Kapitel 1 Oväntat besök

5.8K 72 7
                                    

Jag vaknade ganska tidigt på lördagsmorgonen av solen som irriterat sken in igenom fönstet på mig där jag låg så skönt i min säng. Jag kolla på klockan- halv 8. Jag stöna men gick mottvilligt upp ur sängen och hasade mig till mitt badrum. Jag tänkte att jag lika gärna kunde ta en dusch och göra mig i ordning eftersom jag inte skulle kunna somna om igen.

Det var sommarlov, jag och Felix hade spenderat ganska mycket tid tillsammans. Ända sen nyårsnatten då han stal mina "läppars oskuld", hade jag inte kunnat sluta tänka på honom.

~~Flashback från nyårsfesten~~

Klockan var 23.54 och jag stod ute på balkongen i december (snart januari) kylan. Det fläktade skönt på min varma kropp efter att ha dansat hela kvällen. Innifrån de halvstängda balkongdörrarna dunkade musik, man hörde folk skratta och sjunga med i låtarna. Alla hade det skitroligt. Alla utom jag. Tack vare min kompis som fråga vem min nyårskyss skulle vara, alltså den killen som man skulle kyssa när klockslaget slog om från det gamla till det nya. Självklart hade jag inte någon, det var inte det att jag var ful. Absolut inte nu i min svarta ballerina klänning som gick till halva låret av mina långa smala ben. Bysten på kläningen var fylld med nitar. På mina fötter hade jag rosa Jerrery Campell skor. Mitt lockiga hår var uppsatt i en slarvig bröllopsfrisyr och två slingor hängde ner på varsin sida av mitt perfekt sminkade ansikte. Det var inte utseendet som var problemet, det var Felix, min överbeskyddande bästa vän. Felix visste inte att jag aldrig hade kysst någon, men han skulle ändå aldrig tillåta att någon rörde hans sårbara lilla flicka utan hans tillstånd. 

Så det är därför jag står här ute helt ensam. Jag kände en tår rulla ner från min kind, jag torka snabbt bort den när jag hörde att balkongdörrarna öppnas. Jag vände mig inte om, inte ens när jag kände två starka armar omsorgsfullt kom bakifrån och höll om min midja. Jag visste vem det var-Felix. Han hörde mig snyfta och snurra runt mig så vi stod med våra ansikten bara några centimeter ifrån varandra. Han titta mig sorgset i ögonen och fråga.

-Vad har hänt Isa?- Isa var mitt smeknamn som Felix själv kom på. Bara han fick kalla mig det.

-Alla mina kompisar har en nyårskyss, alla, alla utom jag. Jag skulle göra vad som helst för att få kyssa en kille under fryverkerierna men du låter ingen kille fråga mig!- Sa jag och satte händerna på hans bröstkorg så han backade ett steg bakåt.

-Va? Är du seriös? Är du så ledsen över bara en liten kyss? Jaa, jag lät ingen fråga dig för ingen här är värdig dig! Du är så sjukt vacker, slösa inte bort dina tårar på en värdelös kyss.-

-Det är inte bara en värdelös kyss! Detskullevaraminförsta- mumlade jag fram under andan.

-va?! shit! varför har du aldrig berättat att du aldrig kysst någon isa?! det är så gulligt, hade du sagt det till mig skulle det kanske varit annurlonda, jag ska allt hitta en värdig kille som du kan kyssa ska du se.- sa han och log och tittade mig ljupt in i ögonen. Hans vackra blå gröna ögon.

-Det är redan försent, klockan är 23.59.- sa jag besviket.

-Isa, få inte panik, vi lösade det ska du se. Litar du på mig?- sa han och tog ett steg närmare. Jag nicka och då tog han tag i min midja och drog mig närmare honom, så min bultande bröstkorg nuddade hans. Han släppte aldrig blicken från mig. Inte i hela mitt liv har jag kännt såhär för honom. Jag blev knäsvag, det pirrade i hela kroppen och jag kände mig alldeles varm. Inte förrens nu har jag lagt märke till hur rent ut sagt skitsnygg Felix är. Han har varit framför mig hela mitt liv, och jag har aldrig lagt märke till honom förrens nu.

Vi stog stilla och bara tittade på varandra en stund innan vi hörde rösterna från huset

-10

-9

-8

Felix kom närmare 

-7

-6

Nu var han så nära så våra näsor nuddar varandra

-5

Jag känner hans mintluktande andedräkt kittla mig på läpparna, och jag fick gåshud på hela kroppen

-4

Felix flacka med blicken från mina ögon till mina läppar

-3

Han slicka sig om läpparna och kom närmare

-2

Han satte sina stora varma händer på varsin sida om mitt ansikte och jag la min armar runt hans nacke

-1

Han blunda, så jag blunda också tills jag kände hans mjuka varma läppar på mina

-0!!

alla i huset skrek och fryverkerna small på natthimlen. Felix och mina läppar rörde sig i perfekt synk. Det var som om våra läppar var menade för varandra. Han flyttade sin ena hand ner över min rygg och stannade precis vid ovanför min rumpa och tryckte mig närmare honom. Det fick mig att stöna lite svagt, Felix måste ha hört mig för han log i kyssen medans han flyttade sina händer ner på min rumpa, jag blev så förvånad så jag öppna min mun. Det tog Felix tillvara på för han stoppa snabbt in sin tunga i min mun och fördjupade kyssen.

~~Slut på flashbacken~~

När jag hade duschat klart slällde jag mig framför spegeln och borsta och föna håret. sedan plattade jag det. jag sminka mig lätt och gick till min garderob.

Jag valde svarta short shorts och en vanlig slapp uringad t-shirt. Till sist satte jag på mig en rosa beanie som det stog 'BORN WILD' på.

Jag satte mig på sängen med min dator på magen, och gick igenom twitter. Jag såg ett inlägg Felix skrev och började påengång tänka på honom. Vi har inte pratat om kyssen någon gång efter nyår men jag kan inte sluta tänka på det. Tänk om han inte kände pirret och fjärilarna som jag gjorde, för honom kanske det bara var en såkallad ' värdelös kyss'... NEJ sluta Lovisa, du måste sluta tänka på hur snygg han är, hur hans ögon tindrar av glädje när han skrattar sitt underbara skratt och visar sitt perfekta leende, eller hur perfekt kropp han har när han han har badbyxor på sig i vattnet och slänger med sitt blöta hå-STOP SLUTA TÄNKA PÅ HONOM! Du måste komma över honom. han kysste dig bara för han tyckte synd om dig. Han har inte samma kännslor för dig, så GET OVER IT!

Mitt i mitt tänkande hörde jag hur någon kastade smågrus mot mitt fönster. Jag tvekade, men gick över till fönstret och öppnade det. Jag såg inget utanför och skulle precis stänga när...

crush on my bestfriend (the fooo fanfic)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant