1.9

655 40 36
                                    




    Hayatın acımasız yüzü bazımıza daha erken gözükür. Planlar yaparsın,hayaller kurarsın ama hayat senle alay eder. Şuan hayatın benle alay ettiği kısımdayız. Bazen diyorum ki geçmişteki Min Ji gün yüzüne tekrar mı çıkarmalıyım çünkü ozaman nerdeyse hiç acı çekmiyorum hatta acı çektiriyorum.

    Siz hep beni deli dolu bir kız olarak tanıdınız ama ben hiç bir zaman öyle biri değildim. Size kendimi tanıtmama izin verin çünkü karnımdaki bebeğimi kaybettikten sonra bu halim artık geri dönücek.

    Herşey o dandik Gangnam Lisesine başlamamla başladı. O okulda senden büyükler yani 12.sınıflar herzaman aşırı saygı bekler ama onların arasına girdiğinde onlar mezun olur olmaz rütbe direk sana geçer. Salak saçma insanlarla uğraşmayı küçük yaştan beri sevmezdim. Aslında bu tavırlara 11.sınıflardan bir kızı dövmemle başlamıştım. Kız lezbiyendi benim suçum değil. Homofobik değilim ama hadi bir düşünün 9.sınıfsınız ve kızın biri tuvalette size saldırıyor hemde cinsel olarak. Korkunç!

Sonra 12.sınıflar beni sıkıştırdı falan fistan. Onlara bir ton bağırdım ettim. Sonra bir baktım onların arasındayım. Daha 9. Sınıfım! Bu o okulda imkansız. Asıl imkansız olan 10. Sınıftaki bir kızın okulun reisi olması. Ordan bir alkış duyuyorum. Sağolasınız bebeklerim o kişi tabikide benim!

Sonra 12.sınflardan bir çocukla ilişkim oldu. O zaman ilk kez kızlığımı kaybettim. Sonrasında okulun yakışıklı olanlarını sürekli elden geçirdim. Hani burda o soruyu duyuyor gibiyim. Adın orospuya çıkmadı mı? Sizce? Okulun reisi konumundayım erkeklerden harem yapmışım yer mi?

Yemezzz!

Sonra mezun oldum ve büyüdüm. Başka şansım yoktu hayatta hiç bir zaman kabadayılar kazanmıyorlar. Çok çalıştım ve hukuk tutturdum. Oysaki herkes benim çürüyüp gidiceğimi sanıyordu ama ben zararın neresinden dönülürse kârdır diye düşündüm. Tek vazgeçmediğim şey sex oldu o ayrı konu.

Birgün onunla tanıştım. Geniş omuzları,beyaz teni,ona çok yakışan kocaman bir gülümsemesi olan adamla. Sadece bir gecelik gibiydi ama farklı hissettirmişti ilk gördüğüm andan beri o yüzden Cho-Hee onu bana övdüğünde ben ondan uzak durdum ama onu çevreleyen aurası seni içine çekiyordu.

Hayatıma çok yakışıklı erkek girdi ama hiç biri hem erkeksi hem yakışıklı bazende sevimli değildi. Ama bu hepsini içinde barındıran bir tipti. Sanki tüm erkeklerin download edilmiş haliydi. Belkide dedim evleniceğim adam oydu.

Tek fiziksel bütünlüğümüz yoktu zihinsel bütünlüğümüz bizi birbirimiz için mükemmel yapıyordu. Herşey mükemmeldi beni korkutan buydu ve korktuğum başıma geldi.

Hamile kaldığımda ondan bu tepkiyi beklemiyordum. Eğer oda beni benim onu sevdiğim kadar seviyorsa mutlu bir aile olabiliriz diye düşündüm. Ama bazen olur ya bir anda herşey ard arda gelir.

Kim Hanul bizi yakaladı.

Wonho benden ayrıldı.

Biz barıştık. Buraya bir parantez açalım bu kötü değil akışı bozmamak adına söylüyorum.

Ben Kim Hanulu dövdüm.

Hamile kaldım.

Wonho ile aramız açıldı.

Kim Hanul bebeğimi öldürdü.

Son iki ayda yaşadıklarım çok iyi değil mi? Kafayı yemek üzereyim ve Ben dayanamıyorum. Canımdan bir parça gitmiş daha ötesi yok.

Blue Moon// Wonho/TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now