15. Bölüm

5.3K 198 2
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR :)
BU BÖLÜM BİRAZ KISA OLDU AMA SİZİ BEKLETMEMEK İÇİN GECİKTİRMEDEN HEMEN ATMAK İSTEDİM. İDARE EDİN ARTIK :) BU BÖLÜMÜ HER ZAMANKİ GİBİ HER BÖLÜMDE BANA YORUM VE BEĞENİLERİYLE DESTEK VEREN TÜM OKUYUCULARIMA İTHAF EDİYORUM :)
HEPİNİZİ SEVİYORUM :) İYİ OKUMALAR :)


"Tamam anneciğim merak etme, bunca senedir burdayım kendime bakabiliyorum yani."

"Olsun kızım ben söyleyeyim de. Kapılarınızı da kilitleyin yatarken, kapı çalarsa da deliğe bakmadan açmayın sakın."

"Anne kibritleri de sakla istersen evde. Tamam dedim ya merak etme artık. Biraz daha konuşursan uçağı kaçıracaksın."

"Tamam kızım tamam siz biliyorsunuz bunları zaten. Hadi birbirinize emanetsiniz, dikkat edin. Görüşürüz."

"Görüşürüz anneciğim. Varınca ara bak."

Annesi telaşla uçağa doğru koşarken Deniz ve Melis de birlikte çıkış kapısına doğru yönelmişlerdi. Bir hafta önceki olayı artık hatırlamamaya çalışıyorlardı. Emir ifadeye çağrılmış ve delil yetersizliğinden salıverilmişti. Bunca olaydan sonra onun ceza alacağını beklemek hata olurdu zaten. Yaptığı en kötü şeyin cezası bile 5 yıl olmuştu. Bu kez ne yapmıştı ki? Takip ettiği bile kesin değildi. Ama Deniz biliyordu. Onun olduğu yerde tesadüf olmazdı.

"Şimdi, Derya teyze de gittiğine göre artık bu gece bir alem yapalım mı Deniz? Gamzeyle Caner'i de ararız. İlter'le konuştum ben sorun çıkarmayacak. Gamze'ye de söyleriz Anıl zaten Caner olursa izin verir biliyorsun."

Melis'in sözleriyle irkilerek düşüncelerinden sıyrıldı Deniz. Arkadaşı resmen kafasını dağıtmak için bir sürü şey planlamıştı ama Deniz istemiyordu. Onu kırmaktan korkarak konuştu:

"Bebeğim benim teşekkür ederim her şeyi planlamışsın  ama ben bir süre gece çıkmayayım diyorum."

"Saçmalama Deniz o pisliğe istediği şeyi vermeyeceksin. Daha önce de vermedin, şimdi de vermeyeceksin. Ne demek ya, çıkmayacakmış. O senden korksun kızım. Sen korkacak bir şey yapmadın."

Deniz Melis'in çıkışmasıyla dikiz aynasından onlara bakan taksiciyi işaret ederek konuştu:

"Sakin ol Melis, korktuğum falan yok. Bir süre kafamı dinlemek istiyorum sadece. Hem sen İlter'den nasıl izin aldın bakalım böyle hemen?"

TENLERİN SEÇİMİWhere stories live. Discover now