H20. Nienke

73 8 3
                                    

Wij zitten dus bovenin het reuzenrad en Harry staat beneden met een suikerspin op zn hoofd. Perfect. Waarom is Harry hier eigenlijk? Waarschijnelijk omdat hij ons wil stalken en kijken waar we heen gaan en of ze wel goed voor ons zorgen.

Langzaam gaan ons karretje weer omlaag een zodra hij de grond raakt trekken Lenora en ik Niall en Ashton mee. We schieten door de menigte heen opzoek naar Harry maar hij is poef verdwenen. Leuk.

"Laten we naar huis gaan." Zegt Niall opeens hyper. "Naar mijn huis want anders gaat Harry ons waarschijnlijk stalken enzo." Niall kan stiekem gedachten lezen.

"Ik vind het mooi!" Zegt Lenora entaustiast en ze haalt haar arm door die van Ashton en zo huppelen ze vrolijk weg. Waarom niet? Dus trek ik Niall ook mee, al lachend.

💩

Bij Nialls huis aangekomen ploffen we direct op de bank want we zijn moe.

"Laten we film kijken!" Gilt Ashton. Lenora en ik kijken elkaar grijnzend aan. "Jullie kiezen terwijl wij eten halen." Zegt hij weer en hij trekt Niall mee naar de keuken.

"My little pony!" Roepen Lenora en ik als ze weg zijn. Lachend geven we elkaar een high-five en zoeken door Nialls kast naar de juiste film. Het is een wonder dat Niall dat überhaupt in zijn kast heeft staan. Ik bedoel: wie behalve Lenora en ik hebben dat? Niall dus.

We stoppen de dvd erin en op dat moment komen de jongens binnen met 4 bakken bruine m&m's en cola. Ze ploffen tussen ons in op de bank en Lenora zet de film aan waardoor gelijk dat deuntje komt. Droog worden we aangeken.

"Serieus?" Vraagt Niall lachend. Ik knik blij waardoor hij zichzelf facepalmt. Hij vind het leuk! Snel claim ik een bak m&m's en stop een hele hand in mijn mond. Helaas pindakaas zijn het geen m&m's maar is het popcorn met caramel saus er over wat er uitziet als bruine m&m's. Aan Lenora's gezicht te zien dacht zij ook dat het m&m's waren want hij gezicht is helemaal verbaasd. Even knik ik naar Lenora en dan gieten we een beetje popcorn in het drinken van de jongens want dat vinden we leuk.

"Waar is dat voor?" Vraagt Ashton verbaasd. Beide halen we onze schouders op.

"Hadden we zin in." Zeggen we tegelijk. De jongens wennen er nog steeds niet aan. Elke keer als wij iets tegelijk zeggen hebben ze weer zo'n verbaasde blik in hun ogen.

💩

Na de film zijn we moe geworden van die piepstemmetjes dus gaan we maar slapen. Lenors en ik hebben Niall en Ashton zo ver gekregen om de matrassen naar beneden te tillen zodat wij dat niet hoeven doen. Maar ondertussen moeten wij Harry appen dat we hier blijven.

Me-
Wij blijven bij Niall en Ashton.

-Harry
Ik vind het prima zolang je maar geen dingen doet waar je nog te jong vol bent.

Me-
Je lijkt net een moeder

-Harry
Stiekem ben ik dat ook 😏

Me-
OKE doei


How we met ft 1D en 5sos Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu