2.30. "Wil je met me trouwen?"

1.5K 57 1
                                    

P.O.V Fay
Ik word wakker van een deur die dichtslaat dus ik schiet rechtop en kijk naast me. Thom is weg dus hij zou wel met de deur hebben geslagen. Ik pak mijn telefoon en kijk wat op mijn social media. Na een tijdje loop ik naar beneden en loop de keuken in. Daar ligt een briefje op de tafel dus ik pak hem op en begin met lezen.

Baby,

Ik ben naar de supermarkt voor onze picknick van vanavond. Je ontbijt staat in de koelkast.

Lysm, Thom x

Ik leg het briefje terug op tafel en trek de koelkast open. Op het bordje ligt een broodje met Nutella, hoe kan het ook anders en een bakje met aarbeien. Ik glimlach en haal het uit de koelkast. Ik pak nog een glas water en eet het op aan de keukentafel.

Na het eten ruim ik mijn bord en glas op en loop naar boven. Ik pak wat kleren en loop de badkamer in. Ik douche me en kleed me daarna aan. "Ben thuis" hoor ik Thom roepen. "Boven, badkamer" roep ik terug. Even later hoor ik voetstappen op de trap. "Hi baby" glimlacht Thom terwijl hij de badkamer in komt. Hij drukt een kus op mijn lippen en leunt tegen de wastafel aan. "Lekker geslapen?" vraagt hij. "Ja, jij?" antwoord ik terwijl ik door ga met mijn make-up. "Prima, ik ga naar beneden vast de spullen klaarmaken" glimlacht hij en slaat snel op mijn kont. Ik geef hem een blik en maak mijn make-up look af.

Na een paar uur besluiten Thom en ik richting het meertje te gaan. "Heb je al een kleed?" vraag ik aan Thom. "Ja, die ligt in de auto. Ik pak de mand even" zegt Thom terwijl hij de keuken inloopt. Even later komt hij terug met de mand en hij trekt de voordeur open. "Kom, we gaan" glimlacht hij. Ik loop de deur uit en ga aan de bijrijderskant zitten.

Als we na een tijdje bij het meertje zijn aangekomen gooi ik het kleed uit en ga erop zitten. Thom zet de mand er op en komt naast me zitten. Ik leg mijn hoofd op zijn schouders en kijk naar het uitzicht. "Mooi hé" glimlach ik. Thom knikt en druk een kus in mijn haar. Ongeveer vijf minuten later ga ik rechtop zitten en Thom opent de picknick mand. Er zitten allemaal kleine hapjes in en verschillende soorten fruit. Thom stalt het uit op het kleed en pakt een hapje. "Mond open" zegt hij en hij stopt het hapje in mijn mond. Ik begin met kauwen. "Heb je dit zelf gemaakt?" vraag ik aan Thom. Hij knikt trots en glimlacht. "Wist niet dat jij dat kon, mag je vader doen" grijns ik. "Ik heb zo mijn talenten" antwoord hij. "Proud" grinnik ik terwijl ik nog een hapje neem.

"Ik heb iets voor je" zegt Thom na een tijdje terwijl hij iets uit zijn achterzak haalt. "Doe je hand eens open" beveelt hij dus ik doe wat hij zegt en ik vouw mijn hand open. Hij legt er wat in en trekt zijn hand weg. "Wow, wat mooi" breng ik uit terwijl ik naar het kettinkje kijk. "Het was van mijn oma en ze wou dat ik het aan iemand zou geven waar ik heel veel van hou en het moest op een bijzonder moment zijn dus sta eens op" vertelt Thom nog en hij trekt me omhoog. "Maak hem eens voorzichtig open" glimlacht Thom. Ik doe wat hij zegt en lees de briefjes in het hangertje. Ik sla mijn handen voor mijn mond en Thom gaat op een knie zitten. "Lieve Fay, wil je met me trouwen?" vraagt hij nog een keer. Ik knik en er rolt een traan over mijn wang. Thom komt omhoog en drukt een lange kus op mijn lippen. "Niet huilen baby" zegt hij terwijl hij mijn tranen wegveegt. "Ik hou van je" glimlach ik en neem Thom in een knuffel.

Als we weer op het kleed zitten begint Thom te grinniken. "Nu gaan we gewoon trouwen als je me dat een aantal jaar geleden had verteld dan had ik je voor gek verklaard, je haatte me, weet je nog" zegt hij lachend. "Ja dat weet ik nog, ik had het gewoon niet op Quarterbacks" grinnik ik. "Nu vind ik je leuk hoor" voeg ik er lachend aan toe en druk een kus op Thom zijn wang. "Gelukkig" antwoord hij lachend. Ik pak een hapje en geef hem aan Thom. "Jij moet ook eten" glimlach ik. Hij eet het hapje op en ik knik goedkeurend. "Goedzo" glimlach ik.

Als het schemerig begint te worden besluiten Thom en ik weer naar huis te gaan. Ik vouw het kleed op en Thom pakt de picknickmand. Ik stap in aan de bijrijderskant en samen rijden we naar huis. Ik loop gelijk naar boven haal mijn make-up eraf. Ik trek een shirt aan van Thom en loop terug naar beneden. Ik help Thom met opruimen en plof op de bank. Na een tijdje komt Thom naast me liggen en hij trekt me op zijn buik. Ik sla mijn armen om zijn buik en samen kijken we naar een serie.

"Ik ben moe" jammert Thom. "Dan gaan we slapen" antwoord ik. Thom knikt dus ik sta op en druk de tv uit. Thom verdwijnt naar boven dus ik klik de lampen uit en loop er achter aan. Ik poets mijn tanden en ga naast Thom in bed liggen. "Goodnight baby" fluistert hij en drukt een kus op mijn wang. "Goodnight lieverd" glimlach ik en klik de lamp uit. Samen vallen we in slaap.
_______________________________

Mr. Quarterback (Nederlands, Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu