¤3¤.

4.8K 270 1
                                    

Papier som položila medzi ostatné, má to čas, veď to bude iba jeden z ďalších, ktorý prehrali v kasíne alebo nezaplatili za drogy. Nič neobvyklé.

Aj keď ma mierne zarazilo že ho nemám zabiť, musí to byť niekto dôležitý alebo niekoho dôležitého má v rodine? Otec? Brat? Alebo niekto iný?

Možno som až príliš zvedavá ale nedalo mi to, zobrala som papier a pár krát ho otočila v ruke a potom som sa na neho pozrela.

Eathan Brown- 300 000$

Niekoľko krát som prečítala meno, musí to byť iba náhoda. Veď Brown je obyčajné priezvisko určite je to iba hlúpa náhoda. Nahovárala som sama seba.

Sadla som za počítač a prešla všetky policajné záznamy. Ano policajné, proste peniaze určujú hodnotu niektorých vecí. Aj prihlasovacie údaje kapitána miestnej polície.

Ale výsledkom som nebola nadšená. Eathan je Oliverov brat. Prečo práve on robí problémy? Nemohol aj s bratom zostať v Dallase a robiť problémy tam? Nie oni sa musia trepať sem.

Nemohla som tomu uveriť, hnev a sklamanie mi prúdilo v žilách a priam vrelo. 

Pozrela som sa na obrovskú vitrínu s alkohol a začala uvažovať či si jeden nedať na ukľudnenie. Že vraj to pomáha keď si dáte jeden tak sa niečo proste stane s vaším tlakom a ukľudníte sa. 

Nikdy som to nepotrebovala viac tak kedy keď nie teraz? Nedôverčivo som si prezrela vitrínu.

Nikdy som nevypila ani pohár alkoholu, žiadneho. Odsudzovala som každého kto áno ale počase som pochopila že je iné piť drahý a kvalitný alkohol než iba obyčajné víno za pár centov.

Ale aj tak som nikdy nepila ani ten drahý alkohol vždy som sa bála že skončím ako otec a to bol dostatočný strašiak.

Ale táto situácia to vyžadovala otvorila som vitrínu a pohľadom prebehla po väčšine fliaš. Nachádzalo som tam niečo cez 140 fliaš skoro zo všetkých kontinentov.

Ale môj pohľad vyhľadal škótsku whisky. Decentne som si naliala a pozrela som do tmavohnedej tekutiny ešte chvíľu som váhala ale keď som si uvedomila túto situáciu, prevrátila som celý obsah pohára a pocítila horkú chuť, ktorá sa rozprestierala po celom mojom tele. 

Otriasla som sa snažila som sa zistiť či mi to nejako pomohlo ale nepomohlo. Alkohol oficiálne nie je riešenie.

Anjel smrti✔Where stories live. Discover now