Laura Pergolizzi

168 29 9
                         


Laura Pergolizzi  este o cântăreață și o compozitoare de muzică americană pop, originală din Long Island, New York, care interpretează sub numele de scenă LP

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Laura Pergolizzi  este o cântăreață și o compozitoare de muzică americană pop, originală din Long Island, New York, care interpretează sub numele de scenă LP. S-a mutat la Los Angeles în 2010. A lansat trei albume și un EP. Ca și compozitoare, ea a scris pentru Cher, Rihanna, Backstreet Boys și Christina Aguilera, printre altele. 

Născută: 18 martie 1981

Orientare sexuală: lesbiană

Ea ştie să poarte un costum bărbătesc ca nimeni altcineva. "Am fost, de multe ori, confundată cu un bărbat. De multe ori, femeile care intră în toaletă cu fiicele de mână mă întreabă: "Ce faci în baie?", iar eu le zic ceva de genul: "Uşurel, doamnă, fiica dvs este în siguranţă".

În adolescenţă, LP nu a avut şansa de a-i spune mamei sale că este lesbiană. "Mama a murit înainte să afle că sunt gay, iar tata a crezut că trec printr-o fază, apoi şi-a dat seama că nu e. Pentru mine nu a contat oricum ce crede. În continuare, nu-mi pasă".

Este obsedată de ochelarii de soare. "Aş purta ochelari de soare tot timpul. Întotdeauna am crezut că o fiu cineva care poartă ochelari de soare ca Roy Orbinson".

Ruşinată de vocea sa foarte puternică, când era mică, LP obişnuia să cânte în timp ce tundea iarba sau dădea cu aspiratorul. Acum cântă la ukulele. "Simt că m-am maturizat mult ca artist datorită acestui simplu instrument".

-Dark

LGBTQ- Society and SupportersWhere stories live. Discover now