5. Episode: "Fault"

1.8K 182 6
                                    

5. Bölüm: “Suç”

※※※

"Evet..."

Jongin karşısında oturan adamın boğuk çıkan sesiyle yutkundu. Korkuyordu.

"...anlat şimdi! Tek bir bilgiyi dahi kaçırmadan. İlk olarak o piç kurusu ile aranda nasıl bir ortaklık var?" diye sordu. Jongin dudaklarını ısırdı. Ne söyleyeceğini bilmiyordu.

"Ben...bilmiyorum." dedi en kısasından.

"Benimle oyun mu oynuyorsun velet? Anlat!" Kyungsoo'nun yüksek çıkan sesiyle Jongin korkuyla irkildi. Gözleri sulanmaştı.

"O, benim üvey ağabeyim, ve b-ben onunla ortak değilim." Jongin tir tir titriyordu.

"Yeter bu kadar! Şimdi bu odadan çıkacağım ve sende iyice düşün. Yarın akşam yine seni sorguya çekeceğim eğer bu seferde doğru düzgün konuşmazsan olacakları sen düşün!" Kyungsoo bir hışım odadan çıktığında kapıyı sertçe esmer bedenin üzerine kilitledi. Bu çocuk cidden sinirlerini bozuyordu. En sonunda konuşacaktı. Ya güzellikle ya da zorla ama konuşacaktı. Sert adımlarla merdivenlerden inip odasına girdi. Kıyafetlerini çıkarıp geceliklerini giyip kendini yatağa fırlattı. Çok yorulmuştu ve tek gayesi o piçi hapise tıkmaktı. Aklına gelen anıları düşündü.

Kötü anılar...

Sene 2013

Yer: Seoul Hastanesi

Olay: Uyuşturucu bağımlısı olduğu bilinen onsekiz yaşındaki gencin ölümü

Kyungsoo'nun polis olmasının üzerinden bir sene geçmişti. Daha yeni mezun olmasına rağmen tüm amirlerin gözüne girmişti. En son katıldığı olayda narkotik suçlarla mücadele ekibine dâhil olmuştu. Gözü yükseklerdeydi. Ta ki gözlerinin önünde uyuşturucudan ölen bir genci görene dek...

O gün büyük bir baskın düzenlenmişti. Uyuşturucu tacirlerinin kökünü kurutacaklardı. Uyuşturucu ticaretini yöneten asıl kişi Kim Jung Woo'nun peşindeydiler. Eğer onu kanıtlarla birlikte yakalarlarsa Güney Kore ismini kirleten bu adamdan kurtulacaktı. Tüm istihbarat teşkilatı o günden tetikteydi. Baskın yapılan yere ulaştıklarında ise uyuşturucu krizine giren küçük bedeni bulabilmişlerdi. O gün boyunca tüm istihbarat Güney Kore'de Kim Jung Woo ve çetesini aradı. Ama onlar yok olmuştu.

Kyungsoo uyuşturucu bağımlısı genci görmek için Seoul Hastanesi'ne giriş yaptığında acil serviste ağzından köpük gelerek kusan genci acılarla izledi. O gün o genç bir hiç uğruna dünyadan yok oldu.

O gencin psikoloğu ise ona uyuşturucu bağımlılığı hakkında bir şeyler söylemişti. "Uyuşturucu krizine giren hastalar çeşitli halüsinasyonlar görmeye başlar. Vücutlarında filler görürler. Bu tüm uyuşturucu bağımlısı hastalar için geçerlidir. Hepsi halüsinasyon sırasında bedenlerinde tonlarca ağırlıkta filler görür."

Bu korkutucuydu.

Kyungsoo gecenin bir vaktinde aklına gelen düşüncelerle irkildi. Yarını düşünmeliydi. O Jongin denen veleti doğduğuna pişman edecekti.

Bunu yapacaktı.

※※※

BÖLÜM SONU.

Umarım bölümü beğenmişsinizdir. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

HOŞÇAKALIN.

From You Another No! DoKai [MiniFic] (√)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin