-4- De ene na de andere.

2.4K 51 2
                                    

Claire zat in haar zetel voor de televisie te niksen. Het raam stond wagenwijd open omdat ze weer aan het roken was. Het maakte niet uit of het raam dicht was. Haar kamer bleef er toch naar stinken. Het meisje lag daar maar levenloos, ze zag er niet uit. Haar haren waren dik in de knoop, haar make-up was helemaal uitgewreven en haar kleren waren totaal in de war. Haar moeder was niet thuis. Zij was gaan shoppen met wat vriendinnen in Antwerpen. Ze rookte de ene sigaret na de andere, de ene trek na de andere. Ze hoorde de deur bel afgaan. "Dat zal waarschijnlijk Nidal zijn. Die moet niet denken dat ik ga open doen." Zei Claire tegen haar zelf.
Ze stond recht om haar muziek nog harder te zetten en ploften haar zelf terug neer in haar zetel. De deurbel ging opnieuw af. Claire negeerde het alweer. Even later hoorde hij Nidal roepen. "Claire waarom doe je niet open? Ik heb 5 keer aangebeld ofso?" Zei Nidal. Claire schrok op en wou snel haar raam dicht doen, maar Nidal sprong juist binnen. "Nidal!" Zei Claire verward. Nidal kwam vroeger altijd langs het raam want in de avond mocht hij normaal niet langskomen, maar nu wel.

"Schat ben je weer aan het roken?" Zei Nidal. "Ben je boos op mij?" Vroeg de jongen. "Ben jij nog boos op mij?" Vroeg Claire terwijl een traan over haar wang rolde. Nidal veegde die traan weg. En gaf haar een knuffel. "Je hebt het toch alleen bij die kus gelaten hè? Die avond?" Vroeg Nidal in spanning. "Ja tuurlijk schat." Zei Claire terwijl er nog een traan naar onder rolde. "We waren dronken, we konden er niet veel aan doen. Het betekende niks." Stelde het meisje hem gerust. Nidal glimlachte en gaf Claire een kus. "Nog sorry eh." "Van mij ook." Zei Claire. "Nou zullen we dan iets doen? Een filmpje onder kijken ofso iets?" Vroeg de jongen. "Ja dat lijkt me een goed idee." Antwoordde Claire daar op.

"Ik ben blij dat ik je gezien heb." Zei Claire terwijl ze hem een knuffel gaf. Nidal kuste haar nog tot de volgende keer. Ze zwaaide nog naar hem en deed toen de deur achter haar dicht. Ze keek naar de klink van de deur voor even. Opeens herinnerde ze zich weer iets van "Die ene avond".

"Haha pas is op straks val je nog!" zei Lucia tegen Claire lachend. Claire leunde op Lucia haar schouder. Die avond hadden ze veel gedronken, maar ook echt te veel. Claire trok Lucia mee naar de zetel waar ze een kaarsen aan deed. "Wat romantisch." Zei Lucia giechelend terwijl ze haar schoenen uitdeed. Toen alle kaarsen aan waren. Zette Claire zich langs Lucia. Ze zat met een knie over Lucia haar benen en met haar arm achter Lucia haar rug. "Wat een leuke avond haha, ik heb me echt geamuseerd." Zei de brunette terwijl ze op der lip beet. "Weetje wie ook heel leuk is?" Vroeg Claire op een flirtige manier. "Ik zou het niet weten..." Zei Lucia terwijl ze naar onder keek en aan Claire haar shirt stilletjes zat te trekken. Claire fluisterde in Lucia haar oor "jij." En gaf Lucia een kus in der nek. Lucia Deed haar ogen dicht en beet op haar lip. Claire kuste de brunette haar kaaklijn rond tot haar lippen en duwden zeneer en hield haar armen vast zodat ze niks kon doen. Claire gaf haar die blik van dat zij alles in controle had. Ze kuste haar buik rond tot aan haar bekken. Claire stond op en trok Lucia mee naar haar slaapkamer.

Opeens belde iemand Claire en schrok ze wakker. Ze keek wie het was. Het was haar moeder. Maar ze nam niet op. "Ik bel haar later wel terug." Dacht ze. Claire stak weer een sigaret aan terwijl ze de trap op liep. Ze deed de deur achter haar dicht. Ze herinnerde zich nog meer van die eene "pikante avond".

Lucia deed de deur dicht en liep rustig naar Claire die op het bed haar aan zat te staren. Lucia kuste Claire, terwijl dat gebeurde trok Claire Lucia haar broek uit. Lucia kroop boven op haar en gaf haar nek kusjes. Zeg gaf haar nog een kus en daarna keken ze elkaar diep in de ogen aan. "Dan zullen we is beginnen." Zei Claire terwijl ze op haar lip beet. Claire rolde om zodat zij boven op lag. Ze deed haar t-shirt uit en pakte Lucia haar polsen en bond ze stevig vast zodat ze geen controle had. Claire wilt altijd de baas zijn in dit soort situaties, stiekem vindt ze dat leuk. Claire begon met het kussen van de brunette haar buik. Elke seconden werden voor Lucia moeilijker. Claire voelde dat Lucia het moeilijker kreeg na seconden. Daarom maakte ze het steeds moeilijker voor haar.

Claire schrok weer wakker. Ze moest even bekomen en nam een trek van haar sigaret. Zo erg vondt ze het ook weer niet wat er gebeurd is. Maar ze vondt het erg voor Nidal. "Die jongen heeft mij nooit iets misdaan. En dan bedrieg ik hem gewoon, met een meisje zelf!" Dacht Claire. Ze zat even stil. Opeens ging haar telefoon af. Het was een bericht van Mary. Daar stond in "Yes meid ik ben blij voor je dat het is goed gemaakt met Nidal xx". Claire zuchtte en legde haar iPhone neer. Ze wou juist gaan zitten op haar bed maar toen werd ze gebeld door iemand, het was Lucia.

Claire wist niet of ze haar telefoontje wou opnemen. Maar op een of andere manier had ze het toch gedaan. "Lucia ik wil dit kort houden oké. Ik wil gewoon dat je bij mij weg blijft. Wat er tussen ons is snap je? Dat moet stoppen oké? Sorry als ik je gevoelens hebt gekwetst, je wilt niet weten hoeveel het mij kwetst. Dit moet stoppen. Sorry" snikte Claire. Voor dat Lucia iets kon zegen had Claire al afgelegd.

Claire barste in tranen uit. Lucia ook. Alle twee zakte ze gelijk naar de grond. Claire gooide haar telefoon uit woede en verdriet tegen haar bed. Alle twee lieten ze een traan vallen. Ze houden zo veel van elkaar. Maar ze willen dat gewoon niet toegeven uit angst.


HEY MENSKES BEDANKT ALWEER VOOR HET LEZEN 💕 IK PROBEER VAN AF NU ELKE DAG EEN DEEL TE SCHRIJVEN. SOMS ZAL DAT NIET LUKKEN ALS IK HET TE DRUK HEB LOVE NAAR JULLIE 💕💕💕

Hers - Dutch/Nederlands)Where stories live. Discover now