-8- Nachtje door.

1.8K 47 7
                                    

Claire slikte even en vroeg 'Wie is dit?' Lucia zetten wat stapjes naar voren en zei 'Dat is mijn ex.' Zei ze terwijl ze aan haar vingers zat te prullen. 'Waarom staan er nog foto's van jou en je ex nog op je nachtkastje?' Vroeg Claire terwijl ze met haar wenkbrauw fronste. 'Dat is een lang verhaal.' zei Lucia terwijl ze de foto afpakte van Claire en een diepe zucht uit liet. Lucia stond met haar rug naar Claire. Ze was aan het staren naar de foto, ze legde een vinger op Jasmine haar hoofd. Er rolde een traan over haar wang. 'Lucia?' Zei Claire. Lucia draaide voorzichtig om. Claire stond op om haar te troosten. Lucia liet de foto vallen van haar en Jasmine. Claire en Lucia stonden zo nog even.

Claire liet Lucia los en keek haar aan en zei 'Gaat het?' Lucia lachte en zei 'ja.' Opeens hoorde de meisjes een gsm af gaan. Claire liep naar het bed van Lucia en keek wie zijn gsm het was. Het was die van Claire. Het was Nidal die belde. Claire nam op en ging naar de gang. Lucia keek op de klok het was half 2 s'nachts. Ze was moe en keek rond. Opeens hoorde ze haar bericht toon van haar telefoon af gaan.  Het was een onbekend nummer. Er stond in 'Hey Lucia lang geleden ik weet het ik mis je kunnen we bellen ik schat ik heb je veel te vertellen?! X'. Lucia wist wat ze moest denken. Ze stuurde naar het nummer 'Wie ben jij?'. Ze wachtte even maar geen antwoordt. Ze legde haar gsm neer op haar kast. Ze hoorde Claire ruzie maken met Nidal aan de telefoon. Lucia ging naar onder, verder haar film kijken.

Het was 3u s'nachts. Lucia had haar film afgekeken en is op de zetel gaan slapen. Claire ging dus in Lucia der bed slapen. Ze was nog aan het sturen met Mary. Voor dat ze ging slapen had ze haar telefoon op vliegtuigstand gezet en in de oplader gestoken. Ze kroop in het warm bed van Lucia. Ze had haar ogen vijf seconden dicht of ze werd wakker gemaakt door Lucia haar telefoon. Ze was benieuwd wie het was. Ze ging op haar zijkant liggen en leunde met haar hoofd op haar hand. 'Zou ik kijken wie het is? Of niet? Nee dat is fout zij zou dat ook niet doen dacht Claire.' Ook al wou ze het niet. In eens stond ze op. Ze kon haar zelf juist niet tegen houden. Ze pakte haar gsm en drukte op de Home Button. 'Onbekend?' Las Claire. 'Het is Jasmine ik heb een nieuw gsm nummer. Er waren wat problemen met de volgende maar kan je bellen?' Stond in het bericht. Claire kreeg het koud. 'Stuurt ze nog met haar ex?' Dacht ze. Claire voelde haar juist bedrogen. 'Hebben we dan niks speciaals?' Dacht Claire. Claire pakte Lucia haar gsm mee in haar bed.

Ze kon gemakkelijk om haar gsm. Er zag namelijk gaan code op. Claire stuurde terug 'Nee sorry wat Is het nieuws.' heel droog. Al snel kreeg ze reactie. 'Dus kijk mijn ouders zijn gescheiden en mijn mama en ik verhuizen naar Mol!' Toen Claire dat bericht las voelde ze haar achtergelaten. 'Straks wordt het weer wat tussen hen.' Maar Claire wou eerst zien waarmee ze te maken had.

Claire stuurde 'Wat leuk, kom je morgen af als je er bent?' Stuurde ze kwaad aardig. Claire is altijd snel jaloers, en als ze jaloers is oh dat wil je niet mee maken. Snel reageerde Jasmine terug 'Ja tuurlijk kom ik langs schat ik kom als de school gedaan is rond 5u x.' Claire zuchtte toen ze het bericht zag. 'Is goed antwoorden ze erop terug.' 'Wat heb ik gedaan?' Besefte Lucia. 'Wat ben ik voor iemand?' Snel verwijdere ze de berichten en legde ze Lucia haar telefoon terug alsof er niemand aan gezeten heeft. Claire pakte haar gsm om Jasmine op te zoeken. Snel Instagram openen. Ze tikte haar naam in maar niks. Ze ging naar Lucia haar profiel om haar op te zoeken. Ze scrolde daar haar foto's ze stopten bij een foto waar er een meisje in haar rug zat. Het was Jasmine. Onder de foto stond 'I will love you forever ❣️'. De foto was wel meer dan 1 jaar oud.
Ze zag dat er iemand getagd was. Natuurlijk was het Jasmine. Ze klikte op haar profiel.

'Shit privé account!' Zei ze tegen haar zelf. Op haar bio stond wel '#L❤️'. 'Zou dat Lucia zijn?' Vroeg ze haar af. Claire keek naar de klok op haar gsm. Het was al 4u ze was best moe dus ging slapen. Ze dacht na wat ze gedaan heeft. 'Lucia gaat zeker weten dat ik haar iets gestuurd heb. Hoe zou ze anders hier gekomen?' Ze kreeg even een koude rilling. Maar sloot haar ogen even. Ze was in slaap gevallen.

De volgende ochtend werd Claire wakker door gesis van onder. Ze ging op de zijkant van het bed zitten en wreef is goed door haar ogen. Ze stond op op naar beneden te gaan. Lucia ging de trap af en keek naar de klok in de gang. 'Oeppss het is al 12u, beetje laat voor school.' Lachte ze. Ze liep de keuken binnen en zag Lucia spek en ei koken. Het riek goed. Claire sloop rustig langs achter om haar een knuffel te geven. Lucia lachte. Toen Claire Lucia vast had voelde ze juist een elektrische schok tussen hun. Claire gaf haar een kus op haar wang en ging zitten aan de tafel. Claire zat haar maar aan te staren. 'Dus geen school voor ons vandaag hé? Glimlachte Claire naar Lucia. Het grotere meisje draaide haar gezicht om en zei 'Nope!' Met een hartverwarmende glimlach op haar gezicht. Claire voelde geluk door haar lichaam stromen. Ze besefte op dat moment dat ze gelukkig is bij Lucia. Maar ze weet het nog niet zeker of ze het gaat uitmaken met Nidal. Ze wil hem niet kwetsen. Ergens houdt ze nog van hem. Maar ze weet zelf dat dit niet langer kan duren.

Heyyy!! Veel spelfouten in het verhaal waarschijnlijk Haha. Willen jullie je mening geven op mijn verhaal wat jullie er van vinden? Dat zou veel betekenen voor mij. Bedankt nogmaals 💕💕💕💕💕💕💕

Hers - Dutch/Nederlands)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu