Tom Daley

134 20 3
                                    

Thomas Robert „Tom" Daley este un săritor în apă britanic, laureat cu bronz la Londra 2012 și la Rio de Janeiro 2016, dublu campion mondial în 2009 și în 2015

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Thomas Robert „Tom" Daley este un săritor în apă britanic, laureat cu bronz la Londra 2012 și la Rio de Janeiro 2016, dublu campion mondial în 2009 și în 2015. S-a apucat de sărituri în apă la vârsta de șapte ani la clubul său local. Trei ani mai târziu a câștigat campionatul național britanic pentru juniori (sub 18 ani). În 2008, la vârsta de 13 ani, a devenit cel mai tânăr campion britanic la seniori. Două săptămâni mai târziu, a cucerit prima sa medalie la o competiție internațională.

Născut: 21 mai 1994

Orientare sexuală: gay

Daley se întâlnește cu Dustin Lance Black, un activist american pentru drepturile LGBT și o figură celebră în industria cinematografică.

Daley se întâlnește cu Dustin Lance Black, un activist american pentru drepturile LGBT și o figură celebră în industria cinematografică

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pentru cea de-a 18-a aniversare a lui Tom, mama sa, Debbie, ia cumpărat un voucher pentru a merge și a obține un tatuaj olimpic. A primit cele cinci inele olimpice desenate perfect pe bicepsul său drept. Atâta cât și-a iubit noua cerneală, a spus că nu crede că va primi un alt tatuaj, "pentru a obține unul trebuie să însemne ceva".

-Dark


LGBTQ- Society and SupportersWhere stories live. Discover now