¤27¤

3K 185 1
                                    

Vyšla som z jeho firmy a celú tvár som mala zmáčanú slzami aj po tých rokoch som sa cítila zle. Myslela som že keď sa s ním stretnem vysmejem sa mu do tváre ale ja som to nedokázala. Nedokázala som sa mu pozerať do tváre aby to nebolelo.

Nasadla som do auta a nevedela čo teraz. Ísť domov a tváriť sa že nič sa nedialo alebo? Rozhodla som sa asi pre tú najväčšiu blbosť, zavolať Damianovi a pozvať ho k sebe možno prestanem myslieť na Olivera. 

Domov som prišla iba pár minút pred tým než zazvonil zvonček, ktorý ohlasoval že prišiel Damian.

,,Ahoj som rada že si prišiel." privítala som ho hneď medzi dverami.

,,Rád som prišiel a aj som sa chcel za tebou zastaviť." povedal a ja som iba prikývla a prešla cez chodbu do kuchyne a sadli sme si za stôl.

,,A som tu len tak alebo chceš niečo riešiť?" opatrne sa spýtal.

,,Nie len tak, vadí?" 

,,Nie práve naopak, chcel by som ty niečo navrhnúť." povedal a pomrvil sa na stoličke. ,,No mám jeden návrh možno to bude znieť divne." naťahoval a mňa to začínalo znervózňovať ale nedala som na sebe nič vidieť.

,,Teraz mám pár akcii kde by som sa mal ukázať zo ženou po mojom boku ale okrem teba tu žiadna nie je a tak ma napadlo že keď spolu spíme pred médiami by sme mohli tvoriť pár." povedal a ja som si nebola istá tým či som dobre počula.

,,Takže ty chceš aby sme pred médiami tvorili pár ale budeme spolu iba spať?" spýtala som aby som sa uistila a on pokýval hlavou na znak súhlasu. Posledných pár dní robím jednu chybu za druhou tak prečo v tom nepokračovať?

,,Dobre, budem tvoja mediálna partnerka." povedala som a afektovane sa chytila za srdce a obidvaja sme sa zasmiali.

,,Ďakujem." povedal a ani neviem ako a už ma držal v náručí. Bolo to ako nijaké klišé s romantického filmu a ja nemám rada klišé.

,,Čo tak si pozrieť film?" spýtala som a on ma stále držal.

,,Viem o niečom lepšom." povedal a perverzne na mňa žmurkol a ja som veľmi dobre vedela čo bude nasledovať a vedela som, že takto na Olivera zabudnem alebo aspoň som v to dúfala.  

Anjel smrti✔Where stories live. Discover now