8. Bölüm (+18)

14.7K 244 5
                                    


VEE YENİ BÖLÜM GELDİ :) BU BÖLÜMÜN BEKLEDİĞİNİZE DEĞECEĞİNİ UMUYORUM :)

ARKADAŞLAR GEÇEN BÖLÜM GÜNÜ BELİRTECEĞİM DEDİM AMA BOŞ GÜNÜM OLMADIĞI İÇİN BİRAZ SIKINTI YAŞIYORUM. O YÜZDEN HAFTADA BİR BÖLÜM GELECEĞİNİN TEMİNATINI VEREBİLİRİM AMA BELİRLİ BİR GÜNÜMÜZ OLMAYACAK. GÜN DE SÜRPRİZ OLSUN ARTIK :) 

 HERKESE İYİ OKUMALAR :) 



Deniz gerinerek yataktan kalktı. Her zaman yastığının altına koyduğu telefonunu bulmak için elini yatakta gezdirdi önce. Bulamayınca oflayarak kafasını kaldırdı. Başı deli gibi zonkluyordu. Şakaklarını kısaca ovaladıktan sonra gözlerini açtı. Ama o da ne? Bu ev kendi evi değildi. Normalde asla başkasının evine gitmezdi. Bu işte bir gariplik vardı. Dün gece neler olduğunu hatırlamaya çalıştı ama çabaları boşunaydı. Kesik kesik bir şeyler geliyordu gözünün önüne ama buraya nasıl geldiğini hiç hatırlamıyordu. Her zaman sabah olanları hatırlayacak kadar ayık kalmaya çalışırdı. Dün gece ne olmuştu da bu kadar içmişti anlayamıyordu. Hafızasını zorlarken gözünün önüne gelen görüntüyle donmuştu. "Deniz ne olur yapmamış ol." Diyerek gözleriyle odayı taradı. Çok güzel bir çatı katıydı burası. Odada yatak, komodinler ve köşedeki sandalyeden başka hiçbir şey yoktu ama üç tarafını çevreleyen camlar ve siyah-beyaz dekorasyonu Deniz'in bu odaya bayılmasına yetmişti. O sırada komodindeki fotoğraf Deniz'in yaptığını anlamasına ve dekorasyonuna bayılsa da bu evin sahibini tanımasına neden oldu. Burası Oğuz'un eviydi.


xxx


Oğuz duşta geceyi düşündü. Düşündükçe de tüm bedeni daha önce hiçbir kadında tatmadığı o zevki tekrar yaşamak istercesine istekle geriliyordu. Yaptığının yanlış olduğunun farkındaydı ama bu kız onun doğru-yanlış algılarını yerle bir etmişti. Beraber geçirdikleri iki gecede Oğuz bu kızın daha öncekilerden farklı olduğunu anlamıştı. Belki de öğrencisi olmasının verdiği tehlikeden kaynaklanıyordu bu his ama ne kadar sevişirlerse sevişsinler Oğuz'a yetmiyordu sanki. Dün gece onu gördüğü anı hatırladı. Gözleriyle buluştuğu an boynundaki kadından bir anda tiksinmişti. Kadından kurtulur kurtulmaz soluğu Deniz'in yanında almıştı. Yanına giderken korksa da beklediği gibi olmamış, Deniz hiç tepki vermeden boynuna sarılmıştı. Bir iki şarkıdan sonra da dudakları birbiriyle buluşmuştu. Oğuz o anda kokusuyla bile çıldıracak gibi olmuştu. Oracıkta ona sahip olmak istese de eve kadar sabretmeyi başarmıştı. Seviştikleri anları hatırlamamaya çalışarak hemen kendini duştan dışarıya attı. Çünkü hatırlarsa kendini durduramayacak ve yatağındaki güzelliğin karşısına o haliyle çıkacaktı. Ama daha Deniz'in ne tepki vereceğini bile bilmiyordu. "umarım uzatmaz" diye geçirdi içinden. Çünkü bu kızla bir yatağa girip sonsuza kadar çıkmamak istiyordu. Korkarak banyodan çıkıp odasına geçtiğinde Deniz'i hala yatakta giyinmemiş ve kafasını elleri arasına almış otururken buldu. Ah bu kadarı fazlaydı! Bu kız dağılmış saçı ve makyajıyla bile bu kadar seksi olmayı nasıl başarıyordu? Kendini sakinleştirmeye çalışarak konuştu:


"Günaydın güzellik."


Deniz ise Oğuz'un çıplak vücudunu görünce bir an duraksadı. Bu adamı reddetmek gerçekten zordu. Neden dün geceyi hatırlayamıyordu ki? Ona daha fazla bakmamalıydı yoksa geri alınması çok zor şeyler yapabilirdi. Kollarına atlayıp yatağa girmek gibi... ama tabi ki bu düşünceleri Oğuz'a belli etmeyecekti:

TENLERİN SEÇİMİWhere stories live. Discover now