4. Bölüm "O BİR HAZİNDAR"

21.5K 931 183
                                    

Esselamu aleyküm. Son kısımdaki açıklamayı okuyup cevaplayın lütfen 😊😇 hadi keyifli okumalar💕💕

Burçin başını eğmiş öylece bekliyordu Şivan annesini gözleri ile gönderdi ve tam burçin'in karşısına oturdu.

-Bakın öğretmen hanım ben kabul ettim dedim ama ben sizi böyle birşeye mecbur bırakamam yani istemiyorsanız söyleyin başından dönülmeyecek islere girmeyelim.

-Ben kararımı annenize bildirdim hayırlı akşamlar.

Burçin ile o gece Son kez konuştular Şivan kendini terasa atti düşünmeye başladı evleniyordu.. eliften sonra böyle birşey yapmayı kendine hala yakıştıramıyordu karısına ihanet ediyor gibiydi,paketten bir sigara çıkardı ve yaktı derin derin çekti o dumanı içine...
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
EVLENMEK....
Her genç kızın hayali yuva kurmak,hayırlı eş,hayırlı evlat
Bunlar her kızın hayali. Burçin de hayaller kurar hep düşlerdi ama onun evliliği hiç düşündüğü gibi olmayacaktı

Ona aşkla bakan bir kocası olmayacaktı mesela yada o aile saadeti olmayacaktı hiç...
Ama o annesiz bir çocuğa anne olacaktı ali onun en büyük tesellisi olacaktı.

Sabah erken gitti kreşe. Daha kimse gelmemişti birkaç doldurması gereken kağıtları doldurdu. Çocuklar tek tek gelmeye başlayınca işlerinden kafasını kaldırdı ve onlarla ilgilendi. Ali'ye artık daha farklı bakıyordu oğlu gibi öz oğlu gibi... belki bu kadar kısa sürede kabullenmesi tuhaftı ama o kabullenmisti bile.

Öğleden sonra tek tek veliler geldi ve çocuklarını aldı,Burçin'in bugünlerde en son görmek istediği kişi şüphesiz Şivan hazindar'dı ama o öyle olmayacak illaki görecekti sonuçta bu kararı veren burçin idi eğer o istemeseydi evlilik olmayacaktı.

Aliyi almaya babası gelmişti ve Şivan burçinin de çıkmasını bekliyordu dün gece çok düşünmüştü evlilik olsun ve bu kadin Aliye anne olsun istiyordu ama sadece bu kadarını istiyordu.

Burçin alinin elini tutmuş bir vaziyette çıktı binadan.
Şivanı görünce Aliye kapının önünde veda edip sıkıca sarıldı ve babasına gönderdi. İçeriye girdiğinde telefonunun çaldığını işitti cevaplayıp kulağına ilistirdi telefonu.

-Alo
-Alo benim kızım asiye
- aa Asiye hanim buyurun?
-Kızım ben sizin kararınız için ailen ile görüşmek istiyorum numaralarını ver ben goruseyim onları buraya davet edelim görüşelim uzatmaya gerek yok bir an önce olsun bu iş.
-Peki.

Ve ardından telefon kapandı. Bu kadar acele etmeye ne gerek vardı ki?

Hem annesine nasıl söyleyecekti?

1 HAFTA SONRA》

Burçin gelen anne ve babası ile Konağa davetli idi bu aksam asiye hanim onu hiç mahçup etmemiş uygun bir dilde anlatmıştı annesi ve Babasına hatta babası ve annesi aliyi öğrenince biraz şok oldular tuhaf karşıladılar ama sonradan kabul ettiler. Hafta sonu nişan olacak diğer haftasonu ise düğün olacaktı burçin bu kadar çabuk olmasına hala anlam verememişti. 1 haftadır şivanı hiç görmemiş ve konuşmamıştı ama suan tam karşısında oturuyor ve anlatılanları dinliyordu ali haberi alınca havalara uçmuştu annesi olacaktı hemde melek gibi bir annesi...

Yemekler yenmiş kahveler icilecekti asiye hanim gelip

-Burçin kızım siz sivanla kahvenizi terasta için birazda sohbet edersiniz olur mu? Diye teklifte bulundu burçin teklifi geri çevirmedi ve kabul etti.

Terasa çıktığında Şivan zaten orda oturmuş önünde kahvelerle burcini bekliyordu.

Burçin gelip yanına oturdu ve konuşmasını bekledi ikisinden de ses seda çıkmıyordu. Sessizliği Şivan bozdu.

ÖĞRETMEN HANIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin