¤67¤

2K 127 0
                                    

O týždeň neskôr. 

Sedela som rozvalená pri telke a rozmýšľala čo ja vlastne spravím s mojím malým arzenálom keď chcem skončiť. Hej ešte som tak úplne neskončila, ešte o tom nevie Daniel ale to všetko zariadim. Chcem si nejaké zbrane nechať ale iba zopár a asi aj po predávam autá. 

,,Tu si, zas som ťa hľadal po celom dome." povedal Oliver a sadol si vedľa mňa. ,,Pamätáš ako sme boli v Dallase a ja som ti povedal že o týždeň bude ďalšie prekvapko?" iba som prikývla. ,,Ano super tak teraz je to tu." povedal ani mi nedal čas reagovať.

Ihneď vyskočil na nohy a za pár minút pribehol aj s kufrom iba divne som na neho pozerala a snažila sa pochopiť čo to robí.

,,Oliver čo robíš?" spýtala som sa zo smiechom pretože pohľad na neho bol dosť vtipný.

,,Aha ja som ti to ešte nepovedal ideme na dovolenku." povedal akoby ohlásil aké bude zajtra počasie a pokračoval v tom čo robil, aj keď neviem pomenovať to čo robil.

,,Oliver stop." zakričala som pretože som strácala trpezlivosť. ,,Oliver o čo tu ide?" podozrievavo som sa spýtala. 

,,Prečo by malo o niečo ísť?" 

,,Pretože pred týždňom sme boli v Dallase a dnes chceš ísť na dovolenku preto." povedala som trochu rozčúlene. Premeriavala som ho pohľadom akoby som mu mala tú odpoveď vypáliť do čela. 

Porazenecky si povzdychol a sadol si na gauč. ,,Len, ja sa bojím že keď sa budeš somnou nudiť, že ma znova opustíš." povedal a zvesil ramená.

Sadla som si vedľa neho a pohladila ho po líci, ,,teraz ma dobre počúvaj. Už nikdy ťa neopustím počuješ už nikdy neurobím tú chybu počuješ, keď odídem jedine s tebou." hovorila som a na každé jedno slovo dávala dôraz, všetko čo som povedala som myslela smrteľne vážne.

,,Ale ja som to už zarezervoval." povedal akoby som mu zrušila zábavu. 

Usmiala som sa a vyskočila na nohy. ,,Tak ideme na dovolenku."zakričala som, vyskočil na nohy aj on a zobral ma na ruky a poriadne som ňou zatočil.

,,Takže ma neopustíš?" spýtal sa a stále ma držal na rukách.

,,Už nikdy." povedala som a pobozkala ho.

Anjel smrti✔Where stories live. Discover now