H14. Nienke

79 10 18
                                    

De jongens zijn uiteindelijk toch ontsnapt en nu zijn ze waarschijnelijk een plan aan het maken om ons terug te pakken. Dus ja. We gaan dood.

Niall en Ashton zijn al de hele tijd zenuwachtig aan het doen omdat het kan. Oke nee, ze zijn ontzettend zenuwachtig voor de date. Het is bytheway een dubbeldate want dat vonden we wel gezellig. We hebben afgesproken dat het zaterdag is.

Ik heb Aria en Zoey gevraagt of ze ons willen klaarmaken ervoor want ze zijn daar pro in. We gaan vanmiddag kleding shoppen dus daar heb ik zin in.

De jongens zijn naar huis gegaan maar waarschijnelijk gaan ze ons zometeen een keer pranken dus zijn we extra oplettend. Elke hoek die we omgaan word gevolgd door een ninja pose en als de kust dan veilig is dan doen we weet normaal.

---

In de middag zijn we nog steeds niet geprankt dus zijn onze super mooie ninja poses niet meer nodig.

Dan gaat de bel en ren ik naar de deur en Aria en Zoey staan voor de deur.

"Hey girls!" Zeg ik blij ik geef ze allebei een knuffel en ze geven Lenora ook een knuffel.

"Jij bent dus Lenora!" Zegt Zoey blij. Lenora knikt en ik en Lenora trekken ondertussen onze schoenen aan.

---

In de stad hebben we hele leuke jurkjes gekocht. Ik heb een zwarte met een open rug en Lenora heeft een witte met kant.

Aria en Zoey zijn al weg want die moesten naar hun voetbal training. Je zou dat niet van hun denken maar goed. Ze konden het heel goed met Lenora vinden dus het wad heel gezellig. En wij zitten nu een ijsje te eten want daar hadden we zin in.

"Heb jij ook het gevoel dat we worden achtervolgd?" Fluisterd Lenora en ze knikt met haar hoofd naar het raam waar ik nog net een persoon zie wegduiken. Ik geef haar een knikje en we lopen naar buiten terug naar mijn auto. We weten beide wie dat is.

Snel start ik de auto op en we rijden weg.

"Een zwart busje volgt ons." Zegt Lenora zacht. "Het is mijn adoptie moeder." Ik maak een uitwijking naar de zijweggetje waar het heel verlaten is. Dan horen we een knal en vliegt de zijspiegel er af. Shit.

"Bel Harry." Zeg ik snel. Ze pakt haar telefoon en belt Harry op. Ze zet hem op luidspreker als hij opneemt.

"Hey Lenoor!"

"Harry, luister goed." Begint Lenora.

"Ja? Wacht ik roep de andere jongens." Er word gestommeld op de achtergrond en dan horen we de opgewekte stemmen van de andere jongens.

"We worden beschoten door mijn adoptie moeder." Legt Lenora snel uit. "We rijden nu op een verlaten weg maar volgens mij leid dit naar een industrie terrein."

"Holy shit."

"Kunnen jullie naar dat industrie terrein komen? Wij verstoppen ons daar ergens. En bel de politie!"

"We komen er nu aan!" En toen hing Harry op. Ik rijd de bocht om waardoor we haar moeder kwijt zijn. We rijden achter het eerste gebouw op het industrie terrein. Ik parkeer de auto naast de weg en we springen eruit.

Snel rennen we een loods in en rennen een gammele trap op. We gaan achter een oud bureautje zitten en wachten.

Dan horen we voetstappen die steeds dichterbij komen...

How we met ft 1D en 5sos Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu