-18- Old Friends

1.2K 29 3
                                    

Claire was bij wat oude vrienden van vroeger die ze al bijna heel der leven kent. Met hun 6 zessen zaten ze op het skatepark muziek te luisteren.

'Ik wil echt naar jullie school gaan man. Die van mij is echt kut.' Zei Claire terwijl ze rook van haar sigaret uit blies.

'Oh wat is er nou weer gebeurd?' Zei Jeffrey terwijl hij zijn sigaret aan stak. 'Ja wat is er gebeurd?' Vroeg de rest in koor.

'Van alles maar ja...' Zuchtte Claire diep. 'Vertel.' Zei Riko. 'Weetje sorry ik moet eigenlijk gaan.' Verzinnende Claire snel. 'Oke dan.' Zei Riko. Claire sprong op haar fiets en ree door naar huis.

Ze was al even aan het fietsen tot ze gerinkel achter haar hoorde. Het was Jeffrey. 'Kom Claire wij gaan praten over wat er jou dwars zit. En je weet dat je me kunt vertrouwen!' Claire zuchtte en remde af. 'Oke dan.'

Ze kwamen aan bij een bankje in het park en gingen daar zitten. 'Vertel is Claire.' Zei Jeffrey terwijl hij zijn jas dicht deed omdat hij het koud had.

Het was even stil. Claire prullde maar wat met haar sjaal. 'Komaan Winters vertel. Ja kan me vertrouwen.' Zei Jeffrey terwijl hij haar een schouderklopje gaf.

Het werd even weer stil. Maar opeens begon Claire met praten maar ze werd gebeld. 'Sorry die moet ik even opnemen...' Zei ze stressend. Jeffrey keek haar raar aan.

'Hey!' Zei Claire hyper. 'Uuuhm Hey Claire? Wat ben jij blij?' Zei Lucia. Claire wachtte even met spreken en vroeg toen op een zachte manier 'Waarop bel jij mij eigenlijk, ik dacht dat je boos was.'

'Dat ben ik ook... maar niet op jou. Jij kon er niet veel aan doen dat je psycho-ex mij aanvalt. Sorry dat ik zo deed in de ochtend.' Zei Lucia.

Claire draaide haar om in de richting van Jeffrey met de telefoon tegen haar oor. 'Is niet erg hoor.' Zei Claire met een lach op haar gezicht. 'Nogmaals sorry.' En het gesprek was gedaan.

Claire ging terug langs Jeffrey op de bank zitten en zei alsof het niks was:

'Ik denk dat ik gay ben.'

Jeffrey keek haar met een wage wijde open mond aan. Het enigste wat hij kon zeggen was 'Wow'. Het was even stil.

'Respect man, echt waar ik zal je altijd blijven steunen onthoud dat. Maar denk je ook niet dat je Bi-seksueel bent ofso? Je hebt ook wel wat relaties gehad met jongens.' Zei Jeffrey.

'Ik denk het niet want dit voelt anders. Ik kan het moeilijk uitleggen.' Zei Claire. Jeffrey gaf haar vriendin een stevige knuffel.

'Dus heb je een vriendin dit moment?' Claire lachte. 'Jef ik heb jou echt nog veel te vertellen!'

'Oh nee dat betekent niet goed.' Lachte ze alle twee.

Hers - Dutch/Nederlands)Where stories live. Discover now