Jodie Foster

136 23 0
                                    

Alicia Christian Foster, cunoscută  ca Jodie Foster, este o actriță, regizoare și producătoare americancă, câștigătoare a premiului Oscar pentru "cea mai bună actriță". 

Născută: 19 noiembrie 1962

Orientare sexuală: lesbiană

În 2007, Jodie Foster şi-a recunoscut pentru prima dată orientarea sexuală, după ce i-a mulţumit în public pentru sprijinul acordat partenerei sale cu care are o relaţie de 14 ani. Celebra actriţă a refuzat întotdeauna să discute despre orientarea sa sexuală, deşi speculaţiile potrivit cărora ar fi lesbiană circulau de mai multă vreme. Povestea de dragoste dintre Jodie Foster şi producătoarea de film Cydney Bernard este, de fapt, un fel de "secret pe faţă" la Hollywood. Cele două s-au întâlnit în timpul filmărilor la "Sommersby", în 1993, şi au împreună doi copii, Charles, în vârstă de nouă ani, şi Kit, în vârstă de şase ani. Deşi a dat naştere fiilor săi, Foster nu a dezvăluit niciodată identitatea tatălui/ sau taţilor acestora. Unul dintre zvonurile care circulă la Hollywood este acela potrivit căruia tatăl copiilor este un vechi coleg de universitate.


                                            -Ema

                                            -Ema

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
LGBTQ- Society and SupportersWhere stories live. Discover now