H.16 Nienke

69 10 21
                                    

Nadat Lenora de auto in is gestapt barst ik in huilen uit. IK stort mij in Harry's armen en huil zijn shirt nat. Waarom moet alles fout gaan?

"We gaan naar huis." Fluisterd Harry en hij tilt mij op naar zijn auto. En nu moet ik in een paar milliseconden een plan verzinnen.

"Mijn auto staat daar nog." Fluister ik en hij kijkt mij twijfelend aan.

"Er gaat iemand met je mee zodat ik zeker weet dat je niet naar Lenora gaat. Je brengt jezelf dan in problemen, we moeten afwachten." Ik kijk hem ongelovig aan maar Ik moét wel toegeven! Anders lukt het nooit.

Harry zet mij neer een fluisterd tegen Niall en Ashton dat ze mee moeten gaan. Harry heeft mij allang door maar hij laat mij mijn gang gaan. Harry komt nog ana mij toe en geeft mij een knuffel.

"I have your back." Fluisterd hij. Ik geef hen een kleine glimlach en trek dan Niall en Ashton mee naar de zijkant van de loods waar mijn auto staat.

Ik ga achter het stuur zitten, Niall naast mij en Ashton op de achterbank in het midden. Ik start de auto op en scheur de richting op waar Lenora en haar adoptie moeder heen gingen.

"Euh Nien..." begint Niall. Nu komt het. "Je huis is de andere kant op."

"I know." Ze ik droog.

"Je gaat toch niet naar Lenora he?" Vraag hij benauwd.

"Eigenlijk wel en jullie gaan gezellig mee." Antwoord ik blij en ik rijd de straat van Lenora in. Ze wonen trouwens echt heel dichtbij het industrie terrein. Ik stap uit en ren gelijk naar de achterkant van het huis. Ik kijk zoekend de muur af totdat mijn blik op een openstaand raam valt. Well done. Snel klim ik het raam in en ik sta in een slaapkamer. De kamer is voor een kleine jongen ingericht dus dit zal wel voor één van haar broertjes zijn. Achter mij hoor in gestommel en 2 seconden later vallen Niall en Ashton door het raam heen. De sukkels.

"Stt." Sis ik. Ze kijken mij verontschuldigend aan. Ik rol met mijn ogen  (😏) en loop de kamer uit. Ik wenk de jongens want die hebben hun verstand buiten achtergelaten ofzo. Ze kijken de hele kamer rond of er iets cools ligt. You serious?

"Kom!" Sis ik iets harder en ze volgen mij als schapen. Het zijn ook gewoon schapen.

"Harry heeft gezegd dat je niet mocht gaan!" Fluisterd Niall bezorgt en zenuwachtig. Ik ga hem gewoon skippen want ik moet en zal Lenora vinden. Met of zonder vertraging. OKE, liever zonder maar je begrijpt wat ik bedoel. "Luister je wel?"

"Nee."

"Maar," ik doe mijn hand op zijn mond want ik hoor iets uit de kamer hiernaast komen. Snel trek ik hem en Ashton een random kamer in prop ze onder het bed. Zelf ga ik in de kast zitten en hou een kiertje open zodat ik niet stik.

Er komen 2 mensen de kamer in en zo tehoren zijn het de adoptie ouders van Lenora.

"Haar vrienden zullen achter haar aan komen! We moeten weg!  Zegt de vader wanhopig.

"We blijven hier! We hebben niet zo veel geld. We moeten gewoon nog wat huringen doen en dan kunnen we weg." Sist de moeder. Ik leun voorzichtig tegen de deur aan zodat ik ze beter kan verstaan maar de deur klapt open en ik val eruit.

"Kijk eens wie we hier hebben."

How we met ft 1D en 5sos Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu