MUTLAKA OKUYUN!

542 25 10
                                    



Mavişlerim hadi biraz ciddi bir konu hakkında konuşalım.

Siz beni zor durumda bırakmıyorsunuz. Ben yazmayı çok seviyorum ve boş zamanlarımda hep yazıyorum. Bazen sizden duyuyorum zor durumda kalmanı istemiyorum diyorsunuz. Sakın bireysel algılamayın bunu hepiniz diyorsunuz.

    Mavişlerim ben diğer yazarlara benzemem size asla YB yazmayın yorum sayılmaz falanda demem. Ben hepinizin iyi niyetinin farkındayım. Bana istediğiniz gibi çılgınlar gibi  yorum yapabilirsiniz. Sizin çılgın yorumlarınız beni yazmaya itiyor.

     Bir laf vardır "Müşteri velinimettimizdir." Diye işte tam olarak siz busunuz. Eğer siz olmazsanız ne ben olurum nede kurgularım. Beni sizler yarattınız. Sizin isteklerinizi herzaman önemsiyorum.

    Eğer kitabımda beğenmediğiniz yer varsa söyleyin. Ben eleştirilere açık bir yazarım. Sevmeyen okumasın diye triplerede giremem. Sevmek zorunda değilsiniz istediğiniz yorumlarıda yapabilirsiniz. Size asla kırılmam. Sizin fikirleriniz benim için cidden çok önemli.

    Ve bu yazı tüm maviş okuyucularım için geçerli. Eğer sıkılırsanız bana söyleyin. Eğer sevmezsenizde söyleyin. Ben bu kitabı kendim için asla yazmıyorum siz değerli mavişlerim için yazıyorum.

    Hepiniz kısa zamanda ailem gibi oldunuz. Bu kadar çok sevilebiliceğimi düşünmüyordum. Yorum atan,beğenen tüm okuyucularımı tek tek inceliyorum. Çünkü eğer sizler hakkında bilgim olursa sizleri daha çok yakın hissederim kendime.

     Siz nasıl benim sıkı takipçim iseniz aynı derece bende sizin sıkı takipçinizim bunu sakın unutmayın.
 

    En önemlisi Mavişlerim sizleri gerçekten Çok Seviyorum 💙💙

Blue Moon// Wonho/TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin