Klid? (15+)

145 18 4
                                    

Takže, tuhle kapitolu fakt NEDOPORUČUJU!! lidem mladší 15 let a nebo těm, co nemají rádi yaoi. Takže upozornění se konalo a to co teď uděláte není v mích rukách. RoughEthan. ;D Myslím to vážně.

Zazvonil budík. Rychlostí blesku vystřelím z domu a cestou si ještě dodělávam make-up. Sebastian se už vrátí. Usmíval jsem se celou cestu. Zazvonim na zvonek u Sebastianova baráku. "Kdo tam?", ozve se Sebiho známý unavený hlas. "Christian.", řeknu a ve dveřích se objeví ta známá tvář. Usmívá se. Vběhne na mě a obejme mě.

Objemu ho a zašeptám: "Tak moc si mi chyběl.", Chris po chvíli obejme tak pevně, že se nemůžu pohnout. "AU.", málem mi zlomil páteř. "Pr promiň j nn nechtěl." "Nic se nestalo. Pojď do školy.", kývnul a zajel mi rukou do vlasů. Bylo to tak dokonalé.

Držel jsem Sebiho za ruku. Sebi se ke mně ještě víc přitiskne a mě je skvěle. Všechny ty starý báby ze Sabastianovi ulice se na nás dívali tak zle,  že jsem je chtěl .... ale nemůžu. Sebastian mě pustil a zamířil do třídy. Nechtěl, aby nás takhle někdo viděl. Už tak jsme šikanovaní.

Vběhl jsem na záchod. On se mi z něho postavil? Tak to ne e. Snažil jsem se ho nějak sklidnit, až se mi to povedlo. Vrátím se do třídy a Christian se zase baví s tou holkou. Vražedně jsem se na dívám z rohu dveří. Najednou někdo zvedl za límeček a řekl: "Co si jako myslíš že děláš? Ty buzno!" Snažil jsem se vyprostit. Mlátil jsem kolem sebe a všude. Ucítil jsem pachuť krve v ústech.

"Pusťte ho!", zařval jsem rozzuřeně. Chtěl jsem se na toho chlápka vrhnout, ale Cassová a spol mě chytili a svázali. "Vždyť se udusí!", zařval jsem už zoufale a asi mi tekly slzy, ale to jsem nevnímal, vždyť se tam dusí. Sebastian spadl na zem a ležel. Bezhnutí a bez známky života. Pustili mě a odběhli, zbabělci.
"No tak, Sebi! Probuď se! Prosím. Neopouštěj mě znova.", slezl jsem.

"Jsem v pohodě. Jenom jsem to dělal.", to byla mega lež. "Máš úkol?", snažil jsem se zaměřit konverzaci na jiné téma. 

Nevěřím mu, ale co, je v pohodě a to je hlavní. Pomůžu Sebimu se zvednout a dovedu ho k lavici. Dám mu francouzáka a on se připojí do naší hry s jazyky. Potom mu zajedu rukou pod tričko a začnu si hrát s jeho bradavkami, ale on se odtáhne.

"Promiň, ale mohl by nás někdo vidět.", řekl jsem zklamaně a jsem vytáhnul z Christianovi tašky sešit na literaturu. On ten úkol taky nemá? Sakra. Další nudný den ve škole skončil poznámkou o literatuře, stejně těch pětek tam mám už miliardu. V šatně si Christian oblékl svůj kabát a šálu. Chytil mě za ruku a táhnul mě k sobě domů. Nebránil jsem se.

U vchodu u domu ho vezmu do náruče. Je pátek, nikdo není doma a my si můžeme užít. Položil jsem Sebastiana lehce na postel a lehl jsem si vedle něho. Obejmul mě a dokončil pusu, kterou jsme ve škole nedodělali. Svléknu mu triko a otočím ho na břicho. Nic? On se nebrání? Ok no... Stáhl jsem mu kalhoty a zajel jsem rukou pod boxerky. Pohyb dolů a nahoru ho úplně dodělal. Udělal se mi do ruky. Obejmul jsem ho. "Kdyby se ti něco nelíbilo, tak mi řekni.", odpovědí bylo jenom slastné vzdychání. 

                                                                                  (Pokračování příště)

Co ke mně cítíš?Where stories live. Discover now