🌕 ZENGİN KOCA BULACAĞIM | BÖLÜM▪︎9▪︎🍂

809K 40.8K 3.8K
                                    

Hellö 💦

Garip bir insandı. Her defasında tam olarak ne yapacağını kestiremeyecek kadar onu inceliyordum ve o bundan sanki memnun değilmiş gibiydi.

"Güzel bir yüzün var ama kardeşinden yeni ayrılmışken birisine ayriyeten duygu besleyebileceğimi sanmıyorum." dediğimde bir şey demeden televizyona baktığını gördüm. Cevap vermeyecek sanıyorken bir an sorduğu soru şaşırmama neden olmuştu.

"Hâlâ Bora'ya karşı duyguların olduğunu mu söylüyorsun?"

"Elbette! Onu seviyordum. Bitti diyince bitmiyor. Sadece aldattığım bir ilişki içerisinde başrol olmak isteyeceğim en son şey." dediğimde ilgisini çekmiş gibi dönüp bana baktı. Sanki o an beni sorguluyor, kendi kafasında sorduğu sorunun cevabını kendi kendine almaya çalışıyor gibiydi.

"Neden? Bunu öğrenmeyebilirdi. Bora ile pek karşı karşıya kaldığım söylenemez."

"O zaman neden ayrılmamızı istedin?"

"Çünkü seninle evlenmek istiyordu. Bir gün önce yattığım bir kızla evlenmesi..." dedi ve yüzünü buruşturdu. "Bunu ona yapamam. Öğrendiğinde kahrolacaktı."

"Ama benim onu o gece aldattığımı biliyor. Sadece kiminle olduğunu bilmiyor." dediğimde bu durumdan hoşlanmamış gibi yerinde kıpırdandı ve cebinden çıkardığı sigara kutusundan bir dal çıkarıp tam yakmaya yöneliyordu ki onu durdurdum.

"Ne yapıyorsun?"

"Sigara içiyorum." dediğinde hayrete düşmüş bir şekilde ona baktım.

"Burası benim evim. İnsan, nezaketen de olsa evde sigara içilip içilmediğini sorar."

"İçiliyor mu?" diye bir de dudaklarının arasında sigara varken sormasına karşı beni pek de kale almadığını anlamak zor olmamıştı.

"İçemezsin elbette. Git balkonda iç." dediğimde kaşlarını çatıp bana ciddi miyim diye baktı.

"Sen de benim tuvaletime kustun. Ödeşmiş oluruz." dedi ve ben tam dudaklarımı aralamış ona itiraz etmeye yelteniyordum ki çoktan sigarasını yakmıştı bile.

"Of! Camı aç bari." dediğimde ise sanki benim isyanımdan bıkmış gibi nefesini sesli bir şekilde bıraktı.

"Bora'nın senden neden ayrıldığı belli oluyor." dediğinde şaşkınlıkla dudaklarım aralanmıştı. O ise balkonumun camını açmış, pervazına yaslanarak bana çekik gözlerinin arasından kısa bir an bakmıştı.

"O ne demek oluyor?" diye sorduğumda ise sigaranın dumanını dışarı üfledi ama o an inanılmaz çekici gelen hâli, gözlerimi boyamaya yetecek bir etkendi.

"Sürekli bir şeylerden rahatsızsın. Dırdır eden kadınları kimse etrafında istemez."

"Ama Bora benimle evlenmek istedi. Hatırlatırım." dediğimde ise dudaklarında belli belirsiz bir gülümseme belirmişti. Sanki söylediklerim ona komik geliyormuş gibiydi.

"Seninle neden evlenmek istediğini sanıyorsun?"

"Kara kaşım, kara gözüm için değil herhalde?" diyerek ona imayla konuşmama karşı bir an duraksadı ve ciddi ciddi bana baktı.

Karanlık Esaret KİTAP OLUYORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin