-13- Tussen de bloemetjes.

1.3K 37 2
                                    

Claire keek op haar telefoon snel voor ze van de fiets afstapte. 'Shit.' Zei ze. Haar telefoon was plat. 'Wat shit?' Vroeg Lucia met een grijns op haar gezicht. 'Mijn telefoon is plat.'

Claire stapte van Lucia der fiets af en legde die neer. 'Wauw, het is hier echt prachtig!' Gaapte Lucia naar de bloemen. Claire glimlachte en staarde Lucia aan in plaats van de vele mooie bloemen voor haar.

'Hier kwam ik altijd met Nidal. Hier had hij mij ook aangevraagd.' Claire was even stil en keek naar de grond. Lucia wreef met haar hand over Claire der rug om haar wat te troosten.

Ze pakte Claire der hand en trok haar mee het bloemenveld in. Ze hadden geluk, het was schitterend weer daar.

Ondertussen terug in Mol was Nidal door de stad aan het rijden. Hij was een beetje gek aan het worden dachten Claire haar vriendinnen.

Nidal stopte voor Claire der huis en stapte uit zijn auto.

Hij liep naar de voordeur en begon te bonken op de deur.

'Wie is dat?!' Hoorde Nidal iemand roepen.

'Doe open!' Riep hij. De deur ging stilletjes open. Nidal duwde de deur verder open en liep de lange trap op naar boven.

Hij stormde Claire der kamer binnen en keek rond. Hij rommelde wat tussen zijn ex haar spullen. Hij pakte snel wat vast en stopte het in zijn broekzak en draaide zich om.

'Nidal wat zijn dat voor manieren?! Mijn huis uit nu!' Riep Claire haar moeder tegen de jongen.

Nidal gromde even en liep snel het huis uit. Hij stapte snel zijn auto in en reed snel naar de parking van de Spar.

Daar stopte hij zijn auto en stapte uit. Hij leunde even tegen zijn auto en liet een diepe zucht uit. Hij zocht in zijn broekzak naar de papieren die hij had meegenomen.

Eindelijk had hij het te pakken gekregen en trok het uit zijn broekzak en vouwde het papier open. Er vielen van alle foto's uit.

Snel raapte hij alles op voor dat het wegwaaide met de wind. Hij raapte een foto op en keek er nog is goed na.

Zijn mond stond wagenwijd open. 'What The fuck Claire!' Riep hij uit het niks. Een paar mensen op de parking keken hem aan.

Snel stapte hij in en croste weg. Hij reed door paar straten zoekend naar Claire zonder resultaat.

'Is het bijna klaar?' Vroeg Claire in spanning. Lucia lachte achter Claire der rug. 'Het is bijna!' klaar zei ze.

Lucia was wat bloemen in Claire der prachtig haar aan het vlechten. Lucia vondt het geweldig om Claire haar zijde zachte haren aan te raken.

'Klaar.' Zei ze met eet trots gezicht. Claire draaide om met haar hoofd naar Lucia. Lucia werd stil. Ze keken elkaar diep in de ogen aan. Snel keek Lucia weg.

'Wauw het is echt mooi.' Gaapte Lucia naar Claire. Claire bloosde door de mooie woorden van Lucia en veegde een pluk haren weg die voor Lucia haar gezegd waaide.

Lucia keek naar Claire haar lippen en kwam steeds dichter. Maar Claire duwde haar rustig weg.

'Lucia...' zei Claire met zen zachte stem, leunend met hun hoofden tegen elkaar. Lucia legde haar hand op Claire der wang en leunde in voor een kus.

Het voelde alsof er vuurwerk in hun lichaamsdelen ontplofte maar snel werd hun moment onderbroken door geroep in de verte.

'CLAIRE!' Hoorde ze nog is iemand roepen. 'Dat is Nidal zijn stem?' Vroeg Lucia aan Claire.

'Oh nee kom we moeten gaan. Ik wil hem niet zien.' Zei Claire.

Claire pakte Lucia der hand vast en liepen snel naar de fiets van Lucia. Ondertussen keek Lucia snel nog of ze Nidal zag. Opeens voelde ze een koude hand op haar schouder die haar naar achter trok.

Het was Nidal hij trok Lucia aan haar haar neer op de grond en gaf haar een klap op haar gezicht. Lucia kreunde omdat het zo vele pijn deed. Hij gaf haar nog is een trap in der buik en liet haar de foto zien waar zij en Claire aan het kussen waren.

'Nidal stop!' Riep Claire terwijl ze hel probeerde weg te duwen. 'Je hebt gewoon heel de relatie tegen mij gelogen!' Riep hij. 'Jij mij ook met die slet!' Riep Claire harder terug. 'Ik wil dat je weg gaat oké!

Nidal keek haar met een boze blik aan. 'Ga maar naar je vriendinnetje!' Riep Nidal jaloers en riep weg.

Na enkel seconden was Nidal al weg. Claire bukte en ging langs Lucia zitten. Ze streelde met haar hand over Lucia, er rolde een paar tranen over haar wang.

Ze pakte haar telefoon en belde naar Jasmine om te vragen of die haar kon ophalen.


Sorry dat het verhaal zo laat is gekomen. Ik was zaterdag naar een fuif gegaan en voelde me niet zo goed zondag om te schrijven. Nogmaals dankjewel voor het lezen. Op naar de 300!! ❣️

Hers - Dutch/Nederlands)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu