Kapitel 8 Resturangen

4.8K 66 2
                                    

Efter en hel lugn dag med grabbarna fick vi för oss att gå och äta på en resturang. Klockan var nu 8 på kvällen.

Alla gick hem till sitt för att göra i ordning sig och hämta pengar. Jag hoppade in i duschen och tvättade håret. Jag sminkade mig lite lätt med mascara, inget överdrivet, och plattade håret. Jag gick till garderoben och satte på mig ett par svarta skinny jeans och en vit hollisterblus. Jag satte sedan på mig mina röda converse som pricken över i't. Det plingade på dörrn och jag tittade mig en sista gång i spegeln innan jag gick till dörren. När jag öppnade fick jag nästan en schock. För där in all his pride stod Felix. Min crush. Och bästavän. Han hade en svart t-shirt, svarta skinny jeans och röda vans. Ugh han såg bra ut ikväll. Han tittade på mig upp och ner och sa.

-Redo snygging?- Med ett gulligt flin. Jag rodna, nickade och gick ut genom dörren. När jag gick förbi Felix tog han tag med ena armen runt min midja. Jag tittade upp på honom, men han log bara medan han tittade rakt fram.

~~INNE PÅ RESTURANGEN~~

Jag och Felix satt brevid varandra på en sida, Omar satt mitt emot oss på en sida, Oscar satt på höger sida om oss och Ogge så vänster sida.

Mitt i maten bröt Omar tysnaden genom att fråga.

-Så vad gjorde Lovisa och du imorse då Felix?- Med ett onskefullt flin. Oscar och Ogge slutade att äta och tittade nu på mig som satte maten i halsen och hosta som en galning.

-.. Asså vi bara.. Ehm.. Pratade i och sen så trillade jag typ ner från sängen.. Om ni undrade vart dunket kom ifrån- Sa Felix och bet sig i läppen.

-Eller hur Lovisa?- Sa han och tittade på mig. Nu var allas ögon på mig.

--.. hehe jaa.. Precis- Sa jag och kliade mig i nacken. Alla kollade fundersamt på mig och sen på Felix som försökte hålla sig för skratt. Efter en stund började de äta igen. Efter en stund så kände jag en hand på mitt lår nästan vid knät. Jag kollade förvånat upp på Felix som pratade med de andra som om inget hade hänt. Hans hand sökte sig längre upp medans han skrattade åt ett skämt. Jag blev shockad och satte colan i halsen för andra gången. Alla tittade på mig och Felix frågade

-Är du ok Isa?- Medans ett litet flin smög sig på hans läppar. Jag fick fram en skakigt ja och grabbarna började äta igen. Det hann bara gå några sekunder innan hans hand åkte ännu längre upp. Jag stöna och alla tittade på mig igen.

-är du säker på att du är okej?-

Jag nickade och försökte ta bort hans hand som åkte farligt långt upp. Jag gav Felix en -vad-faan-håller-du-på-med- blick, Han flina, slickade sig om läpparna innan han äntligen tog bort handen.

När vi hade ätit upp var klockan nästan halv 11. Ingen av oss ville gå hem så vi fick för oss att i mörkret gå ner till...

crush on my bestfriend (the fooo fanfic)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt