2.25. "Noem je dit dik?!"

2.1K 57 1
                                    

P.O.V. Fay
Ik open mijn ogen en rek me uit. Op dat moment gaat mijn wekker af dus ik zet hem uit en druk een kusje op Thom zijn wang die ik ook langzaam wakker wordt. Ik stap uit bed en trek een bikini aan. Daarover trek ik een kort broekje en een shirtje aan. "Goodmorning" hoor ik Thom achter me zeggen. Ik draai me om en ga op mijn tenen staan. "Goodmorning" glimlach ik en druk een kusje op zijn lippen. "Ga je aankleden dan kunnen we naar beneden" zeg ik tegen hem. Hij knikt en pakt wat kleding uit de kast

Als we klaar zijn lopen we samen naar beneden. Max en Lizz staan er al dus we lopen gelijk naar binnen. "Hebben jullie zin om vanavond uit te gaan? Er is een soort festival hier in de buurt dus daar zouden we heen kunnen gaan" stelt Lizz voor als we aan een tafel zitten. Ik kijk naar Thom en hij knikt. "Lijkt me leuk" zegt Thom. Ik knik goedkeurend en Lizz krijgt een glimlach op haar gezicht. "Om negen uur begint het" zegt Max. "Dus we kunnen gewoon nog zonnen en dan hier eten" voegt Lizz eraan toe. "Klinkt goed" antwoord ik.

Na het eten lopen we naar onze kamer om ons klaar te maken. Ik smeer me in en poets mijn tanden. Als we klaar zijn lopen we naar beneden richting het zwembad. Ik leg mijn handdoek op het ligbedje en ga erop liggen. Al snel voel ik zwaar gewicht boven op mij. Ik voel een kusje in mijn nek en al snel gaat het gewicht weer van mijn af. "Dikzak" lach ik terwijl ik rechtop ga zitten. Thom ploft bij mij op mijn bedje. "Noem je dit dik?!" grinnikt hij terwijl hij naar zijn buikspieren wijst. Ik prik ik zijn buik en hij maakt een rare beweging. "Heel dik" grinnik ik. Hij kijkt me aan en trekt zijn wenkbrauw omhoog. "Dat dacht ik niet" antwoord hij. "Toch wel" zeg ik tegen hem. "Tsss, oké dan" lacht hij. Hij geeft me nog een kus en gaat dan op zijn eigen bedje liggen. Max en Lizz zijn op het strand maar Thom en ik wouden vandaag bij het zwembad blijven. We hebben om zeven uur bij de eetzaal afgesproken dus we hebben nog de hele middag.

Na een dag bij het zwembad gaan we terug naar onze hotelkamer om ons klaar te maken voor het festival. "Ik ga douchen" zeg ik tegen Thon terwijl ik de badkamer in loop. "Is goed" krijg ik terug dus ik sluit de deur en even later sta ik onder de douche. Als ik klaar ben doe ik mijn make-up en loop de kamer weer in. Ik pak een kledingsetje uit mijn kast en trek hem aan. "Doe je dat aan?" vraagt Thom. "Nee, alleen naar het eten en dan kleed ik me om" zeg ik tegen hem. "Oké, ik ga douchen" zegt hij terwijl hij op mijn kont tikt. Ik druk een kus op zijn wang en plof op het bed. Mijn haar laat ik voor wat het is zodat het goed kan drogen.

Als Thom ook klaar is is het zeven uur dus we lopen richting de eetzaal. Max en Lizz staan er al dus ik geef ze een knuffel en samen lopen we de eetzaal in. Na het eten lopen we terug naar onze kamer om ons klaar te maken. Het festival begint om negen uur dus we vertrekken hier ook om negen uur. "Wat doe jij aan?" vraag ik aan Thom. "Dit" zegt hij terwijl een wit shirt omhoog houd. Daarna volgt een zwarte broek en een zwarte bandana. "Sexy" grijns ik. "I know, wat doe jij aan?" vraagt hij aan me. Ik trek een broek uit de kast met verschillende kleuren en een topje met glittersteentjes. "Dat is pas sexy" grijnst Thom terwijl hij zijn armen om me heen slaat. Hij drukt een kus op mijn wang. "Ik ga me omkleden" zegt Thom als hij me los laat. Ik knik en trek de gordijnen dicht. Ik kleed me om en loop de badkamer in. "Wauw babe" glimlacht Thom als hij me ziet. Ik glimlach en breng mijn haar in model. "Kun je me helpen?" vraagt Thom als hij zijn bandana omhoog houd. Ik knoop hem om en loop de badkamer uit.

