Prolog

158 13 12
                                    


Ați fost vreodată îndrăgostiți? Mai mult ca sigur da. Dar dacă nu? V-ați întrebat vreodată cum vede dragostea cineva care nu a simțit-o? Ei bine, așa o văd eu. Sau așa o vedeam...

Dragostea nu-i ceva ce poți să înveți din cărți, filme sau din ce spun oamenii. E ceva ce trebuie să trăiești pe pielea ta. Nu este așa ușoară cum zic unii, dar nici așa de grea pe cât o fac alții să pară. Cred că depinde mai mult de tine. Cum alegi tu să fie? Eu una nici nu știu ce o să fac când o să mă îndrăgostesc. O să accept? O să înțeleg? O să mă las dusă de val și o să mă bucur de ea? Sau o să neg? O să mi se facă teamă de necunoscut și o să fug?

Dar el? El ce va face? Va veni după mine? Va lupta pentru relația noastră? Sau se va resemna și mă va lăsa să plec? Și dacă da, cum ar trebui să iau asta? Ca pe un gest din iubire – să înțeleg că mă respectă pe mine și deciziile mele? Sau ca pe un act de lașitate? Oare n-a avut curaj să mă oprească? De ce n-a pus mâna în piept fericirii când a trecut pe lângă el?... De ce n-am făcut eu asta? Și totuși, mereu am zis că întrebarea care te omoară nu e „de ce". E „ce-ar fi fost dacă".

Chiar și cu avalanșa asta de întrebări, tot nu știu ce o să fac când o să mă îndrăgostesc. Dar un lucru știu sigur despre dragoste. Odată ce o simți, nu vei mai fi niciodată la fel.


Sally - Volumul 1: O nouă viațăWhere stories live. Discover now