2. Episode: "Destiny"

2K 205 24
                                    

2.Bölüm: “Kader”

♣♧♣♧♣♧♣

Konferans salonuna giriş yaptığımda tüm öğrenciler gürültüyü bana baktı. Kürsüye ilerleyip bekledim. Mikrofona yaklaşıp kurumuş dudaklarımı dilimle ıslattım. Gözlerim küçük şeytanı aradı. Öğrencilerin arasında sıkışmış esmer bedeni gördüğümde tiksinç bakışlar attım. Ağabeyi gibi o da uyuşturucu manyağı olduğu için bu sadece midemi bulandırıyordu.

"Evet gençler, öncellikle herkese merhaba, ben başkomiser yardımcısı Do Kyungsoo. Seoul Karakolu'nda Narkotik Suçlarla Mücadele departmanın müdürüyüm ayrıca," dedim kendimden emin çıkan sesimle. Jongin denen çocuk gözlerini büyüterek beni izliyordu. Korkmuşa benziyordu. Korkmalı da...

"Bugün burada bulunma amacım sizin yaşlarınızda olan gençlerin uyuşturucu hakkında bilinçlendirilmesini sağlamak, peki ne yapmalıyız? Elbette gençler bu konu hakkında oldukça bilinçsiz ve kolay kandırılabiliiyor. Bunun önüne geçebilmek için sizin için hazırladığımız slaytı izleyelim." deyip elimdeki kumanda ile slaytı başlattım. Büyük perdeden yansıyan görseller gençler tarafından ilgi çekici geliyor olmalıydı. Başımı perdeden yansıyan görüntülerden çekip tekrar öğrencilere baktım. Jongin denen çocuk başını eğmiş slaytı izlemiyordu. Ah, yaptığı suçu bir de görmezden mi geliyordu? Aciz insan!

Slayt sonlandığında öğrenciler salonda derin uğultularla mırıldanmaya başladı. Galiba merak ettikleri sorular vardı. Jongin denen pislik ise başını eğmiş parmaklarıyla oynuyordu. Bu dönemlerde sıkça rastlanan bir şey ise okullarda uyuşturucu satışının yapılmasıydı. Bu satışı ise öğrenciler yapıyordu. Jongin'de onlardan biriydi eminim.

Oysaki Jongin masumdu. Üvey ağabeyinin işkencelerine rağmen asla okulunda uyuşturucu satmayı kabul etmemişti. O asla arkadaşlarını ölüme gönderemezdi. Buna bile bile sebebiyet veremezdi. O sadece bir yemdi. Ağabeyinin terbiye etmek istediği bir hayvandı.

Kader yine bildiğini yapıyordu. Herkes geleceğinden bir haberdi. Çünkü çekilmesi gereken acılar vardı.

                                                                          ♧♣♧♣♧

Arkadaşlar bu kurgu 11 bölümlük bir minifictir.
İlerleyen zamanlarda bölümlerin uzunluğu artacaktır.
Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

SEVİLİYORSUNUZ. ♥

-masterpiecebaekkie

From You Another No! DoKai [MiniFic] (√)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin