Kapitel 4 Vattenkrig

4.9K 64 6
                                    

Efter att Felix och jag bakat kladdkaka, haft mjölkrig fick jag gå upp och byta tröja, så jag böt till ett vitt ganska uringat linne som min rosa mh syndes lite på sidorna.

När jag gick ut satt redan alla grabbarna i soffan och prata lite. När de såg mig sprang alla upp och krama om mig i en gruppgram. Oscar och ogge pussa mig sammtidigt på varsin kind medans Omar gav mig en snabb puss i pannan. Felix stod framför oss och bara skratta.

-så ska vi äta kladdkakan vi baka?- fråga jag alla som nickade hysteriskt.

Vi satte på musik i högtalarna och åt. När jag hade ätit upp kakan tog jag mitt sista vatten i glaset och hälde det över Oscar som först blev förvånad men sen flina han onskefullt mot mig och sa

-Det där kommer du ångra gullet-. Shit. Jag försökte backa men backa bara in i väggen, det fick Oscar att flina ännu mer. Han sprang fram till mig, tog tag i min midja och hällde hans fulla glas över mitt hår! Och det var så vattenkriget startade.

Jag hade lyckats flytt från alla killar, det blev tydligen alla mot mig. Jag sprang till framsidan och hämtade vattenslangen innan jag smög runt huset där jag såg alla fyra stå och leta efter mig. Jag satte på vattenslangen och lyckades spruta ner allihopa. De skrek och vände sig om samtidigt. De flina och tittade på varandra. Yay, hejdå världen nu kommer jag dö. Omar och Oscar sprang fram och tog tag i en varsin arm. Greate, nu sitter jag fast. Fyra mot en. När jag inte kunde röra mig gick Felix runt och ställde sig bakom mig. Han lyfte bort mitt hår och höll det i en tofs medans han viska i mitt öra

-Förlåt babe, men det här förtjänar du- och kysste min nacke. Då gick Ogge fram med vattenslangen och höll den innanför min tröja och satte på vattnet. Jag kände hans varma händer på min kalla hud. Jag skrek för vattnet var kallt, dom skrattade och gjorde high five med varandra innan dom fick syn på mig. Dom tittade storögt och tittade på mig från topp till tå. Vad faan gör de?? JAg gickoch kollade mig i spegelbilden i fönstret och kollade hur jag såg ut.

Min tröja hade blivit helt genomskinlig och min rosa Victoria secret bh bara lös igenom.

Jag vände mig om och såg att killarna fortfarande spanade in mig, när dom såg att jag upptäckte dom så harklade sig äntligen Omar

-så, ska vi sätta på filmen nu eller? Det börjar bli mörkt- Vi höll med och gick in och valde film efter vi hade bytt om. Jag hade bara en magtröja och hotpants. När vi var överens om en film eller ja nästan iallafall, jag fick inte vara med och bestämma. så det blev skräckfilmen Paranomal activity..

Under filmen kände jag Felix fingrar komma smygandes i mörkret till min hand som låg på låret. Jag hade inget imorgon att han tog tag i min hand och strök med tummen över mitt skinn. När Felix skulle luta sig över mig för att nå popcornen som Oscar hade som satt på andra sidan om mig, så kysste han min hals utan att någon märkte. Jag blev chockad och var tvungen att kämpa för att hålla inne ett stön. Sådär höll han på att tease:a mig under hela filmen, ända tills den var slut. Och inte nog med det så var det han som kom på förslaget på vad vi skulle göra efter..

crush on my bestfriend (the fooo fanfic)Där berättelser lever. Upptäck nu