31.kapitola - Never say never

3K 191 5
                                    

„Mám šílený nápad," poznamenala jsem. 

„Ne šílenější než je ten můj," poznamenal Niall. 

„Ehm...začneme tvým nápadem," řekla jsem nervózně. 

„Když myslíš," pokrčil Niall rameny a natáhl se k mojí ruce, kterou sevřel v té svojí. Že by měl naprosto stejný nápad jako já? S tázavým pohledem jsem ho pozorovala a čekala. Přitáhl si mě k sobě, oba nás zvedl z pohovky a vzal mě do náruče. Ne asi ne. Ruce jsem obmotala kolem jeho krku, abych nespadla a Niall se mnou vyšel na naší zahradu. Mířil k našemu bazénu. 

„Horane ani na to nemysli," upozornila jsem ho a pevně se ho chytla. 

„Ale už jsi mi dovolila uskutečnit můj nápad," namítl a zastavil se u kraje bazénu. 

„Opovaž se do toho bazénu sk-„ přerušilo mě to, že jsem i s Niallem spadla do bazénu. Vyplavala jsem na hladinu a vyplivla vodu. 

„Ty nejsi normální! Jak tě vůbec napadlo skákat najednou do bazénu, když jsme se o tom ani nebavili? Jsi idiot," řekla jsem mu a zkřížila ruce na hrudi. 

Niall se začal smát, „Vypadáš vtipně, když jsi celá promočená," řekl se smíchem. 

„Och, já vypadám vtipně? Mám ti snad přinést zrcadlo?" Ušklíbla jsem se. 

Niall se uchechtl, „Jsem rád, že jsi se nezměnila," řekl mi, „No, ale nezamlouvejme ten tvůj nápad," dodal rychle. Mám, nemám? Ani nevím, jestli to vůbec chci udělat. Mám ho ráda, ale stačí to k tomu, abych s ním mohla být? Dokázala bych to? Podívala jsem se na něj. 

„Tak jo," vydechla jsem všechen vzduch z plic. Přiblížila jsem se k Niallovi, který na mě vyčkávavě hleděl. Ruce jsem obmotala kolem jeho krku. Moje mokré tričko se začalo lepit k tomu jeho. Nevnímala jsem to a nahnula se k Niallovi. Posledních pár centimetrů, milimetrů... Moje rty se ocitly na těch jeho. Vážně jsem to udělala. Mým tělem neprojela ta zvláštní elektřina, ani moje srdce nedělalo přemety a ani nepropukl žádný ohňostroj, ale přesto mě něco nutilo svými rty pohnout. Niall stál na místě. Jeho rty byly strnulé, jako celé jeho tělo, ale pak mi váhavě polibek oplatil. Měla jsem pocit, že jeho rty bych mohla líbat hodiny, ale nebyla v tom láska. Byla to spíš touha. Navíc jeho rty byli tak hebké a přímo pobízely k tomu, aby jste je líbaly. Líbala bych ale teď stejně radši Zayna? Oh, sakra! Tak dlouho jsem vydržela na něj nemyslet a už zase. Odtáhla jsem se a skousla si spodní ret. Niall na mě chvilku jen koukal, než se vzpamatoval. Hypnotizovala jsem jeho jemně načervenalé a lehce opuchlé rty. 

„P-promiň. Nikdy jsem nad tebou takhle nepřemýšlel," poznamenal. No jasně, co jsem si myslela? Že si něco usmyslím a bude to podle mých představ? Mělo by mi to být vlastně jedno. Nemiluju Nialla, jen ho mám hodně ráda, ale stejně je mi to... líto. 

„Ale nikdy neříkej nikdy," probudila mě Niallova slova ze zamyšlení a já překvapeně zamrkala. 

„A to znamená co?" Zeptala jsem se váhavě. 

„To znamená, že se mi to líbilo a že možná je pravda, že by nám to spolu slušelo," mrkl. 

„Řekni, co přesně se ti líbilo Horane," provokovala jsem ho. 

„Proč plýtvat slovy," zamumlal a mírně se sklonil k mému obličeji, „Když ti to můžu ukázat," dořekl a já ve tváři cítila jeho dech. Za chvilku byly jeho rty na mých. Bylo to jako, když se snažíte nesprávný dílek spojit s druhým a nakonec se vám to přeci jen podaří a už neřešíte, že to není ten správný dílek, jelikož vám to dalo vážně dost zabrat. Vím, tohle přirovnání je trochu mimo, ale nedokážu to jinak popsat. Naše rty se synchronizovaně hýbaly a mně se to nehnusilo. Niall mi opatrně skousl ret. Vlastně celé jeho polibky byly dost opatrné a tak něžné, jako by mi polibkem mohl nějak ublížit. Poodhrnula jsem spodní ret a Niall svým jazykem pronikl do mých úst a začal laskat můj jazyk. Aktivně jsem se zapojila a zavřela oči, což jsem možná neměla dělat.

You're Singer, I'm Hater || Zayn Malik ✔Where stories live. Discover now