H18. Nienke

75 9 11
                                    

Ja, dacht het dus niet dat ik zonder Lenora hier weg ga. Ze is mijn twin en twins kunnen niet zonder elkaar. En ze moet nog op date met Ashton gaan dus dan moet ze er wel zijn. Genoeg redenen dus om haar te redden. Eerst een plan.

Niall en Ashton zijn dus nog binnen en...

"Hey Nien!" Roept Niall. Oké laat maar. Ze zijn niét binnen.

"Hey, waar is Lenora?" Roep ik terug. Ashton gebaart verdrietig dat ze nog binnen is en ik zak in elkaar midden op de straat. "Hoe krijgen we haar daar ooit weg?" Vraag ik zacht. Niall komt naast mij zitten en slaat een arm om mij heen. Ik leun met mijn hoofd tegen zijn schouder aan en kijk verdooft naar voren. Nergens in het huis brand licht. En dan 'poef' gaat er een lichtje branden ergens in mijn brein bij het gedeelte 'onmogelijke ideeën'.

"Laten we de anderen bellen om hier heen te komen en dan leiden hun de ouders af en wij redden Lenora!" Ashton knikt entaustiast en Niall staat op. Hij steekt een arm uit zodat ik mij via hem omhoog kan trekken dus ik pak zijn hand aan.

"Let's go." Glimlacht hij. Ashton pakt zijn telefoon en belt met één  van de jongens.

"Ze zijn onderweg." Meld hij na een tijdje. Ik knik begrijpend en loop naar het huis. En nu wachten.

🎉🎉🎉

Even later hoor ik een auto aan komen scheuren en kijk op. Snel sta ik op en ren naar ze toe.

"Jullie leiden de ouders af en wij redden Lenora." Nog voor ze kunnen antwoorden heb ik Ashton en Niall al meegetrokken en rennen we nas het huis. We klimmen weer door het raam heen en luisteren goed. Vanuit de kamer waar ik Lenora heb achtergelaten hoor ik stemmen.

"Wij gaan weg maar we houden je in de gaten via camera's, begrepen?!" Even kijk ik om het hoekje en zie de 'ouders' van Lenora weg lopen. De deur word dichtgetrokken en gelijk horen er stemmen bij de deur. Dat zullen de jongens wel zijn. We rennen naar de kamer en zien Lenora op het bed zitten. Er rollen tranen over haar wangen heen. Zonder erbij na te denken geef ik haar een knuffel. Geschrokken knuffelt ze terug en verstopt ze haar hoofd in mijn schouder.

"Je bent terug." Fluistert ze.

"Voor jou altijd, zussie." Fluister ik terug. Plotseling horen we sirenes voor het huis. Ashton en Niall trekken ons mee nas het raam en we klimmen eruit. Gelijk worden Lenora en ik vastgepakt door Lenora's 'ouders'. De moeder van Lenora drukt iets in mijn nek waardoor ik alles wazig zie.

"Laat ze los!" Schreeuwt een politie agent. Dan klinkt er een piep en zak ik in elkaar. Naast mij hoor ik Lenora ook vallen. De 'ouders' rennen weg en ontsnappen denk ik want ze worden niet achtervolgt. Niall, Ashton en Harry rennen op ons af en proberen ons erbij te houden maar het lukt niet. Ik zie alles wazig en ik kan niet meer bewegen.

"Wat gebeurt er?" Hoor ik Lenora fluisteren. Dan wie ik opgetild en op een brancard gelegt. De deuren van de ambulance sluiten en ik zie een dokter en Niall naast mij zitten.

"Waar is Harry? En Lenora?" Vraag ik fluisterd.

"Harry is met Ashton in de ambulance van Lenora." Antwoord Niall zacht. Hij veegt een pluk haar van mijn gezicht weg. "Het komt goed."

🎉🎉🎉

2 dagen later zijn we uit het ziekenhuis. Ze hebben niks gevonden waardoor we lastig konden oriënteren dus mochten we weer naar huis. Lenora en ik zijn al de hele dag misselijk en we geven constant over. Ook heb ik een sterke pijn in mijn nek waar die 'moeder' iets in duwde. Het voelt als een chip ofzo maar de dokters zeiden dat het niks was. Ik denk dat het is om ons te vinden. Een volg chip.

SHIT.

How we met ft 1D en 5sos Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu