9. Ploaie... de sentimente?!

4.9K 320 140
                                    

*Sunny povesteste*

-Baieti, va multumesc nespus pentru invitatia la paintball. M-am distrat cu adevarat. Sunteti niste baieti cool, le spun si bat palma cu toti.

-Pentru nimic, fara tine, nu ne-am fi distrat atat de tare, spune NamJoon. Adica, cred ca ai fost mai barbata in acest joc decat Hoseok.

-Zice baiatul din echipa care a pierdut, spune Hoseok.

Dupa ce rad, putin flatata, ii raspund:

-Datorita lui Hoseok si a faptului ca "s-a ascuns" atata, in timpul jocului, am castigat!

Toata lumea rade si ma duc sa imi cer scuze pentru mica gluma facuta la adresa lui Hoseok, el razand si intelegandu-mi intentiile de la bun inceput.

Dupa ce urcam in masina, Jimin este cel care acum imi ofera o casca cu muzica. Prima melodie era una dintre preferatele lui, I'm the one de Justin Bieber. Nu mi-a placut cine stie ce, dar nu-mi permit sa ii impun sa schimbe melodia.

Stam fiecare la locul lui , ca atunci cand am pornit prima data. Dupa urmeaza un cover de la o melodie, care semana foarte mult cu vocea lui Tae.

Insa, cred ca deja visam ca Tae sa aiba cover la melodia lui Adele, insa cum a observat ce melodie rula playlist-ul lui, a schimbat cat de repede a putut melodia.
Nu am intrebat de ce, fiindca sincer ritmul facea ca somnul meu sa se intensifice.
Cred ca imi inchid doar putin ochii, cat sa ma relaxez.

*Jimin povesteste*

M-am gandit sa ii pun o casca cu muzica, pentru a nu se plictisi...si pentru a nu ma plictisi nici pe mine daca V facea miscarea primul.
Urmeaza melodia la care i-a facut cover acum cateva luni. Distras- nu stiu la ce ma gandeam in acel moment- observ putin mai tarziu de fapt ce melodie canta.
Cum vad ca nu are nici o reactie, schimb melodia, insa din rau, am dat-o in mai rau.

Acum cateva zile, cand baietii nu erau langa mine, plictiseala m-a impins pana in momentul in care am inceput sa ascultam vechile noastre melodii.

Revenind, de la coverul lui V, am trecut la Butterfly. Cand ma uit in dreapta mea, si din perspectiva in care o vedeam, observ cat de lungi erau genele ei.
Cum stiu ca nu va recunoaste melodia, o las pentru a o ajuta sa adoarma.

Tae, se pare ca vorbea cu prietenii lui din Coreea- ei intrebandu-l cel mai probabil unde a plecat dintr-o data - si nu a observat-o pe Sunny. Insa, ma bucuram si mai tare-cel mai probabil, daca o vedea, o lua in brate; nu in acel sens, intr-un mare sens prietenesc; asa e V, insa m-ar fi suparat oricum.

Cand a adormit Sunny, Jin hyung luase o curba la dreapta, iar capul ei a alunecat pe umarul meu.
Am lasat-o tot drumul, iar cand am ajuns, credeam ca baietii vor face mare tam-tam, luandu-ma peste picior cu chestii copilaresti, dar cred ca erau prea obositi pentru ca au asimilat acest lucru total normal.

Cand am ajuns in fata casei, am pus-o in asa fel, incat capul ei se sprijina pe mana mea si o pun incet rezemata pe bancheta, ca sa pot iesi mai intai din masina.

Baietii mentin linistea si sunt foarte seriosi, banuiesc ca erau foarte obositi. Ies eu mai intai, dupa care ma aplec si o iau in brate. Este putin mai grea decat credeam. Cand am ridicat-o, imi era teama sa nu o trezesc pentru ca am inceput sa rad, dupa care mi-am revenit. Kookie deschide repede poarta, dupa care il intreb repede pe Rapmon, din priviri, daca o pot duce in casa.

Afara, norii veneau din sud. Tunetele se auzeau din indepartare, iar cerul era luminat de un voal de fulgere din zeci in zeci de secunde. Brazii din fata casei incep sa fie dusi de vant pana la extrem. In casa domnea o liniste si un intuneric, dar cu o singura atingere de a lui J-hope, spoturile din toata casa s-au aprins - dar intr-un fel in care sa nu o deranjeze pe Sunny.

  𝒮𝑒𝒸💍𝓃𝒹 𝒸𝒽𝒶𝓃𝒸𝑒   ®Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum