Já nevím!

96 13 1
                                    

"Sebastiane? Dokážeš se zvednout?", podal jsem mu ruku a on se o ní opřel. "Hh bolí to..", sykl. "Ale můžu.", dopověděl a opřel se mi o rameno. "Tak pojď na snídani.", řekl jsem a roztočil fidget spinner. "No tak! Za chvíli odjíždíme!! Kde máte kufry?!", mamka začala šílet a my ještě nejsme ani oblečení ani nic. Skara! Rychlé jsem všechno absolvoval a hodil si do pusy kus medovníku, co zbyl na stole asi od minulého měsíce. Rychle jsem pomohl Sebimu a pak jsem hodil do auta kufr a "Sebiho" tašku. Máma už vyšilovala tak, že jsem se za ní styděl. Vypadala, jakoby utekla z blázince. Sorry mami... Sebi mi v autě usnul s hlavou položenou na mém rameni. Cute😊. Položím si hlavu na tu jeho a na chvíli zavřu oči. "Jak se ti vede ve škole? Máš někoho? Řekni mi něco o sobě. Vůbec si se mnou nepovídáš.", mamka začala. "Tak se ptej." "Máš někoho?", sakra. Ale já nevím, jestli je to vztah nebo ne. Sakra. Ale já ho fakt miluju. Ale on mě asi ne. "Já nevím!", křikl jsem na zmatenou mamku a pak jsem se jí omluvil. "Víš Chrisi..... mě nevadí, že jsi gay, ale proč mi to neřekneš?", no do predele. Máma je největší drbna pod sluncem. Super. "Mami, prosiiim.", přestala a já si znova položil hlavu na tu jeho. Ale asi jsem ho probudil. Škoda.

Slyšel jsem to všechno... Teď mi došlo, že ani nevím, jestli je to vztah nebo ne..... musím popřemýšlet. Christianova mamka se na po chvíli podívala, usmála se. Nemám rád, když se na někdo dívá a tak jsem dělal, že jsem spal. Jakoby jsem se probudil a zastavil to černý točítko. Hrozně to rozčiluje. Christian se na zle podíval a zandal to do batohu. Vyndal z tažky mobil a zadal heslo. Potom si mou hlavu položil znovu na rameno a objal kolem pasu. Začal si s někým povídat. Myslím, že to byla ta jeho sestra Wendy.... Christianova máma zastavila na benzínce a povídala: "Došel nám benzín, tak tady na chvíli zůstaňte, ano?" "Jasně mami. Koupíš nám čipsy?" "Ano." Natankovala a odešla to zaplatit. Christian se ke nahnul a políbil na čelo. "S-sebastiane..... to se tak špatně říká.... miluješ ?", zeptal se a ne něj nasadil nechápavý pohled. "A ty snad ne?", řekl jsem pobaveně a objal ho kolem krku. Přitisknul se ke mně víc.
Znovu políbil na čelo a pohladil po vlasech. Otevřel mobil a dali jsme si selfie.

Mamka se vrátila a hodila po mě nějaký Laysky. "Dík.", odvětil jsem a zahrabal je do tažky. Vytáhnul jsem Sebiho sluchátka a jeho mobil. Vzal si je s radostí a něco poslouchal. Opřel jsem si hlavu o okýnko a podíval se na GPS. Ještě tři hodiny.. ahh. Už se fakt "těšim" na otce, ale s Wendy se rád uvidím. Je to moje ségra, ale už jsem ji hrozně dlouho neviděl. Když se rodiče rozešli, tak otec zabavil mámě Wendy a mamka otci mě. Sebastian zase usnul. Říkal jsem si, že si zahraju nějakou střílečku, ale potom jsem si řekl, že se radši podívám na youtube. Mamka najednou sevřela nějakou krabičku v ruce a vyhodila ji se vztekem z okna. "Co je?!", křikl jsem na ni. "Přestanu kouřit!", no tak to tě chci vidět. "Proč? Říkal jsem ti, že to je špatný a nepodporuju kouření, ale co stalo, že tak zhurta?!" "Naposledy, když jsem kouřila s tatínkem, tak jsme se pohádali a mě ho to furt připomíná." "Měla by sis už pořídit novýho mami.", zamumlal jsem a zesílil sluchátka abych ji neslyšel. Jo jsem hnusnej, ale to nejde poslouchat.

Co ke mně cítíš?Kde žijí příběhy. Začni objevovat