Kapitel 7 Frukosten blev försenad

4.9K 72 5
                                    

Jag vaknade tidigt nästa morgon och försökte resa mig för att gå ner till köket när jag kände en par händer fortfarande runt min midja. Jag hörde Felix stöna och mumla något innan han drog mig tillbaka ner i sängen. Jag vände mig om så jag tittade på honom. Han tittade tillbaka med halvöppna ögon.

-Godmorgon babe- Sa han med sin oemotståndliga raspiga morgonröst. Jag bet mig i läppen och han pussade mig på pannan.

Jag reste mig upp ur sängen och kände Felix varma händer släppa taget om mig. Jag gick till min garderob och satte på mig ett par shorts. Innan jag tog av mig den stora oversize tröjan som jag sovit i vände jag mig i säkerthets skull om och kollade vad Felix gjorde, men han var inte kvar. Han gick väl på toa tänkte jag medans jag tog av mig tröjan och stod där i bara shorts och bh, då kände jag plötsligt de bekanta händerna hålla om min midja bakifrån ännu en gång. Felix ritade cirklar med sina fingertoppar på min mage medans han kysste min sida av halsen. Han fick stå lite kupad över mig eftersom han var så lång. Jag kunde inte röra mig ur fläcken, utan stod bara stilla och blundade. Felix händer travade sakta uppåt ända tills de vilade på mina bröst. Jag stönade lite och han skrattade kort till innan han vände på mig så jag nu såg honom, Han hade rufsigt morgonhår, bar överkropp och ett par gråa basic mjukisbyxor. Jag tittade en stund in ihans ögon innan han buttade in mig i väggen och jag flämtade till. Han stod så våra kroppar pressades ihop vid väggen, innan jag hann tänka kysste han mig. Igen. Jag blev förvånad först men det tog inte lång tid innan jag kysste tillbaka. Kyssen varade bara i några sekunder tills någon knackade på dörren. Båda fick panik, Felix hoppa till sängen medans jag trog på mig en tanktop snabbt och gick och öppnade dörren.

-Är ni okej, jag tyckte jag hörde massa ljud från erat rum- sa en orolig/nyfiken Omar i dörren.

- jaa.. eehm.. Det var bara Felix som trillade ur sängen- ljög jag och pekade på Felix som låg i sängen, log, och ryckte på axlarna till Omar.

- Oh, oki dåsåå. Tänkte bara säga att vi har gjort frukost där nere ifall ni var hungriga.

-Vad snällt, vi kommer alldeles strax- sa jag och gav Omar ett stort leende. Han log också och gick tillbaka till köket.

-Du är en så dålig löngnare!- Sa Felix lekfullt och skrattade när Omar var borta.

-Käften!- sa jag samtidigt som jag skrattade och slog honom på armen.

-Du är så gullig när du är arg- Sa han, flina och pussade mig på näsan. Jag bara himlade med ögonen medans jag gick runt honom och skulle gå ut ifrån mitt rum när Felix plötsligt smiskade mig löst på rumpan och flina som en 5 åring när jag vände mig om och fråga vad han gjorde.

-Jag kan inte hjälpa det, du gör mig galen- sa han och tog upp hönderna i luften som försvar. Jag himlade med ögonen engång till innan vi gick hack i häl till köket där de andra 3 småpratade och åt frukost framför tv:n.

Just nu var mitt liv perfekt.

crush on my bestfriend (the fooo fanfic)Where stories live. Discover now