Even later trilt mijn telefoon dus ik pak hem van het tafeltje en zie dat ik ben getagd in een Instagram foto. Het is een selfie van Thom dus ik like hem en reageer er onder.

@thomrivers_ "oorbel in, bandana om en gaan 🍻"

@londonxoxo, @max_ en 548 anderen vinden dit leuk

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@londonxoxo, @max_ en 548 anderen vinden dit leuk

@londonxoxo mine hot babe 💘💘
@max_ hij is van mij doei @londonxoxo
@faywoods bedankt voor je nuttige reactie @londonxoxo ....
@faywoods 😻😻😻

Ik druk mijn telefoon uit en kijk Thom aan. "We gaan buiten foto's maken" zegt hij terwijl hij me van het bed trekt. Ik knik en loop met hem de hotelkamer uit.

Na de foto's is het ongeveer negen uur dus Thom en ik lopen naar de voorkant van het hotel. Wij zijn de eersten dus we bestellen vast een taxi en wachten op Max en Lizz. Als Max en Lizz er zijn komt de taxi aanrijden. Max stapt voorin en ik zit met Lizz en Thom achterin. Max geeft het adres door en de taxi chaffeur rijd er heen. Het is niet ver dus we zijn er al snel. Max betaalt de taxichaffeur en we lopen naar de ingang. "Ik koop de kaartjes" zegt Thom. "Ik loop mee" zegt Max en samen lopen ze naar de balie. "Nice outfit girl" zegt Lizz terwijl ze een arm om me heen slaat. "We fleeken" grijns ik naar Lizz en ze knikt. Ongeveer vijf minuten later hebben de jongens de tickets dus we lopen naar binnen.

Harde muziek dreunt mijn gehoor binnen en Lizz begint te dansen. Ik pak Thom zijn hand vast en begin te lachen om Lizz. "Er zijn verschillende podia, waar gaan we heen?" vraagt Max. "Daar" zegt Lizz terwijl ze naar het grote podium voor ons wijst. Ik knik instemmend en samen lopen we daar heen.

Even later is het donker en schijnen er grote partylichten. Ik sta te dansen samen met Lizz en de jongens zijn drinken aan het halen. "Zie je die jongens? Ze kijken heel eng" snauwt Lizz terwijl ze met haar rug richting de jongens draait. "Ze komen" fluister ik in Lizz haar oor. Ze zucht en draait zich met een ruk om. "Hoi" zegt een van de jongens. "Doei" snauwt Lizz naar ze. Een van de jongens pakt haar pols vast en kijkt haar vals aan. "Niet zo'n grote mond meisje" zegt hij. De andere jongen slaat een arm om me heen en hij houd me stevig vast dus ik kijk naar Lizz. Ik kijk naar de jongen zijn voet en gelukkig begrijpt Lizz de hint. Ze springt op zijn teen en de jongen dijnst achteruit. Ik bijt de andere jongen in zijn pols dus hij laat me en Lizz pakt mijn hand. Ze begint te rennen richting de drankbar en daar staan Max en Thom in de rij te wachten.

"Wat doen jullie hier?" vraagt Thom verbaast. "We werden lastiggevallen dus ik heb de jongen in zijn pols gebeten en Lizz is boven op zijn teen gesprongen en toen zijn we weggerend" grinnik ik. "Gaat het? Heeft hij niks bij je gedaan?" vraagt Thom bezorgd als hij mij naar zich toe trekt. "Nee, het gaat goed" zeg ik en druk een kusje op zijn wang. Hij knikt en knijpt in mijn hand.

Rond vier uur zijn we uitgefeest dus we bellen een taxi en al snel komt hij ons ophalen. Als we terug in het hotel zijn nemen we afscheid van Max en Lizz en lopen we naar onze kamer. Ik verdwijn gelijk de badkamer in en haal mijn make-up eraf. Ik poets mijn tanden en trek een shirt van Thom aan. Thom ligt ondertussen al in bed dus ik stap naast hem in bed. "Goodnight" fluister ik tegen Thom. Ik voel een kus op mijn slaap en twee armen om me heen. Al snel val ik in slaap.

Mr. Quarterback (Nederlands, Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu