Amber Heard

126 25 1
                       


Amber Heard este o actriță și fotomodel american. Heard și-a făcut debutul în film în drama sportivă Friday Night Lights, cu Billy Bob Thornton. După mici roluri în North Country și Alpha Dog, Heard jucat în rolul principal în filmul All the Boys Love Mandy Lane, care i-a adus recunoașterea profesională. A mai apărut într-un show de televiziune, Hidden Palms.

În 2010 a făcut un coming out a cea de-a 25-a aniversare Gladd, afirmând: "Nu mă poziționez de nici o parte a sexualității. Am avut relații reușite și cu bărbați, iar acum și cu o femeie. Iubesc pe cine iubesc, contează doar persoana în sine".

Heard a avut o relație cu fotografa Tasya Vam Ree. Ea l-a întâlnit pe actorul Johnny Depp la filmările The Rum Diary și a început o relație cu el în 2012. Pe 4 februarie în  2015, Heard s-a căsătorit cu Depp într-o ceremonie civilă privată la casa lor din Los Angeles. La 23 mai 2016 Amber Heard a dat divorțat de acesta.

Nume: Amber Harder

Data nașterii: 22 Aprilie 1986

Sexualitate: Bisexuală

                                                   - Adam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                   - Adam

LGBTQ- Society and SupportersWhere stories live. Discover now