¤51¤

2.3K 147 0
                                    

Ani som sa neunúvala zvoniť, síce mam kľúče ale skoro vždy je odomknuté iba pred bránou sú dvaja muži v čiernom ale tí ma už poznajú a bez najmenších problémov ma pustia. 

Prešla som cez dlhú chodbu, ktorá bola lemovaná obrovskými obrazmi. Dostala som sa sa do obývačky a potom pred jeho pracovňu. Zaklopala som a vstúpila.

,,Ahoj, o čo ide?" spýtala som keď som zavrela.

,,Posaď sa." jeho tvár bola vážne až ma na chrbte zamrazilo.

,,O či ide Daniel?" spýtala som sa znovu už trochu viac nervózne, nadýchol sa aby mi odpovedal. Otvorili sa dvere a medzi sa strčila hlava jedného z jeho ľudí.

,,Už je tu." povedal, ničomu som nechápala.

,,V poriadku môžeš odísť." povedal mužovi medzi dverami a zatvorili sa za ním dvere.

,,O čo tu ide?" spýtala som sa znova.

,,Počkaj ma v obývačke." povedal a on sám vyletel na nohy, nervózne som zavrčala a prešla do obývačky. Prechádzala som okolo krbu pretože som veľmi dobre že by som neobsedela. 

,,Všetko je tak ako má byť bezpečnosť je zabezpečená, pane všetko je už zariadene." započula som hlas toho muža čo bol v pracovni. Spoza rifiel som si vybrala zbraň a odistila. Ruku som mala pevnú ale pre istotu som si ju pridržiavala aj druhou. 

V obývačke som bola sama, vykukla som spoza dverí. Všade boli muži od hlavy až po päty ozbrojený a ja som v ruke držala iba obyčajnú devinu. V hlave som sa ukludňovala, že Daniel by určite nič neriskoval. 

,,Laura." započula som volanie môjho meno, hlas som nevedela k nikomu priradiť ale bol mi známi, bola som si istá že už som ho počula.

Ruky som mala pozdĺž tela, zbraň som pevne zvierala v pravej ruke.

,,Laura kde si?" ozval sa tentokrát Daniel, môj tep sa ukludnil keď som počula jeho hlas.

,,V obývačke." zakričala som naspäť. Chvíľu som ostalo tichu a potom sa ozvali kroky. Pohľad som mala uprený na dvere a čakala kto sa tam objaví.

Mala som pocit akoby do miestnosť najskôr vkročili ryšavé vlasy až potom telo. Moja ruka inštinktívne vyletela do vzduchu aj zo zbraňou, jeho ruky vyleteli do vzduchu a vydesene sa na mňa pozrel.

Ihneď som sklopila zbraň keď som ho spoznala. ,,Seeley." zakričala som a vrhla som sa mu okolo krku.


.......................

Ľudkovia moji idem si sem robiť reklamu!!
Na mojom profile vyšiel nový príbeh GUARDIAN, budem rada ak si ho pozriete a poprípade teda aj prečítate keď tam už budete...

Nemusíte sa obávať že by som na Lauru zabudla, tento príbeh už mám dokončený čiže už iba publikujem časti takže možno bude za jeden deň aj viac častí. A toť vše čo som chcela...

Anjel smrti✔Where stories live. Discover now