4. Episode: "Chicken"

2K 184 22
                                    


FROM YOU ANOTHER NO!

4. Bölüm: "Tavuk"

"Bay Do lütfen bırakın beni, söylediğim gibi suçsuzum ben," dedi esmer genç. Şu an kendini çıkmazda hissediyordu. Neden? Neden her şey masum insanların başına geliyordu?

"Sus!" Kyungsoo pislik diye tanımladığı genci evine sürükledi. Aslında asıl yaşadığı ev burası değildi. Sadece bu ahşap evi seviyordu. Elleri kelepçeli olan olan genci eve sürükleyip onu merdivenlerden çıkarttı. İki katlı ahşap evin çatı katına çıktıklarında Kyungsoo esmer genci kirli ve eski eşyaların olduğu odaya soktu. İşaret parmağını gence tutarak konuştu.

"Burada kalacaksın, o piç kurusu ağabeyin seni asla bulamayacak!" deyip odadan çıkıp kapıyı üzerine kilitledi. Jongin kısa boylu olan adamın arkasından şaşkınca baktı. Burada ne işi vardı? Şimdi ne yapacaktı?

Acı veriyor, bu koca dünya da bedenim çok yer tutuyor.

Sessizlik genç adamı korkutuyordu. Yabancı bir evde yabancı bir adamla birlikte olmak korkutuyordu. Ürkek bakışlarını odanın içinde gezdirdi. Karanlık ve kirli bir odaydı. Gökyüzüne bakan bir pencere vardı. Şu an hava kararmaktaydı. Elleri kelepçeli bir şekilde oturuyordu. Yayları fırlamış yatak rahatsız ediyordu. O kısa adamın tekrar buraya gelmesini istedi. Ayağa kalkıp kapıya doğru ilerledi.

"Bay Do, çıkarın beni buradan! Lütfen çıkmak istiyorum. Bilmiyorum bir şey!" deyip kelepçeli eliyle ahşap kapıya vurdu.

O sırada Kyungsoo sinirle evin içinde dolaşıyordu. Bu çocuktan her şeyi öğrenmeliydi. O pezevenk herifi hapise tıkmalıydı. Üç sene boyunca o adamın peşindeydi. İşlediği suçlar nedeniyle kaç insan hayatını yitirmişti. Kyungsoo artık buna son verecekti.

Biraz daha sakinleştikten sonra tekrar çatı katına çıktı. Sinirle kapının kilidini açıp içeri girdi.

Jongin korkuyla Kyungsoo'ya baktı.

"Bay Do dinleyin beni, gerçekten bu konu hakkında bir şey bilmiyorum. O benim ağabeyim değil. Lütfen çıkarın beni buradan." dedi Jongin dolu olmuş gözleriyle. Kyungsoo daha çok sinirlendi.

"Kes sesini! Seni birkaç kez o orospu çocuğunun yanında gördüm. Onunla birliktesin biliyorum. Anlat!" diye bağırdı. Jongin olumsuz anlamda başını salladı.

"B-bilmiyorum." dedi yutkunarak. Jongin bilmiyordu.

"Daha fazla saklama gerçekleri, enin sonunda söyleyeceksin!" deyip tekrar odadan çıkıp kapıyı kililtledi. Kyungsoo sinirle soluyordu. Sakinleşmek adına derin nefes alıp veriyordu. Aşağı inip mutfağa indi. Karnı acıkmıştı. Buzdolabını açıp tavuk butlarını aldı. Tavukları tezgaha koyduktan sonra dolapların birinden büyük bir tava çıkardı. Tavaya çok az yağ döküp ocağa koydu. Tavukları kızartırken bir yandan da yukarıdaki esmer gence ağza alınmayacak küfürler ediyordu.

Jongin hâlâ öylece bekliyorken birden odasına kızarmış tavuk kokusu girmişti. Jongin bu kokuyla guruldayan karnını tuttu. Jongin kızarmış tavuğa bayılıyordu. Karnının guruldaması kesilmiyordu.

On dakika sonra kapı yine sertçe açıldı. Kyungsoo sinirle çocuğa yaklaşıp kolundan tuttu.
"Zıkkımlanma zamanı," deyip esmer genci odadan çıkartıp salona götürdü. Jongin ise korkuyordu. Jongin'i masaya oturtup önüne kuru bir ekmek koydu. Kendisi de kızarmış tavuk tabağını önüne alıp çocuğun gözünün içine bakarak kızarmış tavukları ısırdı. Jongin yavaşça yutkundu. Önündeki kuru ekmeğe öylece baktı. Karnı çok acıkmıştı ve bu kuru ekmek karnını doyuramazdı. Tekrar Kyungsoo'ya baktı. Kızarmış tavuk dolu tabağı önüne çekmiş yiyordu. Jongin guruldaması kesilmeyen karnını tuttu.

"Ye." dedi Kyungsoo. Jongin kısa boylu adamın sert sesiyle korkup eline kuru ekmeği aldı.
"B-Bay Do a-ama bu ekmek ç-çok sert..." dedi Jongin. Kyungsoo kaşlarını çattı.

"Ye dedim sana," dedi Kyungsoo. Sinirlenmişti.

"B-Bay Do şey bir bardak su alabilir miyim?" diye sordu Jongin. Mümkünatı yok bu ekmeği sussuz yemesi. Kyungsoo sinirle yanındaki sürahiyi eline alıp bardağa su doldurdu.

"İç ve sesini kes!" deyip bardağı esmer gencin önüne koydu. Jongin kelepçeli eliyle ekmeği eline aldı. Zorlukla ekmekten ısırık aldığında hemen suyu içti. Eğer su olmasaydı ekmek boğazına takılacaktı. Ekmek ile suyu tüketirken aynı zamanda karşısında kızarmış tavuk yiyen adama baktı. Canı çok fena tavuk çekmişti. Ama yiyemezdi ki.

Galiba hiçbir zaman mutlu olamayacağım.

Kyungsoo naptın ya asdfghjkl Kai ve tavuk yememek

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

SEVİLİYORUNUZ.♡

From You Another No! DoKai [MiniFic] (√)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin