1.20. "Ik zou je doen"

3.6K 100 6
                                    

P.O.V Fay
Ik open mijn ogen door allemaal vreemde geluiden. "Shit" hoor ik iemand zeggen. "Wat doe je?" vraag ik terwijl ik me uitrek. "Ik wou een liedje voor je spelen om je wakker te maken maar ik heb je snaar gebroken" zegt Thom snel. "Je breekt wel graag mijn snaren hé" antwoord ik lachend. "Ja, zo ben je mij opgevallen" zegt hij met een grijns. "Sukkel" lach ik. Thom legt te gitaar weg en ploft op het bed. "Goedemorgen baby" zegt hij terwijl hij een kus op mijn lippen drukt. "Goedemorgen" glimlach ik. "Hoelaat gaan we naar de stad?" vraagt Thom. "Zometeen? Dan kunnen we er ontbijten" antwoord ik. Hij knikt goedkeurend en staat op van het bed. "Ik ga douchen" zeg ik terwijl ik ook opsta. "Ik ga mee" grijnst Thom. "Je doet maar" grinnik ik terwijl ik de badkamer inloop.

Na het douchen poets ik mijn tanden en kleed me aan. Ik pak mijn tas in en wacht op Thom. Als hij ook klaar is lopen we maar beneden. "Wij gaan naar de stad, je ziet ons wel weer" zeg ik tegen mijn moeder die in de woonkamer zit. Ze knikt en samen lopen Thom en ik naar buiten. "Jij rijd" zeg ik snel. Hij knikt en stapt achter het stuur.

Als we in de stad zijn aangekomen lopen we een leuk restaurantje in. Er komt een jongen van onze leeftijd naar ons toe en neemt ons drinken op. Als hij weg is pakt Thom mijn hand. "Zag je hem kijken? Hij ziet je wel zitten" snauwt hij. "Thom, ik zie jou zitten, dus doe normaal" antwoord ik. Een paar minuten laten brengt hij het drinken en neemt ons eten op. "Kun je het zien?" snauwt Thom naar de ober. Ik geef hem een schop op zijn scheenbeen en hij trekt een moeilijk gezicht. "Sorry" zegt de ober snel en loopt weg. "Thom dat was niet echt lief" antwoord ik lachend. "Jij was ook niet echt lief" zegt hij terwijl hij lachend over zijn scheenbeen wrijft.

Na het eten lopen we het winkelcentrum in. Thom pakt mijn hand en trekt me een kleding winkel in. Hij loopt door de gangpaden en wijst af en toe wat aan. "Je vind niks leuk of wel?" grinnikt hij. "Het is allemaal zo saai" antwoord ik met een zucht. "Dan gaan we naar de volgende winkel" zegt hij. Ik knik en samen lopen we de winkel uit. Al snel gaan we de volgende winkel in. "Pas aan" zegt hij als hij na een tijdje aan komt zetten met wat kleding. Ik loop naar de paskamers en trek mijn eerste setje aan. Ik trek het gordijn open en Thom glimlacht. "Ik zou je doen" grinnikt hij. Ik begin te lachen en doe het gordijn weer dicht.

Na het passen besluit ik om het eerste setje te kopen wat bestaat uit een zwarte pantalon en een oversized shirt. Ik loop naar de kassa om te betalen en merk dat ik Thom kwijt ben. Ik zucht en loop de winkel uit. Even verderop zie ik Thom met zijn rug naar mij toe staan. Ik ren op hem af en spring op zijn rug. Hij vangt me behendig op en zet me weer neer. Hij draait zich om en ik zie dat hij een roos vast heeft. "Het is je favoriete bloemist" grinnikt hij. "Wacht, ik maak een foto" grinnik ik. Ik haal mijn telefoon uit mijn zak en maak een foto. "Model" grinnik ik terwijl ik de foto naar Thom stuur. Ik pak de roos aan en druk een kus op zijn wang.

