli gözüküyordu.


''Bir sıkıntı mı var Bay Park?''


''Wonho ile karşılaştım ve hiç hoş olmayan bir kaç saniye yaşadık.''


''Ne gibi efendim?''


''Boşver yakında öğrenirsin. Şimdi yapman gereken bilgisayarını açmak ve ordaki dosyalarının birinde Hukuka uygunluk bölümünü bulup dosyaları ona göre incelemek. Eğer takıldığın bir nokta olursa sormaktan sakın korkma. Burada amaç işi öğrenmek.''


''Peki teşekkürler Bay Park.''





Bilgisayarımı açıp Bay Park'ın dediği dosyayı buldum. World dosyasıydı sadece incelemeye başladığımda şirkette uygunluk politikası ile dolu olduğunu gördüm. Yazıları tek tek okurken bir yandan da aklımda kolay tutuyım diye not alıyordum. İlk dosyayı açtığımda yirmi üç yaşındaki bir kızın iş planı vardı. Kızın yapmak istediği şu son dönemlerde çok popüler olan internet satıcılığıydı. Yazana göre çok fazla takipçisi olduğunda bunu değerlendirmek istemiş ama bunun için belli bir gelire ihtiyacı olduğuydu. Kızın detaylarını ve iş ile ilgili beklentilerini incelerken kapı çaldı ve sekreter içeri girdi. Kahvelerimizi masalara bırakıp bir şey isteyip istemediğimizi sorduğunda ikimizde hayır dedik.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

Elimdeki dosyaları başarıyla bitirince geriye yaslandım. Bay Park ise bilgisayardan yapılması gereken işleri kontrol ediyordu. Telefonum çaldığında irkildim ve sessize alıp odadan çıktım. Arayan Jooheon'du.





''Efendim Honey?''


''Başladın mı işe?''


''Evet.''


''Dosya incelemesi nasıl gidiyor?''


''Yorucu hemde çok.''


''Şimdi senden istediklerim var.''


''Dinliyorum patron.'' diyip kıkırdadım.


''Dosyaların bana çıktısı lazım. Birde senin bilgisayarının IP kodu.''





''Dosyaların çıktısını veremem ama kendi mail'im üzerinden sana world dosyası şeklinde atabilirim.''


''Tamam ben şimdi sana mesaj olarak özel bir kod atıcam bunu mail adresinin gönderilen kişi tarafına yazmalısın sonra onlar direk benim bilgisayarıma inmiş şekilde gidicek.''





''Tamamdır patron.'' tekrardan kıkırdayıp telefonu kapattım.





Arkamı döndüğümde Wonho ve Butterfly köşede tartışıyorlardı. Ne hakkında olduğunu duymak zor olduğundan bir köşeye sinip onlara yaklaştım.


''O kız neden burda çalışıyor Sun He!?''


''Bunu bana değil de sevgili annene sorman gerek.''


Blue Moon// Wonho/TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now