-6- Herfst Fuif

2.1K 52 6
                                    

"Ja ik ben voor een week geschorst..." Zei Nidal. "Het is ook mijn eigen schuld ik had mij niet mogen laten gaan." "Nidal, toch schat. Had ze maar laten lullen die jongens. Iedereen weet toch dat dat niet echt was." Stelde Claire hem gerust. "Nee maar toch. Niemand praat zo tegen jou! En die andere jongens zijn voor de pauzes geschorst voor een week. Dan kunnen ze je eindelijk niet lastig meer vallen." Zei de jongen. "Ik ben toch blij met zo een jongen als jou." Zei Claire.  Ze hoorde Nidal lachen aan de andere kant van de telefoon. "En trouwens je mag me komen ophalen vanavond om 9u eh." "Yes je gaat!" Zei Nidal kei blij. "Ja haha, maar ik moet even gaan goed? Ik bel je straks!" Zei Claire en legde stilletjes af. Ze legde haar telefoon langs haar neer. Ze voelde haar goed maar ze voelde wel de leegte in haar omdat ze alles verpest heeft bij Lucia. Lucia betekende veel voor haar. Bij haar kon ze haar zelf zijn en alles vertellen. Elke keer als ze haar zag voelde ze haar goed voor heel de dag verder.

Claire was gaan winkelen met Mary het was 1u s'middags. Ze gingen ergens zitten om te eten. "Je bent de hele tijd al zo stil schat, is er iets? Vroeg Mary. "Ja eigenlijk wel maar ik ben gewoon bang om het te zeggen Mary." Zei Claire. "Claire vertel, wat is er? Je kan me alles vertellen, ik ben je beste vriendin eh! Ik zal jou nooit oordelen onthou dat!" Zei het zwartharig meisje. "Zou ik het tegen Mary zeggen dat ik ook op meisjes val? Nee ik wacht daar nog mee tot ik zekerder ben." Dacht Claire. "Ik weet het maar, nevermind. Laat dat maar." Glimlachte Claire. "Oké dan." Zei Mary op een toontje terwijl ze een slok van haar koffie pakte. "Ga je dus eigenlijk naar de Herfst fuif vanavond? Vroeg ze. "Ja ik ga Nidal haalt me op!" Zei Claire vrolijk. "Leuk seg ik heb er zin in!" Zei Mary.

9u. De deurbel ging. Claire liep de trap af voor de deur open te doen. Natuurlijk was het Nidal. "Hey" zeiden ze alle twee tegelijk. Claire pakte haar jas en vertrok naar het feest met Nidal. Ondertussen dat ze naar het feest reden vroeg Nidal naar Lucia aan Claire. "Heb je nog iets van Lucia gehoord? Zij is allang niet meer naar school gekomen." Claire negeerde zijn vraag. "Hey Claire heb je gehoord wat ik vroeg?" Vroeg de jongen. "Nee sorry, maar ik moet wel op tijd thuis zijn hè vanavond." Zei Claire om van onderwerp te veranderen. Nidal merkte dat op. "Waarom?" Vroeg Nidal terwijl hij even naar Claire keek. "Gewoon." Zei Claire. Claire keek naar de weg. Ze keek ook naar het fietspad. Ze kreeg een flashback van Lucia.

Het was al laat. Claire was aan het fietsen op haar kapotte fiets en Lucia zat achter op. Claire haar lampen waren namelijk kapot. Lucia hield Claire stevig met beide armen haar vast rond haar zij. Het was stil langs de weg. Geen wonder, het was al laat. Lucia Grijpte Claire nog is goed vast. Claire kreeg het warm. Net zoals iemand juist haar hart heeft aangestoken met een aansteker. Er kwam opeens een fietser voorbij gereden. Claire had niet opgelet en voor ze het wist waren ze al gevallen. Lucia rolde in de sloot en Claire viel op haar. Best akward maar opeens kuste ze elkaar. Lucia haar hand hield Claire vast achter bij haar nek. Al snel begonnen ze te tongzoenen. Lucia gleed met haar hand naar Claire haar bh bandje en trok er aan. "Toch niet hier?" Fluisterde Claire naar Lucia. Lucia lachte. Het blondharige meisje stond op en trok Lucia mee.

"Claire? Hallo Claire?" Stilletjes duwde Nidal Claire. "Was je weer aan het dagdromen? Vroeg Nidal. "Ja.." lachte Claire. "Kom we zijn er stap uit!" Zei Nidal. Nidal stapte uit de auto. Claire zuchtte en beet op haar lip en stapte uit. Nidal legde zijn arm over Claire haar schouder terwijl ze naar binnen liepen. "Heb je er zin in?" Vroeg hij. "Bwaaah ik voel me niet zo goed eigenlijk." Zuchtte Claire. "Dat zal wel snel over zijn." Stelde Nidal Claire gerust.

Toen Nidal en Claire de zaal binnen liepen kregen ze al meteen een bekertje met bier. De muziek slag toe Claire begon al meteen te dansen. Chiara en Josephine kwamen naar haar toe. "Heeeeeey!" Zeiden ze schreeuwend naar elkaar. Josephine en Chiara zagende goed uit. Voor ze het wist zaten er al twee knappe jongens met Chiara te dansen. "Die doen vanavond gewoon een trio." Lachte Josephine. Even later kwam Mary op het feest met haar broer en vele vrienden toen brak het los. Haar broer en twee gespierde vrienden van hem hadden twee vatten bier bij. "Kom Claire we gaan drinken!" zei Josephine tegen Claire terwijl ze haar mee trok. Er was al een jongen bezig. Ze waren aan het drinken via een trechter. Daarna was Josephine. Dat lukte haar met gemak. "Komaan Claire, nu jij!" Riep Jose. "Ja Claire komaan! Riep Mary die op een vat zat te drinken. "Ik weet het niet, ik heb al genoeg op!" Zei Claire. "Claire! Claire! Claire! Begon iedereen te roepen. Claire nam een stap naar voren en pakte de buis om aan te drinken. "GO CLAIRE!" Begon heel de zaal te joelen. Claire keek nog is rond of ze Nidal zag. Hij is daar namelijk tegen om zo te drinken, maar Nidal was al even verdwenen van het feest. Zonder na te denken begon Claire te drinken. Het bier bleef maar komen. Toen ze klaar was stak ze haar hand in de lucht om te laten zien dat ze klaar was. De zaal begon te juichen. Claire voelde alles draaien. Ze wankelde weg en ging naar de toiletten waar niemand was.

Ze moest overgeven. Ze had natuurlijk te veel gedronken. Ze ging uit het wc hokje om terug te gaan naar het feestje maar alles begon weer te bewegen. Claire zag even niks meer en viel. Maar twee zachte armen vangden haar op. Claire schrok en deed haar ogen open. Het was Lucia. Ze kreeg een traan in haar ogen. Lucia lachte en trok haar omhoog. Claire veegde een haar voor Lucia haar gezicht weg en gaf haar een lange kus. "Gebeurt dit echt?" Vroeg Claire. Lucia lachte. "Ja Claire, Dit gebeurt echt." Lachte ze. Lucia gaf haar een knuffel uit vreugde. Claire zat maar voor haar uit te kijken. Ze besefte juist niet wat er gebeurde, daar was ze juist nog veel te dronken voor.

DEEL 6 al waaaaaat. Zo te zien zijn het aantal lezers ook aan het groeien daar wordt ik echt blij van! Dankjewel aan de mensen die lezen 💕 tot in het volgende deel

Hers - Dutch/Nederlands)Where stories live. Discover now