Als we uitgewinkeld zijn lopen we weer terug naar de parkeerplaats. "Dat was leuk" glimlacht Thom als we weer in de auto zitten. Ik knik en glimlach. "Babe, ik zet je bij jou thuis af en ga dan naar huis want ik ben dit weekend nog niet thuis geweest" zegt hij na een fijne stilte. Ik knik en neurie wat mee met de muziek. "Babe, we zijn er" zegt Thom terwijl hij de auto stopt. Ik geef hem een kus en pak mijn tassen van de achterbank. "Tot morgen" glimlach ik. Ik zwaai nog even en maak dan de voordeur open.

"Zie je niet dat het een foute man is?! Maaaaam, hij is niet goed voor je" hoor ik Nate roepen. "Nate, doe eens normaal. We hebben nog geen eens een relatie en al zou die er komen dan zou je dat moeten accepteren" antwoord mijn moeder. Ik zucht en wil de woonkamer inlopen. Ik bots tegen Nate op en hij zucht. "Donder eens allemaal op man" schreeuwt hij. Hij loopt naar boven en even later hoor ik een kamerdeur dicht slaan. Ik loop de woonkamer in en glimlach zwak. "Wat is er gebeurd?" vraag ik. "Hij kan niet accepteren dat papa en ik weer contact hebben" zucht ze. Ik knik begrijpend en plof op de bank.

Na een tijdje roept mijn moeder dat het eten klaar is. Ik roep Tyson en Nate en ga aan tafel zitten. Na tien minuten is Nate er nog niet dus ik besluit om wat eten naar boven te brengen. Ik schep wat op en loop naar boven. Ik klop op zijn kamerdeur en maak hem open. "Eten" glimlach ik zwak. "Bedankt zusje" antwoord hij. Ik wil weglopen maar wordt teruggeroepen. Hij klopt met zijn hand op het bed met als teken dat ik naast hem moet gaan zitten. "Waarom doe je nou zo moeilijk? Het gaat er toch om dat mama gelukkig is" zeg ik na een stilte. "Natuurlijk gaat het daar om maar ik kan er niet tegen dat hij haar weer pijn gaat doen want ik wil mama niet gebroken zien" vertelt hij. "Dat zou hij echt niet doen, ik ken hem nu beter en het is echt een lieve man" vertel ik. Na een stilte voel ik een druppel op mijn hand. Ik kijk naar Nate en zie dat hij zijn traan wegveegt. "Fay, ik kan er niet tegen dat ik jou en Tys niet meer kan beschermen en dat papa dat gaat doen. Ik heb het altijd gedaan en nu er weer iemand anders in het spel is kan dat niet meer. Natuurlijk zou ik altijd je broer zijn maar ik kan er niet tegen als jij of Tys pijn hebben en dat zou ik dan willen oplossen. En ik weet dat dat niet altijd kan maar het liefst wil ik je altijd gelukkig zien. Ookal ben ik soms vervelend" vertelt hij. Ik knik begrijpend en neem Nate in een knuffel. "Kom je beneden of blijf je hier?" vraag ik. Hij staat op en loopt met zijn bord eten achter mij aan naar beneden.

Na het eten help ik mijn moeder met afruimen en loop daarna naar boven. Ik trek mijn pyjama aan en haal mijn make-up eraf. Ik pak mijn boeken en begin met leren. Na het leren plof ik op mijn bed en ik zie dat ik ben getagt in Thom zijn foto.

@thomrivers_ "Stiekem bloemist"

@max_, @lizzsanders en 200 anderen vinden dit leuk

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@max_, @lizzsanders en 200 anderen vinden dit leuk.

@faywoods babe 😻
@faywoods mine 👫

Als ik mijn social media heb gecheckt besluit ik te gaan slapen. Ik doe mijn telefoon aan de lader en zet mijn wakker. Ik sluit mijn ogen en val langzaam in slaap.
________________________________

Mr. Quarterback (Nederlands, Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu