H9. Lenora

88 12 33
                                    

Ik grinnik door het gesprek wat wij hadden op de app.

"Weet je" zeggen Nienke en ik tegelijkertijd. "We zijn best scary zo" zeggen we weer tegelijkertijd.

We grinniken en geven elkaar een high five.

Ik zit er om eerlijk te zijn nogsteeds mee dat ik zomaar het huis uit ben gezet... wacht dat betekend dus ook dat ik Berat en bessart en bessart (mijn broers en broertje) niet meer kan zien.

Meteen vervaagt de glimlach van net van mijn gezicht af. "Ik ga een paar spullen pakken voor zo nien" zeg ik tegen haar.

"Is goed ga ik ook zo doen" zegt ze hyper .

Ik knik en loop naar mijn 'kamer'. Dit is zo ontzettend raar wat er de afgelopen 2 dagen is gebeurt. Ach hetzelfde wel aan mij liggen ofzo.

Ik heb intussen mijn spullen voor vandaag in mijn rugzak gedaan en wacht beneden tot Nienke er is.

Zodra Nienke er is besluiten we maar meteen te gaan maar zodra we open doen staan daar een man en een vrouw.

De vrouw kijkt mij geschokeerd aan. Ik kijk naar Nienke en dan weer naar de vrouw en terug. Ik voel dat er langzaam een traan over mijn wang gaat en zie dat er hetzelfde gebeurt bij Nienke.

Ik weet niet eens waarom soms word ik op de meest random momenten verdrietig of boos. Ik denk dat het nu vooral komt omdat Nienke zich kut voelt.

"Ni-" begint de vrouw.

"Sorry mevrouw we hebben nogal haast . Maar jullie blijkbaar niet wamt anders hadden jullie het wel eerder verteld over mij en Harry maar Hey maakt niet uit. Dat jullie geen haast betekent niet dat wij het wel hebben" zeg ik snel en vervolgens trek ik Nienke mee zodat we naar de jongens kunnen lopen.

Ik stop haar heel even en geef haar knuffel. "Zoals je al zei we komen hier met ze drieën uit" fluister ik haar toe.

Ze glimlacht zwak als ik haar loslaat en dan lopen we verder maar de jongens.

Na flink wat kut grappen lacht ze eindelijk weer en staan we voor het 1D Huis. Ik hoor al een luke een Ashton en een calum gillen zo die zijn er ookal vast. Micheal vast ook maar die probeert zich dan wijs te maken dat hij niet bij ze hoort.

Ik klop aan en meteen krijgen we het hoofd van Harry te zien. Nienke en ik schieten in de lach net als Harry. "Hey" zeggen Nienke en ik tussen het lachen door.

We lopen naar binnen en zien dat alle jongens door elkaar aan het rennen en gillen zijn.

"OKAY ALLEMAAL KOPPEN DICHT EN GA ZITTEN" schreeuwen we alle drie tegelijkertijd. Alle jongens kijken ons met grote ogen aan en doen dan braaf wat we zegggen.

"Okey wat gaan we doen?" Vraag ik.

"I wanna make slime" zegt micheal kinderachtig.

"Ikke wille foood" zegt niall.

Iedereen zegt wat random dingen.

"Okey dus niall en Nienke gaan voedsel maken en eten
Micheal gaat samen met Louis zayn en calum slime maken?
En de rest gaat met ons mee een film kijken?" Zegt Harry.

Ik krijg grote ogen.

"NA AH ik ga geen eten maken als die peuters met slime rondlopen" zegt Nienke. (Look wat I did 😏)

"Okey geen slime dus" zegt Harry.

Alle slime mensjes beginnen te protesteren. Ik pak een kussen net als Nienke we leggen ze beide aan 1 kant van de bank Om er vervolgens op te gaan liggen en in slaap te vallen. Zij op de ene helft ik op de andere.

En het was ook heel fijn slapen hoor... totdat Heel 5sos me ging zodat ik wakker werd net zoals berat en Sebastián altijd deden. Ik krijg meteen tranen maar zet mijn hoofd in het kussen zodat niemand het ziet.

Nice nu huil ik.

Ugh. Ik sta op en hou het kussen voor mijn hoofd zodat niemand mijn kop nu hoeft te zien. 1 probleem op de weg naar de badkamer botst ik 10000 keer tegen mensen en dingen aan. Totdat Ashton me uiteindelijk tegenhoud en het kussen van mijn gezicht haalt.

"Je jemig als je dat toch al van plan was om te doen waarom deed je dat dan niet meteen nu heb ik mijn kleine teen gestoten (en dat is het ergste gevoel op aarde)" zeg ik dramatisch. Hij grinnikt.

Dan kijkt hij bezorgd en veegt de overige tranen weg. Ik duw hem weg en ga naar 1 of andere kamer.

Al snel zie ik dat dit die van mijn echt ouders is en begin ik nog meer te huilen. Geluidloos.

1 ding was zeker niemand mag mij ooit zien huilen.

How we met ft 1D en 5sos Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu