16. Bölüm

5.6K 224 11
                                    


MEHABA ARKADAŞLAR :)
VEE BEKLEDİĞİMİZ ANLAR GELMEK ÜZERE :) YİNE BEKLEDİĞİNİZDEN KISA AMA DOLU DOLU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BİR BÖLÜM OLDU. BU BÖLÜMÜ HER ZAMANKİ GİBİ YORUMLARI VE BEĞENİLERİYLE BENİ MUTLU EDEN TÜM OKUYUCULARIMA İTHAF EDİYORUM :) BU ARADA YENİ KAPAK FOTOĞRAFIMIZI DA YORUMLAMAYI UNUTMAYIN :)
HEPİNİZİ SEVİYORUM :) İYİ OKUMALAR :)

Deniz bütün haftayı tez konusu bulmaya harcamıştı. Fakat bulamadığı gibi bir de kendini parçalamıştı. Ya bulduğu konular çok basit, herkesin bulabileceği türde konular oluyordu, ya da o kadar zor oluyordu ki hakkında tek bir kelime bile bulamıyordu. Her ne kadar istemese de Oğuz'a gitmeye mecbur gibiydi. O telefon konuşmasından sonra ikisi de aralarında gizli bir anlaşma varmışcasına bir araya gelmemeye çalışıyor, zorunda kaldıklarında da fazla muhatap olmuyorlardı. Aralarındaki elektrik ise gün geçtikçe artıyor gibiydi. Her ne kadar engellemeye çalışsalar da. Deniz gün geçtikçe onu daha çok ister hale gelmişti. Bu muhtemelen ondan sonra ilişki yaşamadığından olsa da Deniz hislerini durduramıyor, onu gördüğü anda kucağına atlamamak için kendini zor tutuyordu. 

"Değil mi Deniz?" Gamze'nin sorusuyla ona dönen Deniz hiç bir şey anlamamıştı:

"Anlamadım ama sen ne diyorsan doğrudur canım."

"Of Deniz ya bir kere de tek seferde anla. Kadıköy'de Kafe işletmecilerinin işletme yetkinlikleriyle ilgili tez yazmak çok basit olur diyorum sence de öyle mi?"

"Aslında bence iyi fikir ya bir sürü kafe işletmecisi var Anıl'ın tanıdığı. Anketi falan onlarla nakledersin işte. Niye basit olsun kızım ben duymadım sınıfta kimseden."

"Sen nerden duyacaksın be zaten benden başka konuştuğun insan mı var sınıfta? Dur bakalım bir sorayım ben bunu Bilal hocaya. Sen ne yaptın bulamadın mı hiç bir şey?"

"Yok ya Yok hiç bir şey beğenemedim. Oğuz'un insafına kaldık."

"Demek "Oğuz'un" insafına kaldın. Ne ara Oğuz oldu lan kaç aylık hocan köpek?"

"Ay lafın gelişi Gamze saçmalama. Bir daha da açma bu konuyu."

"Neyse ne işte, ben uyarımı yapayım da. Kudurma bak yine bu öncekilere benzemez yakarlar bursunu yeminle."

TENLERİN SEÇİMİOnde as histórias ganham vida. Descobre agora